Влез

View Full Version : ПОмощ HELP Спешно Проблем Ужас

Ех Любоффф
02-19-2007, 07:57
Мисля, даже не мисля. даже почти чувствам. че съм влюбен. Ама не в кого да е ами в мене. Вас лъжа мен- истина. Искам да се люба, ама здраво. Тоест ако мога някак си да се раздвоя и после секс с мене си. Което малко ме притеснява. А дали нямам съзнанието на хермафродит. като в оная песен на Rammstein - Zwitter.
Wenn die anderen Maedchen suchen
kann ich es schon selbst versuchen. So ein Sheiss, Maedels sind sheisse.
Смисъл дали съм гей? Тоест ако искам да се еба това гей ли ме прави. А ако аз се еба, тоест еба второто си аз пак ли ще съм преебан? А има ли живот след смърта? А какъв е смисъла на живота? 42 ли беюе да му онода мамицата. Защо Господ е евреин? Как може това копеле нещастно Исусчо да разправя, че майка му била девица.

Тhe body of christ looked onto me
A preacher with cock in his hand
He wants you to suck on the holy ghost
and swallow the sins of man.

А като казах swallow. Като се еба себе си (със себе си). Да гълтам ли?

С Две думи: Админа Банни туй proxy, че другите форуми ме търпят деееба. Капиш? Айде дай да пробвам да знам дали да сменям програмата.

LO6IQ
02-19-2007, 08:00
Първо : Ти Си ПъЛеН ИдИоТ !
Второ : Отиди на психиатър ,щот си болен от тъпня. :twisted:

Ех младежи
02-19-2007, 08:01
Първо : Ти Си ПъЛеН ИдИоТ !
Второ : Отиди на психиатър ,щот си болен от тъпня. :twisted:

Я иди и ти, че тя тъпнята заразна пък снощи нали ти доставих малко удоволствие в анала.

sh3_1s_7h3_0n3
02-19-2007, 08:13
:shock: сбъркана :shock: работа :shock:

ThePainIsReaL
02-19-2007, 15:52
Е .. поне няма да си наранен никога пич :-D Винаги ше има кой да спи с тебе и да те обича .. хахах , баси хората :-D

sexy_momi4e
02-19-2007, 16:45
Мисля, даже не мисля. даже почти чувствам. че съм влюбен. Ама не в кого да е ами в мене. Вас лъжа мен- истина. Искам да се люба, ама здраво. Тоест ако мога някак си да се раздвоя и после секс с мене си. Което малко ме притеснява. А дали нямам съзнанието на хермафродит. като в оная песен на Rammstein - Zwitter.
Wenn die anderen Maedchen suchen
kann ich es schon selbst versuchen. So ein Sheiss, Maedels sind sheisse.
Смисъл дали съм гей? Тоест ако искам да се е** това гей ли ме прави. А ако аз се е**, тоест е** второто си аз пак ли ще съм преебан? А има ли живот след смърта? А какъв е смисъла на живота? 42 ли беюе да му онода мамицата. Защо Господ е евреин? Как може това копеле нещастно Исусчо да разправя, че майка му била девица.

Тhe body of christ looked onto me
A preacher with cock in his hand

Ama tova ne6to ne e normalno,kak moje da si vkluben v sebe si :roll: otidi na psihiatur nai-dobre
He wants you to suck on the holy ghost
and swallow the sins of man.

А като казах swallow. Като се е** себе си (със себе си). Да гълтам ли?

С Две думи: Админа Банни туй proxy, че другите форуми ме търпят деееба. Капиш? Айде дай да пробвам да знам дали да сменям програмата.

strawberry1988
02-19-2007, 17:41
:shock: сбъркана :shock: работа :shock:

=D>

koalka
02-19-2007, 17:45
т.11 от правилника!