PDA

View Full Version : Problem.Pls za help

Edna fr
02-20-2007, 16:09
Hi.Iskam da vi popitam ne6to.Imam edna fr koqto hodi s mom4eto,koeto haresvam.Mnogo go haresvam i toi mene.Da ,ama ako trugneme toi 6e trqbva da q skusa, ako q skusa 6e i e mnogo gadno.Toi e gotov da trugneme ,ama kato vijdam kolko e vlubena moita fr i mu kazvam da ne q reje.Neznam kakvo da pravq.Za mene ima 2 varianta:
1.Da q skusa i da trugneme
2.Da zabravim kakvoto e bilo i samo da se gledame vlubeno iz koridorite na daskaloto.
Izvinqvam se za gre6kite i povtoreniqta, no v momenta mi e mnogo gadno, dano da me razberete.Molq vi za pomo6t.

FiRe_LaDy
02-20-2007, 16:12
Pomisli vyrhu tova koe e po vajno za teb - tq ili toi.AKo toi e po vajen ... bydi s nego,no ako tq e po vajna za teb prosto go zabravi.Ima drugi momcheta.Vse nqkoi shte si namerish i ti.

XNRG
02-20-2007, 16:13
Hi.Iskam da vi popitam ne6to.Imam edna fr koqto hodi s mom4eto,koeto haresvam.Mnogo go haresvam i toi mene.Da ,ama ako trugneme toi 6e trqbva da q skusa, ako q skusa 6e i e mnogo gadno.Toi e gotov da trugneme ,ama kato vijdam kolko e vlubena moita fr i mu kazvam da ne q reje.Neznam kakvo da pravq.Za mene ima 2 varianta:
1.Da q skusa i da trugneme
2.Da zabravim kakvoto e bilo i samo da se gledame vlubeno iz koridorite na daskaloto.
Izvinqvam se za gre6kite i povtoreniqta, no v momenta mi e mnogo gadno, dano da me razberete.Molq vi za pomo6t.
хмммммм странно но ти препоръчвам 2. по-добре е за приятелката ти ...
а ако не те вълнува за нея 1. но силно подкрепям 2. .... [-(

XNRG
02-20-2007, 16:29
Ще го кажа като учителя ЙОДА ,,ТРЯБВА ПОСЛУШАШ САРЦЕТО СИ ТИ''
така е :)

02-20-2007, 16:46
eee sega izvinqvai tfa ti e 6ans 6tom te haresva i ti go haresva6 se vzimaite vse pak ako frdto ti e istinska 6te razbere 4e ne si vinovna 4e toi te haresva i ne sii praila nekfi mursni nomera za da gp otkradne6 prosto lubovta e do6la pro vas dvamata vzimai go i ne izpuskai vazmojnostta da si 6tastliva s mom4eto koeto haresva6 ne se znae moje puk da se okaje lubovta na jivota ti smelo napred

honda^
02-20-2007, 16:57
Ако наистина го оби4а6, трябва да се бори6. При положение, 4е той не харесва твоета приятелка, за6то е снея? Не си струва да я лъже. Ако тя е разумно моми4е, не би се разсърдила, вярно е, 4е 6те и е много кофти, но не и остава друго освен да го забрави. Ти казва6, 4е има6 2 вариянта. Ако приеме6 2рия...ти да се откаже6, той съ6то, дали той 6те я обикне???

Gravity^of^love
02-20-2007, 17:03
ako ne ste dobri priqtelki zareji i hva6tai toq devoi4o..a ako ste..pomisli dali si struva da se karate za mom4e

Edna fr
02-20-2007, 17:17
Za mom4e nqma da se skarame 6toto sme si go kazali i sme se zaklevali ne edin put.Strah me e da ne q narani mnogo.Tq lqtoto mi kaza , ako haresam nqkoe neino gadje da i kaja.Oba4e napravo nqmam suvest da q pogledna v o4ite i da i kaja haresvam go.

Barbaronka
02-20-2007, 17:20
Ako ti e mnoo dobra priqtelka ne budi s nego!
A puk ako ne trugni s nego ..
Vse pak tvoeto shtastie e po-vajno ! :)

craitan
02-20-2007, 17:22
Любови колкото си щеш приятели малко тва е от мен потвърждавам го с личния си опит #-o

ND4SPD_f
02-20-2007, 17:48
ami taka i tq jivee v zabluda i na vas dvamata ne vi e hubavo.nai dobre e da vzeme da q skusa i da treugne s teb.znam 4e misli6 za fr kata si,no ponqkoga tr da si egoist

koalka
02-20-2007, 17:53
Според мен по-добрия е първия вариант и ще ти кажа защо.И двамата се харесвате много, което прави тази връзка в момента един фарс, който така и така няма да продължи дълго.Няма смисъл тя да бъде залъгвана от него.А най-добре ще е просто да седнете тримата и да поговорите като големи хора, а не да й направите мръсно без да й кажете.

LO6IQ
02-20-2007, 18:57
Ами първия вариант ... защо ли ?
Ами няма смисъл да продължава всичкок така и той да я залъгва .. най добре се съберете тримата и изяснете проблема. Иначе може да направите някоя глупост за която да не знае приятелката ти и после да се чувства много гадно . :wink:

He3aBuCuM
02-20-2007, 19:09
Ми опитай се да задържиш и двамата.
Не е задължително да загубиш единия ...
Трябва той да и обясни и да я запознае с някъв негов френд.
Щото найстина от лъжи файда няма. И аз го казвам от личен опит.
Питай старило и патило ;)

02-20-2007, 19:16
emi zkavo trq tvoita priqtelka da razbira 4e za skasali zaradi tebe neka toi skasa s neq uj nqma trapka ili kakto vinagi gi kazvat ii sled vreme da tragnete i da i obesni6 4e 6tom ve4e sa skasali kav e problem ala bala poe4teo mo4met taka pratq ot opit znam momi44e sam ama vse pak

nasty_f
02-20-2007, 19:16
Не си пропилявай шансовете.Ако ти е добра приятелка ще те разбере и ще разбере също и приятелят си.Тя не може да накара някой да е с нея,без да го иска другия.Ако е печена няма проблеми,хвани се с момчето,а ако ти се разсърди я зарежи,защото не ти е никаква приятелка.

Eternal_flame
02-20-2007, 19:48
Koi e po vajen za teb-tq ili toi?Predi da napravi6 kakvoto i de e bilo pomisli dobre dali moje6 da gradi6 6tastieto se varhu 4ujdoto ne6tastie.

Edna fr
02-22-2007, 12:54
Nz.6te da i kaja vsi4ko.Spored reakciqta i 6te razbera kakvo trqbva da pravq.Oba4e mislq 4e sum pove4e navita da trugna s nego,za6toto tq e pe4ena i 6te razbere.