Влез

View Full Version : Страдах от проблемите на приятеля си !

inloveindani
02-18-2007, 16:12
Трагнах с най-добрия си приятел но нищо не беше така както трябва.. Мислих че щом го познавам перфектно всичко ще бъде идеално...Но стана супер обаркано .. Имапе супер мн проблеми ..Неможеше да спре да друса и всеки пат когато не беше добре се измъчвах че немога да му помогна... И реших да сложа край защото неможех да продължа така :( Обичам го ужасно мн и искам да знам грешка ли е че помислих за себе си вместо за него ? и да се върна ли при него .. въпреки че знам че нищо няма да е както трябва защото сме ужасно различни .. [/b]

cherinka
02-18-2007, 16:21
След като мислиш, че сте различни и не може да има нищо между вас, а искаш да му помогнеш - останете само приятели. Така когато винаги има нужда от помощ, ще може да се обърне към теб, приятелски, а както всички знаем - приятелството е вечно. :)

In4iTu_
02-18-2007, 16:22
Не е грешка, че си помислила за себе си. нека и той помисли за теб, едва ли ти е приятно да го гледаш надрусан всеки ден.Сега помисли как да му помогнеш, все пак ти е приятел и не би трябвало да го оставиш да тъне все повече.Щом го познаваш толкова добре, и сте толкова близки - се опитай да го спреш..ако се оправи, добре; Айде успех, дано нещата се оправят :wink:

bungle
02-18-2007, 16:29
Ти не си ли търсеше гадже ?

nikinkaaa
02-18-2007, 16:30
Търси го :lol:

inloveindani
02-18-2007, 16:35
Нем аз съм сестичката и

bungle
02-18-2007, 16:37
Оооо много ме объркахте.

Мисля, че е време да отида да пия една бира.

Пожелавам късмет на теб, сестричката и иииии не знам, там който още ползва акаунта ти. :smt005

sh3_1s_7h3_0n3
02-18-2007, 16:41

...тя поне акъла си да търсеше... :?

koalka
02-18-2007, 18:08
И аз мисля, че трябва да си останете само приятели, въпреки че ти имаш чувства.Така няма да се карате толкова много и можеш да се опиташ да го накараш да спре, макар че това не ми се вярва да стане.Най-добре кажи на родителите му, защото работата е сериозна.

inloveindani
02-18-2007, 22:52
nemoga da mu bada samo priqtelka.. toi nemoje da svikne sas tova... nz vsi4ko e tolkova obarkano .. ponqkoga se pitam za6to se zabarkah.. nemoga da go ostavq no qvno nemoga i da mu pomogna ako ne sam s nego za6toto ina4e nemoga po nikav na4in da govorq s nego 6toto toi ne iska.. po dobre da zabravq vsi4ko svarzano s nego i da prodalja napred.. mn vi blagodarq 4e me okorajihte .. i mi kazahte kakvo da pravq

iiirish
02-18-2007, 22:59
ми живота е толкова жесток и сам по себе си егоистичен, че ние не можем да останем незасегнати от егоизма му така или иначе! това обаче понякога е хубаво както при твоя случей... със сигурност си се опитала да му помогнеш с думи, с действия, но щом не си успяла да направиш нищо положително значи е време да се откажеш и си го направила защото именно така е трябвало! не изпитвай угризения! само това мога да те посъветвам ;)

LO6IQ
02-19-2007, 07:25
Търси го :lol:
:> ся кажи че си на 10 :-D

ThePainIsReaL
02-19-2007, 08:27
Оле майко . Я се стегни . Той се друсал като побъркан , ти си била хлътнала . Дрън - Дрън . Ако можеш да го спреш , щеше да го направиш . Явно не можеш . И ти ли заради него ще пропадаш ?

Луко
02-19-2007, 11:09
МНОГО ДОБРЕ СИ НАПРАВИЛА, КАТО СИ СЕ МАХНАЛА ОТ ТОВА НАРКОМАНЧЕ.ТУКО ВИЖ ПОКРАЙ НЕГО И ТИ ПОЧНЕШ ДА СЕ ДРУСАШ.ПО-ДОБРЕ СТОЙТЕ НАСТРАНА ОТ ТИЯ ОТРЕПКИ ...

cherinka
02-19-2007, 11:20
МНОГО ДОБРЕ СИ НАПРАВИЛА, КАТО СИ СЕ МАХНАЛА ОТ ТОВА НАРКОМАНЧЕ.ТУКО ВИЖ ПОКРАЙ НЕГО И ТИ ПОЧНЕШ ДА СЕ ДРУСАШ.ПО-ДОБРЕ СТОЙТЕ НАСТРАНА ОТ ТИЯ ОТРЕПКИ ...

Ако ти беше син, едва ли щеше да говориш така.

CrazyWitch
02-19-2007, 11:53
Недей се измъчва с това момче...
Не знам дали би могла, но ако можеш останете си само приятели.. и му помагай щом искаш да му е добре, но не намирай в него цялото щастие което би изпитала... Радвай се и на други неща от живота.
Приятели, семейство, а знае ли се може да си намериш някой който да обичаш двойно повече и нещата да вървят що годе.

02-19-2007, 14:38
Ami ne mislq da propadam zaradi nego ..Tova e poslednoto ne6to koeto 6te napravq... qvno trqbva da go zabravq... Opitah se da mu pomogna ve4e ... govorih mu pla4ehpokazah mu 4e mi puka pove4e za nego ot kolkoto na nego mu puka.. nemoga da prodaljavam da vlizam v problemi s nego... Blagodarq otnovo 4e me podkrepihte .. tova zna4i mn dadohte mi sili da sloja krai... Prosto tova 4ujd 4ovek da ti dade akal i da povqrva v teb e tolkova prekrasno :) Blagodarq