View Full Version : edno vapros4e kam momi4etata
skoro s priqtelq mi 6te pravim sex no toi si misli 4e sam devstvena i daje kazal na nai dobriq si pr 4e mn se radva 4e 6te mi e praviq....az sam malka i nqmam opit.pravila sam sex to4no 2 pati s biv6iq.biv6iq i sega6niq mi priqtel oba4e hi4 ne se ponasqt....i taka nz kak da mu kaja 4e ve4e sam praila sex 6toto toi mn se radva6e 4e 6te mi e parviq a i nqma da mu e savsem priqtno 4e parviq mi e bil to4no onzi....ta vaprosa mi e moga li da skriq 4e ne sam devstvena i vazmojno li e da razbere po vreme na sex dali sam ili ne sam......ili moje bi e nai dobre da sam iskrenna s nego makar 4e nqma da mu stane priqtno ot tova koeto 6te 4ue.... :-k #-o #-o
gamercheto_
02-19-2007, 14:41
не съм ф-че но ако приятелката ми ми го направи..повече няма да я погледна! а за това дали може да се разбере би трялоо да може ама нз...бъде изскрена с него..ако наистина те обича няма да е проблем..какво пък толкова преди си била с оня и сега нямаш нищо общо с него..не мисля че е проблем...ако си замълчиш може да стане много по лошо [-X
katttto3
02-19-2007, 14:47
majat razbira,nz kak no go pravi.badi iskrena s nego 6te e mn po-dobre,kakto kazva gamercheto_
kaji mu go po dobre shte e nqma zn kvo shte stane nqma da si go izlugala shtoto ako po4nete s luja.....
BeZ^BikiNi
02-19-2007, 15:29
Shtom si go pravila 2 puti spored mene nqma da razbere poneje si oshte dosta tqsna... :-k No mislq che nai-dobre e da mu kajesh istinata,poneje s luji do nikude ne se stiga i rano ili kusno shte razbere i togava... ne iskam da sum na tvoe mqsto [-X ](*,)
Jamalska
02-19-2007, 15:40
Аз май не бих му казала...За 2 пъти едва ли ще му направи впечатление...а и не на всички момичета им тече кръв при първия път...Или ако искаш да текне..хъм някъде четох просто да опиташ в първия или някой от последните дни на цикъла :/.
А ако все пак научи истината и ти държи сметка му кажи,че първите 2 пъти са били ужасни и не си се чувствала опитна и тн и първият ти истински път вече е бил с него и тн...мажи там:)
kAdrOkoSkA
02-19-2007, 15:51
Естествено, че ще разбере! Ако искаш да го приеме по-нормално... ще му кажеш преди да е разбрал сам.
Аз май не бих му казала...За 2 пъти едва ли ще му направи впечатление...а и не на всички момичета им тече кръв при първия път...Или ако искаш да текне..хъм някъде четох просто да опиташ в първия или някой от последните дни на цикъла :/.
А ако все пак научи истината и ти държи сметка му кажи,че първите 2 пъти са били ужасни и не си се чувствала опитна и тн и първият ти истински път вече е бил с него и тн...мажи там:)
Споделям мнението.
alkobalko
02-19-2007, 16:03
Възможно е и да не разбере, но според мен е по-добре да му кажеш. Може да не му стане особено приятно, но ако те обича ще го приеме и ще оцени факта, че си била искрена с него.
ThePainIsReaL
02-19-2007, 16:09
Какво е това дете , с което ходиш .. И на приятелите си тръгнал да разправя как ще те е*е . Иначе по-добре бъди искрена с него , ако не те разбере , поне ще знаеш , че сте били заедно само заради секса ... Айде успех .
sharkybul
02-19-2007, 16:10
Shtom si go pravila 2 puti spored mene nqma da razbere poneje si oshte dosta tqsna... :-k No mislq che nai-dobre e da mu kajesh istinata,poneje s luji do nikude ne se stiga i rano ili kusno shte razbere i togava... ne iskam da sum na tvoe mqsto [-X ](*,)
ти не си ли тясна още или си с голема фуга?
пп - Кажи му истината,ако е ришил да бъде найктина с теб,ша го приме :roll: :wink:
girl_in_black
02-19-2007, 16:18
Според мен е по-добре да му кажеш истината.Щом те обича все някак ще го приеме.А и на лъжата краката са къси.
Какво е това дете , с което ходиш .. И на приятелите си тръгнал да разправя как ще те е*е . Иначе по-добре бъди искрена с него , ако не те разбере , поне ще знаеш , че сте били заедно само заради секса ... Айде успех .
da mnogo dobra proverna dali te obicha
style_girl
02-19-2007, 16:58
:-k Честно не знам какво да кажа. Възможно е да не разбере, но да рискуваш ли все пак? Може би е по-добре да му кажеш истината, но както казват понякога: най-добрите влръзки се основават на лъжи.
Може пък и да е вярно. Аз лично никога не съм лъгала приятеля си. Имала съм ситуации, в които незнам дали да му кажа, но все пак се основавмах на истината.
Решението е твое, аз просто ти споделих мнние.
Късмет каквото и да решиш да правиш!!! :wink:
Rocky_girl
02-19-2007, 17:02
Според мен ако искаш да потръгне трябва да му кажеш истинита..ако държи на теб ще го приеме и ще си искарате страхотно без ПО БАВНО,ОХ БОЛИ
Но ако искаш да изкараш с него като за първи път..според мен трябва да си в цикъл и да се правиш че боли :smt005
Друг АУТ не виждам!
Viktoriq_
02-19-2007, 17:58
според мен не му казвай в началото ! само времето ще си покаже дали да му кажеш , по - нататак !
nemepoznava6
02-19-2007, 18:01
6tom si zapo4nala da go luje6 6te poddurja6 lujata si :!: I vse pak dava6 li si logi4no obqsnenie za6to go izluga :?:
BeZ^BikiNi
02-19-2007, 18:04
ти не си ли тясна още или си с голема фуга?
пп - Кажи му истината,ако е ришил да бъде найктина с теб,ша го приме :roll: :wink:
Mi govorq za purvite 2-3 puti dosta me boleshe i vlizashe dosta trudno => sum bila po-tqsna otkolkoto sega ... i povqrvai mi pri mn momicheta ne teche kruv i nqma kak da razbere dali e 1vi ili 2ri :-D Kakto se vika "POchti vseki muj si misli , che e 2ri na edna jena , a se hvali che e 1vi , a vsushtnost e poredniq" :smt005
Tempestjuji
02-19-2007, 18:35
няма да разбере, че си правила секс освен ако ти не му кажеш..избора е твой.....
Може и да не разбере, но аз ако бях на твое място щях да му кажа.Все пак после ще ме гризе съвестта, че не съм му казала.
Споделям мнението.
I az sam s vas :-D
majat razbira,nz kak no go pravi.badi iskrena s nego 6te e mn po-dobre,kakto kazva gamercheto_
ами да и аз не знам как разбираме... можеби някаква вътрешна сила ни подсказва???
хехе как няма да разбере като и е счупен джама вече :-D
misli pozitivno
02-20-2007, 13:20
Щом не е правил досега,НЯМА ДА РАЗБЕРЕ,поне според мене,аз небих разбрал,няма откъде да разбере,надали ще тръгне да ровичка вътре в ...... и да разбере,ще го мушне дет се вика и оттам нататъка,моеш да си му казваш,че той те е продупчил :? ако те пита нещо нз и това е,ти си ми първия и точка :-D
Да ти кажа по-добре му кажи ще е по-добре,защото аз градях връзка 7 месеца със лажи и нищо не постигнах ,беше спрял да ми вярва даже и да му казвам истината ....вече ходим година и нещо взе малко по-малко да ми вярва но поне ми прости че бях събрала смелост да му кажа цялата истина за всичко и сега ми е по-добре.....
А колкото до теб кажи му истината(много ме гризеше съвеста :( ) ако те зареже и не ти прости,ще е защото е искал да те вкара в леглото си.......,а до това че е тръгнал да разправя,че ще те ебе начи май ще е заради секса(това вече ме навява на мисълта че за бройката,и да се прави на велик пред приятелчетата си)........
Ами ако държиш на него му кажи!Помисли как ще се почувства ако го разбере от друг :-k На мнение съм, че трябва да му кажеш, а той ако те обича ще те разбере, ако ли не - значи поне ще разбереш, че е бил с теб само заради секса ::: :-s
shadow4e
02-20-2007, 15:27
Зависи каква връзка искаш. Ако е за 2-3 седмици, няма смисъл да му казваш, ако искаш нещо сериозно- му кажи. Може да го заблудиш, че си девствена. Обаче си представи после като ти каже "радвам се, че ти бях първият, направи ме много щастлив", дали няма да ти е гадно.
Кажи му, че първите два пъти нищо не е било и адски много съжаляваш, но не можеш да върнеш времето назад.
AzureDiamond
02-24-2007, 17:37
Честно да си кажа съм сигурна,че няма да разбере :) ама постъпи така,както смяташ за правилно
christina_aguilera
02-24-2007, 18:33
Едва ли ще разбере, но е по-добре да му кажеш ако наистина държиш на него, а и той ако те обича ще ти прости :D