View Full Version : Отношение и държание през периода, когата е неразположена.
Въпроса е малко странен... Трябва да се държа снисходителен, да внимавам какви ги говоря и...
П.С. Моля за сериозни отговори, сигурен съм, че има много други, които незнаят как да се държат с момичетата в такъв момнент.
Ami da trqbva da vnimava6 kakvi gi govori6 i vur6i6,za6toto prez tozi period momi4etata sme mn iznerveni...... :roll: .....i nai-malkoto ne6to moje da promeni nastroenieto ni!A i osven,4e sme iznerveni mojem da budem i prekaleno 4yvstvitelni :roll: Taka,4e budi po-mil i vnimatelen :wink:
misli pozitivno
02-20-2007, 14:02
Аз неразбрах въпроса,някой да има дет да го зададе отново :?
punisher
02-20-2007, 14:04
ми да внимавай кво говориш,защото когато сме неразположени за най-малкото нещо може да се издивее много здраво... :-#
и да не се чудиш защо ревем без да знаем и ние за какво :smt016 (поредния страничен ефект)
razbiram te idealno zashtoto i az bqh taka s bivshata kogato beshe nerazpolojena beshe ujasno da se govori s neq da ne govorim ako iskash da se posheguvash neshto ](*,)
`Death`Whore`
02-20-2007, 14:05
Периодът е неприятен за жената, така че ако е по-нервна и тем подобни, се съобразявай. Не само, че често има болки, некомфорт и т.н., ами и секс не може да прави...ти как ще се чувстваш?
Тези неща са ми ясни, нещо по-специфично (дами във вас ми е надеждата)
`Death`Whore`
02-20-2007, 14:10
Е...какво друго...това е.
yeah_baby
02-20-2007, 14:22
Е какво повече, наръчник ли да изададат хората, просто бъди малко по-мил и всичко ще бъде наред. Няма нужда да й робуваш. Ти говориш за това все едно е болестно състояние и те е страх че ще се заразиш или пък трябва да й се кланяш, да целуваш краката й и да изпълняваш всяка нейна прищявка.
strange__
02-20-2007, 14:27
Абе да не сме прокажени като сме в цикъл? :shock: Просто внимавай да не я нервираш допълнително и това е :wink:
Абе да не сме прокажени като сме в цикъл? :shock: Просто внимавай да не я нервираш допълнително и това е :wink:
Ни най малко искам да намекна това, просто искам да знам как точно да се държа, да бъда джентълмен. :wink:
DarkAngelOfHope
02-20-2007, 14:37
Бе със всяка жена си е различно ... ти трябва сам да си прецениш как точно да се държиш с приятелката си. Пък и като е в цикъл не значи че трябва да се отнасяш с нея като с болна ... даже и секса не е забранен ако прекалено много ви се иска няма лошо ... защо да не го направите ??
да определено трябва да внимаваш много сме чувствителни лесно нараними и нервни
alabalalaa
02-20-2007, 14:47
xqxqxq Abe pi4 :wink: v cikal li e edno momi4e ,kakvoto i da pravi6,kakto i milo da se darji6- pak 6te si vinoven za si4ko!
Pone pri men kato sam v cikal vseki i vsi4ko me nervi qxqxxq nqkaf ad e ( kato izklu4im netarpimite bolki)i vsi4ko jivo okolo mene -pod nojaa! xqxq ide mi da gi iztrepq si4ki
Prosto badi po tarpeliv 6toto tva sa okolo 6 ujasni dni za edno momi4e..nqma na4in prosto :)
sWeEt_SeEd
02-20-2007, 14:54
ами спокойно,просто внимавай какво говориш.аз и гаджето ми се избиваме аз като съм в цикъл и преди цикъл понякога,особено ако ме боли корема.Не бъди груб,но не и прекалено внимателен и нежен щото и тфа ше я издразни .Той се дразни щото му се отяждам,аз се изнервам щото почва да се цупи и се дразни и става таратор ахехаех Преди ми разправяше: Добре де,боли те корема,хубаво силно те боли,ама толкова ли не можеш да стиснеш зъби и да се успокойш,всеки го боли корема,мисли си за нещо хубаво,що постоянно мрънкаш...а аз побеснявам,че не разбира,че тая женска болка е най-силната и нетърпима :smt010 ( понеже аз иам мн проблеми с тфа и мн силно ме боли).Казах му: тебе ако те боли така няма да издържиш 5 мин бе ,пожелавам ти да те заболи така да видиш кфо е и той от там : Ааа как може да си такава,що все ми пожелаваш такива неща бла бла и ето пак скандал :mrgreen: абе кфо да ти кажа,в тфа състояние не може да ни се угоди и сме непоносими,ма минава :smt006 няа се плашиш просто бъди себе си,щото и да мислиш ,че добре се държиш пак нещо няма да и хареса :smt019
sexy_anji_
02-20-2007, 16:47
просто не я нервирай излишно и ако има на4ин избягвай споровете , и НЕ се дръж снизходително защото супер много ще се издразни.. това все пак е нещо нормално и не трябва да ни съжалявате.... дръж се като себе си :) ти и в нормалния живот пак трябва да избягваш да я нервираш допълнително, това е вреден спорт :wink:
MiMs_Fallen
02-20-2007, 16:49
bqgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai..... :D :D :D
Fanatichka
02-20-2007, 16:58
Не е толкова сложно.Просто не трябва да я дразниш, да спориш с нея, да се заяждаш :smt014 Винаги гледай да се съгласяваш с нейното мнение и бъди мил с нея!Ако се изнерви и запоне да ти крещи или нешо от сорта трай си и не отвръщай на "удара" :mrgreen:
sladoled
02-20-2007, 17:14
Ей, питащия! То съвсем объркващи отговори до тука! #-o
Я си бъди такъв, какъвто си :) Тя приятелката ти би трябвало да се научи да приема състоянието си, което е напълно физиологично и нормално. Ако има болки просто пие обезболяващи, ако се налага лежи в леглото, но да капризничи....не го допускай!
FiRe_LaDy
02-20-2007, 17:30
Az kato sym nerazpolojena da ne si mi pred ochite po dobre,a ako me qdosash sym sposobna da te ubiq.Mnogo sym iznervena prez tozi period.I ako nqkoi mi kaje neshto po kofti i ot koeto da me zaboli mnogo tejko go priemam.Abe tva mii bolna tema.
4ovek kato 4ete tuka, 6te si pomisli, 4e jenite dokato sa v cikyl ne sa hora, a zverove. Q uspokoite topkata malko - vqrno, 4e sme lesno razdraznitelni, 4e ni e krivo v tozi period, vqrno - i seks ne mojem da pravim ama...Ti pyk malko preuveli4ava6.Dryj se normalno, prosto izbqgvai sporovete.
миииии за мен най-общо казано, при все че понякога не ми личи, че съм в цикъл въобще:
:arrow: не й крещи в никакъв случай
:arrow: не се опитвай да разбереш или предскажеш реакциите й, не си прави изводи за отношението й към когото и да е, когато е в цикъл
:arrow: купи й шоколад или нешо друго сладко - успокоява :wink:
MiMs_Fallen
02-20-2007, 17:50
abe az li4no kato sym v cikyl ne iskam krai mene da ima nqkoi prosto kak da kaja...prekaleno mi e podtisnato i iskam da sym si sama taka mi e nai- dobre.... :-s no tova si e do mene de nz pri vsqka jena e razli4no... :-k
Ами зависи, ако е раздразнителна през този период.Аз например не съм така. :wink:
ABSOLUTme
02-20-2007, 19:16
razbiram te idealno zashtoto i az bqh taka s bivshata kogato beshe nerazpolojena beshe ujasno da se govori s neq da ne govorim ako iskash da se posheguvash neshto ](*,)
men puk tochno v toq period me izbiva na prostotiq i chuvstvoto mi za humor stava nai-debilno :-D (osven ako ne me boli de,togava hich ne mi e do hora,no pri men e rqdkost takova sustoqnie).inache sum malko po-nervna i sopnata de,ama to tva se slucha i prez ostanaloto vreme,kato ne sum na kef.
sledko_f>93
02-20-2007, 19:22
Ъъъ...само при мен ли тези дни са като всички останали?
ABSOLUTme
02-20-2007, 19:23
Ъъъ...само при мен ли тези дни са като всички останали?
na tebe doshlo li ti e veche? 8-[
maitap be jeni,tva e shtoto nqma koi da te qdosva :-D
ThePainIsReaL
02-20-2007, 19:41
Аз ставам малко по-нервна и повече споря . Ама само някои месеци . Като цяло си минава нормално всичко .
psiHopaT4o
02-20-2007, 20:58
По време на цикъл кво е..се търпи..обаче после като ги нагъне критическата особено ако са недоебани...
malka_sladuranka
02-20-2007, 21:06
Пипай я по зърната, успокоява 8-[ \:D/ 8-[ \:D/
SmiLe_BaBy{P}
02-20-2007, 21:09
А бе като чета постовете направо изкарахте,че момчетата трябва да са ни робове по време на мензиса.Плюс това , той се отразява различно на всяко момиче.Някой могат да се държат все едно са в критическата, на други нищо им няма.Пък това момче,което пусна темата не бива да се стряска толкова...едва ли не момичетата сме някви ..човекоядци..
Това сериозно ли го каза ? :-s
malka_sladuranka
02-21-2007, 09:40
Това сериозно ли го каза ? :-s
На несериозна ли ти приличам? :-D
Информирахте ме, благодарности. 8)
sh3_1s_7h3_0n3
02-21-2007, 15:07
имаше една много хубава статия в http://e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=459 , но тъй като е много дълга реших само малка част да сложа... btw като се има предвид на какво сме подложени още от първия ден.... си направи сметката как да се държиш :) аз освен търпение и да стискаш зъби да и изтече по-бързо на приятелката ти... не знам какво др да те посъветвам. аз като вляза в тоз период предупреждавам приятеля ми, че настъпват черните дни... и му се извинявам предварително за всичко, което кажа или направя, защото понякога наистина може да прекалявам 8-[ но той ме разбира и ми прощава..... :roll: :-D та ето малък цитат от горепосочения сайт, ако някой не го е чел
"...Най-интересно е първия ден. Няколко дни преди това така ти си се разгонил,че ти се иска да виеш от мерак. И ти се пие вода, и ти се яде сладко, и ти се яде…
Той идва! Всичко те нерви и налиташ на бой. Депресията е 8 по скалата на Рихтер. Мразиш всички, а те са се наговорили да те дразнят. И сега как да си сложа белия панталон… Но това е дреболия. "Яде ми се" се редува с "не ми се яде", "жадна съм" се редува с "не ме обича" (ако е наоколо - да потвърди, че ме обича - Лъже!), "ходи ми се до тоалетна" се редува с "пак ми се ходи до тоалетна", а сега защо плача?!Графиката, която ме описва, е назъбена гъсеница, но има и други гадни влечуги вместо топчета в супата.
Решавам. Ще изляза, ще се разходя с приятелки (той, разбира се, е на зъболекар или във фитнеса, където не е стъпвал от времето на бившата).
DjBaloon
02-21-2007, 15:13
Информирахте ме, благодарности. 8)
Moito momche normalen li si, kakvo otnoshenie nikakvo otnoshenie nqma kvo da promenqsh,nai-malkoto ako useti che kato e v menzis i letish po svirkata da pochne da te vurti kato lud,nqma takoa neshto seedno nas ako ni bolqt tashacite te da se otnasqt milo,kvi sa tiq izmisleni pravila,moje da si zamulchavash v takav moment za 2-3 neshta no ako prekali obqsni i che tva che i e doshlo ne e povod da ti kusa nervite
Vprochem pitash za priqtelka ili za gadjeto ti?
И за двете...
П.С. Нормален съм бате (питаше щото)