View Full Version : nenujni nervi?
prosto az f
02-18-2007, 16:32
iskam da vi popitam ne6to,samo az li sam luda da se pritesnqvam vinagi kak 6te postapq i kak 6te opazq vrazkata si?slu4valo li vi se e i na vas da se pritesnqvate za nai malkoto,dali toi si e pomislil edi kvo si ili dali e trqbvalo da pravq taka? prosto ako q karam taka 6te se pobarkam,se si mislq 4e az pove4e go obi4am a toi e po u4ojden i sled to4no 2 min toi mi dokazva obratnoto...i az se 4ustvam glupava 4e se taka mislq.....spodelete pls
Nadelina
02-18-2007, 16:39
Chuvstvam se po absolutno sashtia nachin.. No mislq che e izlishno.. i taka samo si skapvame shtastieto.. Ako toi ne iskashe da e s teb nqmashe da byde... Opitai se da se otyrsish ot paranoqta ti i da si jiveesh spokoino...
cherinka
02-18-2007, 16:42
Нямаш му доверие, и мисля, че се подценяваш.
PerfectStrang3r
02-18-2007, 16:51
iskam da vi popitam ne6to,samo az li sam luda da se pritesnqvam vinagi kak 6te postapq i kak 6te opazq vrazkata si?slu4valo li vi se e i na vas da se pritesnqvate za nai malkoto,dali toi si e pomislil edi kvo si ili dali e trqbvalo da pravq taka? prosto ako q karam taka 6te se pobarkam,se si mislq 4e az pove4e go obi4am a toi e po u4ojden i sled to4no 2 min toi mi dokazva obratnoto...i az se 4ustvam glupava 4e se taka mislq.....spodelete pls
И аз се чувствам така. Знам че е тъпо, ама съм такъв.. нямам какво да направя.
Sisley^BaBy
02-18-2007, 17:09
Май е нормално при много моми4ета е така.Отпусни се малко отдай се пове4е на емоциите ако той не харесва нещо,което правиш предполагам сам ще си каже :wink:
Случваше ми се в началото понякога и се притеснявах за доста неща, но сега не е така. :wink:
miloto_girl_4e
02-18-2007, 17:39
В началото на всяка връзка съм така - държа се резервирано, внимавам какво говоря, как говоря, за да не стане някаква издънка, но с времето се отпускам и не мисля за такива дребни детайли.. :wink:
CVETELLINA
02-18-2007, 17:40
Дам-параноята е лошо нещо.. :| Внушаваш си неща,които не са вярни,но ти си втълпяваш някакви пълни глупости,според мен (при положение,че той ти доказва,че те обича)Слyчва се понякога така-и на мен ми се е случвало,но трябва да си избиеш тези мисли от главата,защото само се натоварваш.Ако има някакъв проблем,по-добре да седнете и да се изясните,отколкото само да се тормозиш излишно :wink:
ThePainIsReaL
02-19-2007, 11:56
Еми и на мен ми се е случвало . Така не можеш да се насладиш напълно на това , което имаш . Просто се отпусни . След като той ти доказва ,че те обича , след като е с тебе , няма за какво да се притесняваш . Разбирам да не те търсеше , да те отбягваше .. да , ама както го описваш , всичко си е наред . Само дето напразно се вкарваш в някви смешни филми и страдаш .. недей просто .
Карай да върви.... Защо е нужно да се притесняваш. Не обмисляй чак толкова какво говориш и просто бъди себе си...
Ти си в тая връзка за удоволствие, а не за нерви :wink:
CrazyWitch
02-19-2007, 12:13
Мисля, че това е един вид период.
Аз лично съм минавала през него. Споко.., ще се пооправиш :)
mechtaq_za_teb
02-19-2007, 17:00
Pri men vinagi e taka v na4aloto... :) Nqma kakvo da se trevojish zatova,shte otmine :)
FiRe_LaDy
02-19-2007, 17:39
Nqma smisal ot teq izlishni nervi.Shtom ti dokazva obratnoto na tova,koeto si si mislela ... sama si otgovarqsh na temata,a imenno,che e bezsmisleno vsichko tova.Karai napred bez tolkova mnogo da go mislish i shte si po dobre pyk i ot tolkova mislene efekt nqma.Ako e pisano da skysate i da mislish se syshtoto .... :wink:
В началото на всяка връзка съм така - държа се резервирано, внимавам какво говоря, как говоря, за да не стане някаква издънка, но с времето се отпускам и не мисля за такива дребни детайли.. :wink:
И аз съм така тва си е нормално поведение....смисъл на мн хора се случва,но малко от тях си го признават.6те мине/.проато тва е страх от нараняване...не иска6 да се довериш,за да не бъдеш разочарована накрая...
Аз мисля ,че ти му нямаш доверие ,затова не си сигурна в думите му . На мен лично не ми се е случвало , но си го представям как ще изглежда. :-)
BrokenInnocence
02-19-2007, 21:04
Преди бях така, но понеже нервите ми по принцип са си ненормално слаби реших, че ако не искам да получа нервна криза преди да съм навршила 20, по- добре да се поспра.