View Full Version : "девствени к***и"
Какво мислите за този тип момичета които сменят момчетата като тоалетна хартия седи с теб докато намери по хубав или я глези повече и те оставя просто ей така !!!!!
e_l_i_z_a
02-20-2007, 12:28
А ти какво искаш?Всяко нормално момиче не ляга с всеки.... :wink: Това че е тръгнала с теб не означава че ще прави секс с теб просто ей така!!!
Y4u/\u6Te
02-20-2007, 12:30
mn si zle 6tom smenq mom4etata zna4i ima zashto!
Ice_Queen
02-20-2007, 12:30
Е тая тема дето я мразя...(момче с мн момичета е МОМЧЕ С ОПИТ,а момиче с много момчета -КУРВА :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 ТВА Е ТЪПО ДА ГО........)
такааааа,щом и е кеф да го прави.всеки сам си решава.всеки търси най-доброто и тва което ще му задоволява..хм,да кажем -нуждите,какви то и да са те ;)
А ти какво искаш?Всяко нормално момиче не ляга с всеки.... :wink: Това че е тръгнала с теб не означава че ще прави секс с теб просто ей така!!!
не говориме за секс въобще
Е тая тема дето я мразя...(момче с мн момичета е МОМЧЕ С ОПИТ,а момиче с много момчета -КУРВА :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 ТВА Е ТЪПО ДА ГО........)
такааааа,щом и е кеф да го прави.всеки сам си решава.всеки търси най-доброто и тва което ще му задоволява..хм,да кажем -нуждите,какви то и да са те ;)
лично аз съм от тези които мразят и двете , но съжаление все попадам на такива такъв е живота ... правят се на ангелчета а в следващия момент е дявол
BUBU_to4ka_TO
02-20-2007, 12:34
a za kakvo govorim togava sled kato si ozaglavil temata si 'devstveni k***i'??? ili moje bi za teb k***a zna4i nqkoq deto te e zarqzala zaradi drug???
Ice_Queen
02-20-2007, 12:35
лично аз съм от тези които мразят и двете , но съжаление все попадам на такива такъв е живота ... правят се на ангелчета а в следващия момент е дявол
:arrow: :arrow: доверие никому никога....... :smt012
a za kakvo govorim togava sled kato si ozaglavil temata si 'devstveni k***i'??? ili moje bi za teb k***a zna4i nqkoq deto te e zarqzala zaradi drug???
zakakvo mislish 4e e v kavi4ki ?
Какво мислите за този тип момичета които сменят момчетата като тоалетна хартия седи с теб докато намери по хубав или я глези повече и те оставя просто ей така !!!!!
Такива да го дух@т. Нямам нищо против момиче да е сменило много партньори, ама такива дето през седмица - две го правят са ми тъпи...
[-(
BUBU_to4ka_TO
02-20-2007, 12:40
zakakvo mislish 4e e v kavi4ki ?
obiknoveno tova koeto e v kavi4ki e za6toto se ima predvid to4no obratnoto a ti si napisal oksimoron i mi e mnogo 4udno kakvo e obratnoto na oksimoron za6toto mislq 4e ne sy6testvuva takova ne6to v bylgarskata re4! taka 4e bi li bil taka liubezen da obqsni6 to4no kakvo te interesuva i kakvo zna4i 'devstveni k***i'
LSD^Lady
02-20-2007, 12:40
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
4ai seq to toq termin devstveni kurvi se ypotrebqva za nqkvi momi4enca spored men deto pardairat s nqkva sexualnost praqt se na mnoogo qki mnogo pervzeni zablyjdavat mom4etata 4e 6te im pusnat 6toto samo s tva vqno mogat gi vpe4etklqt i tva spored men sa takiva.ako momi4eto ne se rpai na takava ako e normalno no prosto nemoje se zdaraji s endo mom4e zna4i ne si tu 4oveka prosto kakto majete mnogo 4etso se opravdavat ii takia gluposti.az primenro iskam acki mngoo seriozne priqtel ee kvo naparq kat vse targvams nqkoi eidn emsec i ne6tata ne se polu4avat
аве както се вижда секи си има свое мнение за "термина" курва ...
Много точно казано!!!
Много точно казано!!!
аве виж са и двата сорта не са цвете за мирисане така че не нападайте само единия пол ...
misli pozitivno
02-20-2007, 13:44
Мъжка ку*ва :-D
Мъжка ку*ва :-D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: курвар ?! :lol: :lol:
FiRe_LaDy
02-20-2007, 13:46
Emi mojem - smenqme!Vie kato ni zaebavate zaradi nqkoq po hubava?NIe kakvo da kajem!?Vas vednyj va naranili i veche sme kurvi!!!Pfff pyk vii ste sveta voda nenapita !!! Vednyj pone vijte kakvo ni e na nas akto ni naranite.
He3aBuCuM
02-20-2007, 13:47
Според мен всяко момиче си има право на мнение.
Дали ще ги сменя през ден или два - това тя си го решава.
А момчетата, които са били зарязани от подобен тип момичета ги наричат ку*ви, защото се чувстват прецакани.
А момчета като мен мислят дали да тръгнат с едно момиче с подобен авторитет.
А ако тя е ку*ва както вие ги наричате ще се е чуло на дълго и на широко.
От мен толкова ;)
misli pozitivno
02-20-2007, 13:50
Нека да не слагаме сички под общ знаменател,лично аз никога небих скъсал с приятелката си дори и да среща перфектната,ако ще анджелина джоли да дойде и да се влюби у мене,дреме ми.Не сички сме еднакви :wink:
Gravity^of^love
02-20-2007, 14:16
виж сега...не бързай да казваш че щом някоя те е зарязала е к***а..приеми че не си неин тип и това е..излизали сте по кафета ала бала ама като е разбрала че не си пада по тебе не бързай да и лепваш етикет к***а само защото не иска да е с тебе
_tweety_sweety
02-20-2007, 14:21
А момчетата, които са били зарязани от подобен тип момичета ги наричат ку*ви, защото се чувстват прецакани.
От мен толкова ;)
Добре,съгласна съм.Обаче вие,момчетата,които се замисляте,не ви ли минава през ума че понякога(казвам само понякога) тия слухове,които се чуват на дълго и на широко са раздути от сдухани и комплексирани момченца,зарязани от момиче,което знае какво иска и знае как да го постигне :?:
А и кое нормално момиче ще се задоволи с малкото,което има като може да е щастлива и доволна с момчето на нейните мечти :?:
Ice_Queen
02-20-2007, 14:22
От мен толкова ;)
Добре,съгласна съм.Обаче вие,момчетата,които се замисляте,не ви ли минава през ума че понякога(казвам само понякога) тия слухове,които се чуват на дълго и на широко са раздути от сдухани и комплексирани момченца,зарязани от момиче,което знае какво иска и знае как да го постигне :?:
А и кое нормално момиче ще се задоволи с малкото,което има като може да е щастлива и доволна с момчето на нейните мечти :?:
мхм,пък и който търси намира! ;)
Просто не знае какво иска. :wink:
Много точно казано!!!
аве виж са и двата сорта не са цвете за мирисане така че не нападайте само единия пол ...
Да . Много точно се изказа МоНиТо :wink:
Отнова се съгласявам с нейното мнение! =D>
CVETELLINA
02-20-2007, 22:19
много ясно :evil: ..Пък и момичето,за да си сменя момчетата-значи има нещо,което й липсва с теб,нали така?! :roll: Или ти за тва не си помислил...1-во потърси причината в себе си,после обвинявай другите,всеки си има достойнство,за да търпи тъпото поведение на някого.. :-s
aaaaaaaa123
02-20-2007, 23:55
Когато едно момиче зарязва някое момче винаги си има пречина заради която го прави!Това,че те е зарязала не значи,че е курва...просто не си нейн тип!А и ние какво да кажем за повечето момчета които тръгват с някое момиче само заради секса ?! После ние сме били курвви тц тц тц... :smt011
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-21-2007, 11:59
hahah mi .. nqmam mnenie po vuprosa.. poznavam edna i s neq li4no ne sum si govorila ot min god #-o
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-21-2007, 12:00
Когато едно момиче зарязва някое момче винаги си има пречина заради която го прави!Това,че те е зарязала не значи,че е курва...просто не си нейн тип!А и ние какво да кажем за повечето момчета които тръгват с някое момиче само заради секса ?! После ние сме били курвви тц тц тц... :smt011
iii evala mn`mi haresa mnenieto ti :P =D>