Влез

View Full Version : Любов защо ли?

edyyy
02-19-2007, 15:12
Nz ot kude da zapo4na...Ve4e sigurno zvu4i do bolka poznato i tolkova banalno.. :D #-o ama se pak imam nujda ot pomosht i reshih da vi se doverq... 8-[ Skusah s gadjeto si koeto hodim edin mesec ve4e,super mnogo se haresvame i se obi4ame... si4ki predishni vruzki sa mi bili dulgi ili prosto ednodnevki...i moje da e kaje 4e trudno se vlubvam.. no nz v neq ima ne6to koeto me pravi shtasliv super mnogo... skusahme za6toto q izlugah i tq mislish 4e nqma da se promenq nikoga.. 4e 6te sum si su6tiq kato predishnite i gadjeta... a ot kakto sum s neq sum se promenil no tq ne go zabelqzva za6toto ne me poznava ot predi tova... Tq kazva 4e misli za budeshteto i 4e moje bi ima variant da sme zaedno ... samo az imam 1 edinstven shans... i nz kakvo da pravq ne iskam da zgresha obi4am q i tq me obi4a siguren sum v tova.. 8-[ az i kazah 4e 6te se promenq.. no tq nqkak si go priela 4e nqma da stane v smisal nie 6te se vijdame i tq iska da stane ili vednaga ili ne i da i dam nqkvi garancii prosto nz.. kajete kakvo da napravq za da si q vurna kak da postupq... :( :( :( ako q izgubq 6te poludeq..help pls!

misli pozitivno
02-19-2007, 15:20
Ми недей го казва,докажи го,вече ти си знаеш какво.УСПЕХ :wink: дано ти провърви и да не се провалиш :wink:

Gravity^of^love
02-19-2007, 15:25
Кажи й че за промяната се изисква време...и че ще дадеш всичко от себе си..неща от отя сорт..но принципно бих ти казала, че момиче което иска да се промениш не те обича...просто иска да те 'морелира' по свой вкус, виждайки че си падаш по нея..така че помисли добре дали си заслужава...знам, че искаш да си с нея..обаче помисли ако всяко момиче с което си иска да се промениш..тогава 100% ще загубиш истинското си Аз. За всеки влак си има пътници...била съм в таква ситуация и директно си му казах на момчто "Аз съм такава..щом не ме харесваш, каквато съм няма какво да говорим повече" и до там се приключи...не казвам, че съм идеална, но съм си аз..а не копие на нечия бивша приятелка....

ThePainIsReaL
02-19-2007, 15:25
Говори с нея , кажи и на нея това , което ни каза на нас , няма как да не го разбере . Бъди искрен , обясни й колко държиш на нея , колко я обичаш .. Господи , не си проваляйте връзката заради простотии .

BeBcHeTo
02-19-2007, 15:27
Докажии 4е си се променил

CrazyWitch
02-19-2007, 15:30
Я и прати тоя линк на темата ти, обаче първо я питай дали би могла да ти помогне..
Обясни и след това, че всичко което си написал тука го мислиш и т.н.

koalka
02-19-2007, 18:24
Кажи й всичко това и ако не ти повярва, значи не те обича.Ако не ти вярва, че си се променил, за какво доверие говорим?

gamercheto_
02-19-2007, 18:31
Кажи й всичко това и ако не ти повярва, значи не те обича.Ако не ти вярва, че си се променил, за какво доверие говорим?

=D> =D> =D> точно така :)

edyyy
02-20-2007, 12:46
mi govorih s neq.. :( kazah i nqkoi ne6ta.. i stana qsno 4e tq iska da gleda budeshteto si... v smisal da u4i da raboti.. a kato e s men se e otdala izcqlo na men... i nqma vreme za ni6to drugo...i 4e za sega ostavame razdeleni... no 6te se vijdame koeto pak e ne6to...nz bqh reshil da zamina .... za6toto bqh poludqll trqbva da pomisla o6te... qvno a sega kak da postupq seki put kato se vidim 6te iskam da q gushna da q celuna...nz moje bi dori da spu s neq pak sum oburkan
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) no qvno taka trqbva da e :cry: :smt005

XNRG
02-20-2007, 12:49
Кажи й че за промяната се изисква време...и че ще дадеш всичко от себе си..неща от отя сорт..но принципно бих ти казала, че момиче което иска да се промениш не те обича...просто иска да те 'морелира' по свой вкус, виждайки че си падаш по нея..така че помисли добре дали си заслужава...знам, че искаш да си с нея..обаче помисли ако всяко момиче с което си иска да се промениш..тогава 100% ще загубиш истинското си Аз. За всеки влак си има пътници...била съм в таква ситуация и директно си му казах на момчто "Аз съм такава..щом не ме харесваш, каквато съм няма какво да говорим повече" и до там се приключи...не казвам, че съм идеална, но съм си аз..а не копие на нечия бивша приятелка....
съгласен :!: