Влез

View Full Version : edno vapros4e kam momi4etata

just I
02-19-2007, 14:34
skoro s priqtelq mi 6te pravim sex no toi si misli 4e sam devstvena i daje kazal na nai dobriq si pr 4e mn se radva 4e 6te mi e praviq....az sam malka i nqmam opit.pravila sam sex to4no 2 pati s biv6iq.biv6iq i sega6niq mi priqtel oba4e hi4 ne se ponasqt....i taka nz kak da mu kaja 4e ve4e sam praila sex 6toto toi mn se radva6e 4e 6te mi e parviq a i nqma da mu e savsem priqtno 4e parviq mi e bil to4no onzi....ta vaprosa mi e moga li da skriq 4e ne sam devstvena i vazmojno li e da razbere po vreme na sex dali sam ili ne sam......ili moje bi e nai dobre da sam iskrenna s nego makar 4e nqma da mu stane priqtno ot tova koeto 6te 4ue.... :-k #-o #-o

gamercheto_
02-19-2007, 14:41
не съм ф-че но ако приятелката ми ми го направи..повече няма да я погледна! а за това дали може да се разбере би трялоо да може ама нз...бъде изскрена с него..ако наистина те обича няма да е проблем..какво пък толкова преди си била с оня и сега нямаш нищо общо с него..не мисля че е проблем...ако си замълчиш може да стане много по лошо [-X

katttto3
02-19-2007, 14:47
majat razbira,nz kak no go pravi.badi iskrena s nego 6te e mn po-dobre,kakto kazva gamercheto_

Pocu_Ty
02-19-2007, 14:55
kaji mu go po dobre shte e nqma zn kvo shte stane nqma da si go izlugala shtoto ako po4nete s luja.....

BeZ^BikiNi
02-19-2007, 15:29
Shtom si go pravila 2 puti spored mene nqma da razbere poneje si oshte dosta tqsna... :-k No mislq che nai-dobre e da mu kajesh istinata,poneje s luji do nikude ne se stiga i rano ili kusno shte razbere i togava... ne iskam da sum na tvoe mqsto [-X ](*,)

Jamalska
02-19-2007, 15:40
Аз май не бих му казала...За 2 пъти едва ли ще му направи впечатление...а и не на всички момичета им тече кръв при първия път...Или ако искаш да текне..хъм някъде четох просто да опиташ в първия или някой от последните дни на цикъла :/.
А ако все пак научи истината и ти държи сметка му кажи,че първите 2 пъти са били ужасни и не си се чувствала опитна и тн и първият ти истински път вече е бил с него и тн...мажи там:)

kAdrOkoSkA
02-19-2007, 15:51
Естествено, че ще разбере! Ако искаш да го приеме по-нормално... ще му кажеш преди да е разбрал сам.

bungle
02-19-2007, 15:53
Аз май не бих му казала...За 2 пъти едва ли ще му направи впечатление...а и не на всички момичета им тече кръв при първия път...Или ако искаш да текне..хъм някъде четох просто да опиташ в първия или някой от последните дни на цикъла :/.
А ако все пак научи истината и ти държи сметка му кажи,че първите 2 пъти са били ужасни и не си се чувствала опитна и тн и първият ти истински път вече е бил с него и тн...мажи там:)

Споделям мнението.

alkobalko
02-19-2007, 16:03
Възможно е и да не разбере, но според мен е по-добре да му кажеш. Може да не му стане особено приятно, но ако те обича ще го приеме и ще оцени факта, че си била искрена с него.

ThePainIsReaL
02-19-2007, 16:09
Какво е това дете , с което ходиш .. И на приятелите си тръгнал да разправя как ще те е*е . Иначе по-добре бъди искрена с него , ако не те разбере , поне ще знаеш , че сте били заедно само заради секса ... Айде успех .

sharkybul
02-19-2007, 16:10
Shtom si go pravila 2 puti spored mene nqma da razbere poneje si oshte dosta tqsna... :-k No mislq che nai-dobre e da mu kajesh istinata,poneje s luji do nikude ne se stiga i rano ili kusno shte razbere i togava... ne iskam da sum na tvoe mqsto [-X ](*,)
ти не си ли тясна още или си с голема фуга?

пп - Кажи му истината,ако е ришил да бъде найктина с теб,ша го приме :roll: :wink:

girl_in_black
02-19-2007, 16:18
Според мен е по-добре да му кажеш истината.Щом те обича все някак ще го приеме.А и на лъжата краката са къси.

moncho
02-19-2007, 16:51
Какво е това дете , с което ходиш .. И на приятелите си тръгнал да разправя как ще те е*е . Иначе по-добре бъди искрена с него , ако не те разбере , поне ще знаеш , че сте били заедно само заради секса ... Айде успех .
da mnogo dobra proverna dali te obicha

style_girl
02-19-2007, 16:58
:-k Честно не знам какво да кажа. Възможно е да не разбере, но да рискуваш ли все пак? Може би е по-добре да му кажеш истината, но както казват понякога: най-добрите влръзки се основават на лъжи.
Може пък и да е вярно. Аз лично никога не съм лъгала приятеля си. Имала съм ситуации, в които незнам дали да му кажа, но все пак се основавмах на истината.
Решението е твое, аз просто ти споделих мнние.

Късмет каквото и да решиш да правиш!!! :wink:

Rocky_girl
02-19-2007, 17:02
Според мен ако искаш да потръгне трябва да му кажеш истинита..ако държи на теб ще го приеме и ще си искарате страхотно без ПО БАВНО,ОХ БОЛИ

Но ако искаш да изкараш с него като за първи път..според мен трябва да си в цикъл и да се правиш че боли :smt005
Друг АУТ не виждам!

Viktoriq_
02-19-2007, 17:58
според мен не му казвай в началото ! само времето ще си покаже дали да му кажеш , по - нататак !

nemepoznava6
02-19-2007, 18:01
6tom si zapo4nala da go luje6 6te poddurja6 lujata si :!: I vse pak dava6 li si logi4no obqsnenie za6to go izluga :?:

BeZ^BikiNi
02-19-2007, 18:04
ти не си ли тясна още или си с голема фуга?

пп - Кажи му истината,ако е ришил да бъде найктина с теб,ша го приме :roll: :wink:

Mi govorq za purvite 2-3 puti dosta me boleshe i vlizashe dosta trudno => sum bila po-tqsna otkolkoto sega ... i povqrvai mi pri mn momicheta ne teche kruv i nqma kak da razbere dali e 1vi ili 2ri :-D Kakto se vika "POchti vseki muj si misli , che e 2ri na edna jena , a se hvali che e 1vi , a vsushtnost e poredniq" :smt005

Tempestjuji
02-19-2007, 18:35
няма да разбере, че си правила секс освен ако ти не му кажеш..избора е твой.....

koalka
02-19-2007, 18:37
Може и да не разбере, но аз ако бях на твое място щях да му кажа.Все пак после ще ме гризе съвестта, че не съм му казала.

02-19-2007, 23:11

Споделям мнението.
I az sam s vas :-D

deusex
02-20-2007, 06:32
majat razbira,nz kak no go pravi.badi iskrena s nego 6te e mn po-dobre,kakto kazva gamercheto_

ами да и аз не знам как разбираме... можеби някаква вътрешна сила ни подсказва???
хехе как няма да разбере като и е счупен джама вече :-D

misli pozitivno
02-20-2007, 13:20
Щом не е правил досега,НЯМА ДА РАЗБЕРЕ,поне според мене,аз небих разбрал,няма откъде да разбере,надали ще тръгне да ровичка вътре в ...... и да разбере,ще го мушне дет се вика и оттам нататъка,моеш да си му казваш,че той те е продупчил :? ако те пита нещо нз и това е,ти си ми първия и точка :-D

02-20-2007, 14:22
Да ти кажа по-добре му кажи ще е по-добре,защото аз градях връзка 7 месеца със лажи и нищо не постигнах ,беше спрял да ми вярва даже и да му казвам истината ....вече ходим година и нещо взе малко по-малко да ми вярва но поне ми прости че бях събрала смелост да му кажа цялата истина за всичко и сега ми е по-добре.....
А колкото до теб кажи му истината(много ме гризеше съвеста :( ) ако те зареже и не ти прости,ще е защото е искал да те вкара в леглото си.......,а до това че е тръгнал да разправя,че ще те ебе начи май ще е заради секса(това вече ме навява на мисълта че за бройката,и да се прави на велик пред приятелчетата си)........

MoHuTo
02-20-2007, 15:07
Ами ако държиш на него му кажи!Помисли как ще се почувства ако го разбере от друг :-k На мнение съм, че трябва да му кажеш, а той ако те обича ще те разбере, ако ли не - значи поне ще разбереш, че е бил с теб само заради секса ::: :-s

shadow4e
02-20-2007, 15:27
Зависи каква връзка искаш. Ако е за 2-3 седмици, няма смисъл да му казваш, ако искаш нещо сериозно- му кажи. Може да го заблудиш, че си девствена. Обаче си представи после като ти каже "радвам се, че ти бях първият, направи ме много щастлив", дали няма да ти е гадно.
Кажи му, че първите два пъти нищо не е било и адски много съжаляваш, но не можеш да върнеш времето назад.

AzureDiamond
02-24-2007, 17:37
Честно да си кажа съм сигурна,че няма да разбере :) ама постъпи така,както смяташ за правилно

christina_aguilera
02-24-2007, 18:33
Едва ли ще разбере, но е по-добре да му кажеш ако наистина държиш на него, а и той ако те обича ще ти прости :D