Влез

View Full Version : Не мога да го разбера това момиче... :/

[Industrial_Fr3aK]
02-18-2007, 18:06
Значи познавам едно момиче и по скайп мн говорим и тя ми праща разни целувки и подобни, и като се видяхме се държи мн по-различно смисъл говори ми по съвсем различен начин и т.н. защо? на недостъпна ли се прави?
Следващия път като се видим как да постъпя, че явно мойте методи на стават.. ?

koalka
02-18-2007, 18:09
Може да е просто по-срамежлива, а може и на недостъпна да се прави.Когато се видите на живо се дръж така с нея, както по скайпа.Флиртувайте, закачай я, де да знам... и виж дали тя ще отвърне на това.Така ще разбереш дали е срамежлива или се прави на недостъпна.

CVETELLINA
02-18-2007, 18:11
Съжалявам,че го казвам-но може да има възможност да не те е харесала,след като сте се видели? :? Или пък ако не е така,причината може да е в това,че момичето е по-притеснително и срамежливо.Това,което можеш да направиш-е да я предразположиш към някакъв разговор..и така ще се отпусне повече.Успехх :P

punisher
02-18-2007, 18:17
според мен е нормално ако се виждате за първи път.. може просто да е срамежлива... и аз понякога съм правила така.Незнам защо така се получава..ако пък на нея и се е сторило,че ти се държиш по-различно,тогава всичко е ясно :wink: повечето пъти така става... всеки се чуди дали другия го харесва обаче всички си трайкаме и не смеем да предприемем нищо.. :D
спокойно ,не си мисли,че не те харесва... вероятно е точно обратното и се чуди как да не прави лошо впечатление.. просто се притеснява..

liana
02-18-2007, 18:21
Ммм.. ти предразполагаш ли я да се държи така , както в скайп? Аз попринцип повече се отпускам когато си говоря с някой без да говиждам , тоест по скайп. Може да й е било странно, с времето ще свикне. И не се опитвай са разбираш момичетата. Ние мислим по свои собсвени начини , които са трудни за обесняване и разбиране...

Undying
02-18-2007, 18:24
Еее,едно е в чата друго е на живо.НЕка минат няколко срещи,тогава вече се тревожи.

02-18-2007, 18:45
]Значи познавам едно момиче и по скайп мн говорим и тя ми праща разни целувки и подобни, и като се видяхме се държи мн по-различно смисъл говори ми по съвсем различен начин и т.н. защо? на недостъпна ли се прави?
ТъпА курва е тва заеби я.

Papagal4e
02-18-2007, 18:53
може просто да се държи по разпуснато в скайп ! нормално е..но според мен щом ти праща целувки а-у и осле се дръжи по друг начин може да иска ти да направиш първата крачка..но все пак пращането на целувки за мен не е случайна работа :lol:

iiirish
02-18-2007, 19:16
не мисля, че се прави на недостъпна или интересна! помисли, че в скайп или в който и друг да е чат, е много по-лесно да кажеш или направиш нещо отколкото когато човека е срещу теб. мисля, че тя по-скоро се притеснява да изрази чувствата си в действителност. единственото, което можеш да направиш е да я предразположиш по някакъв начин да се отпусне пред теб и така полека-лека нещата да си дойдат по местата

sh3_1s_7h3_0n3
02-18-2007, 19:52
абе в кибер пространството всеки се прави на много отракан... и на много печен ама като опре ножа до кокала.... а и не забравай какви предимства дава чата..да се представиш такъв какъвто искаш... говориш к'вото и както си искаш.... ... всичкото са едни букви и цифри... някакви словоизлияния които дори не можеш да си сигурен с каква интонация са казани. така че още няколко срещи пак така ще се държи докато не се поочупи малко :)

ThePainIsReaL
02-19-2007, 08:31
Явно е стеснителна ... просто не се отказвай ,бъди по-упорит , питай я защо прави така и разни такива .

LO6IQ
02-19-2007, 09:24
]Значи познавам едно момиче и по скайп мн говорим и тя ми праща разни целувки и подобни, и като се видяхме се държи мн по-различно смисъл говори ми по съвсем различен начин и т.н. защо? на недостъпна ли се прави?
ТъпА курва е тва заеби я.
Анонимко,т и си тъп като гъба бе . :smt044 :smt044 :smt044
Амии... то и аз съм така , като нея донякъде.
,,помисли, че в скайп или в който и друг да е чат, е много по-лесно да кажеш или направиш нещо отколкото когато човека е срещу теб". Тя може да се срамува ,може би се притеснява .Накрай я да се отпусне . :wink:

Y4u/\u6Te
02-19-2007, 09:39
Мом4е повярваи ми тя е срамежлива!при мен е су6тата история!иии аз бях супер срамежлива ии нз ако ти пра6та пак целувки и глупости :) зна4и те е харесала!аа как се казва6? :roll:

`Death`Whore`
02-19-2007, 09:39
Или се притеснява, или просто се лигави в чата.

[Industrial_Fr3aK]
02-19-2007, 11:10
ами тя по GSMа ми е казвала, че ме харесва и мно ми се кефи.. а до колкото на срещата си говорехме доста.. и н.з.

абе ако стане, стане, ако не.. не е единственото момиче на планетата..