PDA

View Full Version : kakvo da pravq ?!?

nPoCto`oBbPkaHaaa
02-19-2007, 17:13
Zdraveite na vsi4ki.parvo iskam da blagoradq predvaritelno na vsi4ki koito hste pro4etat napisanoto ot men i predvaritelno da pomolq da ne se smeqt :( Zna4i shte predstavq neshtata nakratko ... Predi okolo 3 meseca sre6nah edno mom4e , izlizali sme 3 puti do sega , no toi prosto i qsno mi kaza 4e ne iska seriozno vruzki iska samo edno ...No mi go kaza tvurde kusno .. az ve4e bqh mnogo hlutnala ... :( Bqh mnogo zle , toi ne vliza6e v 4ata ne mi pi6e6e sus sedmici , az sprqh da qm , sprqh da spq , sprqh da izlizam , dori prez vakanciqta ne stavah ot legloto samo lejah i pla4eh ... sega ponqkoga vliza , a men vse taka m eboli , izpitvam nujda da si iztrugna gruklqna i da go sma4kam ... za 1 put mi se slu4va ne6to podobno i ne znam kak da se spravq .. no vapros mi ne e tam ... Kogato vleze me pita koga hste spq s nego ili koga hste mu duham ... :( Az ne sum takova momi4e i ne iskam da go pravq. Predloji mi da izlezeme , a az neimoverrrrno mnogo iskam da izlza s nego , no ne moje prosto ei taka da izlezeme ... cenata koqto trqbva da platq e da mu duham ... s qsnata predstava 4e taka ili inu4e ni6to pove4e mejdu nas nqma da ima samo t`va ... vapros ami e tam kakvo da pravq trqbva da re6a .. ne moga pove4e da go varvq ... ne iskam da go pravq purvo 4e ne sum takava ne moga taka da pogazq cennostite si ... , a i sled tova bolkota shte bude oshte po silna moje bi ... ako izobhsto e vuzmojno ... , no puk iskam da go vidq oshte vednuj smao oshrte veenuj ... tova e eidnstvenoto mi jelanie tolkova mnogo iskam da me pregurne i celune ... no z aboga ne si struva ... kakvo da pravq ?!? Samo ne mi kazvaite ne go pravi toi iska smao tva ne badi glupava t.n , znam tezi ne6ta no tolkova iskam da go vidq .... samo oshte vednuj , 1 edinstven put o6te samo .. kakvo da pravq ka da re6a kakvo da prvq ... isam da go vidq no ne si zaslujava ... pri polojenie 4e n6 pove4e nqma da stane smiusl nqma da sme gadjeta ... mersi predvaritelno za svetite koito hste polu4a.

02-19-2007, 17:24
Izlez s nego, vi6 go, radvai mu se, poigrai si i ti malko s nego, obiasni mu posle kak se 4uvstva6, ako toi ne iska ni6to s tebe, osven sex, togava iavno ne te zaslujava i triabva da go prieme6 kato bokluk i da razbere6, 4e kato strada6 po nego ni6to niama da spe4eli6!
NE mu duhai, samo za6toto 6te si blizo do nego po tozi na4in, [-X ne moje da te zadalji nali?
Gore glavata, na kolko si?

Logopeddd
02-19-2007, 17:34
Koй ни изтри постовете и защо?
http://store4.data.bg/mdanov/pic.PNG

02-19-2007, 17:39
Prosto momi4eto e pusnalo dve temi mai ](*,)

Logopeddd
02-19-2007, 17:43
MДА! Аман от идиоти! :-D

^Mimeto^
02-20-2007, 07:09
ами според мене ако го видиш още един път ше ти бъде по трудно ще искаш да го видиш още един път и така постоянно ще искаш да го виждаш.щом сама си разбрала че не струва това момче значи няма кфо повече да му мислиш.не си заслужава за едно момче да се съсипваш сама,има толкова много риба в морето не е единствения,а пък и дори и да се навиеш да му духаш или да прайте секс замисли се след това колко по гадно ще ти бъде.за тва горе главата и да не ти пука.мъжете са идиоти :D