View Full Version : Problem.Pls za help
Hi.Iskam da vi popitam ne6to.Imam edna fr koqto hodi s mom4eto,koeto haresvam.Mnogo go haresvam i toi mene.Da ,ama ako trugneme toi 6e trqbva da q skusa, ako q skusa 6e i e mnogo gadno.Toi e gotov da trugneme ,ama kato vijdam kolko e vlubena moita fr i mu kazvam da ne q reje.Neznam kakvo da pravq.Za mene ima 2 varianta:
1.Da q skusa i da trugneme
2.Da zabravim kakvoto e bilo i samo da se gledame vlubeno iz koridorite na daskaloto.
Izvinqvam se za gre6kite i povtoreniqta, no v momenta mi e mnogo gadno, dano da me razberete.Molq vi za pomo6t.
FiRe_LaDy
02-20-2007, 16:12
Pomisli vyrhu tova koe e po vajno za teb - tq ili toi.AKo toi e po vajen ... bydi s nego,no ako tq e po vajna za teb prosto go zabravi.Ima drugi momcheta.Vse nqkoi shte si namerish i ti.
Hi.Iskam da vi popitam ne6to.Imam edna fr koqto hodi s mom4eto,koeto haresvam.Mnogo go haresvam i toi mene.Da ,ama ako trugneme toi 6e trqbva da q skusa, ako q skusa 6e i e mnogo gadno.Toi e gotov da trugneme ,ama kato vijdam kolko e vlubena moita fr i mu kazvam da ne q reje.Neznam kakvo da pravq.Za mene ima 2 varianta:
1.Da q skusa i da trugneme
2.Da zabravim kakvoto e bilo i samo da se gledame vlubeno iz koridorite na daskaloto.
Izvinqvam se za gre6kite i povtoreniqta, no v momenta mi e mnogo gadno, dano da me razberete.Molq vi za pomo6t.
хмммммм странно но ти препоръчвам 2. по-добре е за приятелката ти ...
а ако не те вълнува за нея 1. но силно подкрепям 2. .... [-(
Ще го кажа като учителя ЙОДА ,,ТРЯБВА ПОСЛУШАШ САРЦЕТО СИ ТИ''
така е :)
eee sega izvinqvai tfa ti e 6ans 6tom te haresva i ti go haresva6 se vzimaite vse pak ako frdto ti e istinska 6te razbere 4e ne si vinovna 4e toi te haresva i ne sii praila nekfi mursni nomera za da gp otkradne6 prosto lubovta e do6la pro vas dvamata vzimai go i ne izpuskai vazmojnostta da si 6tastliva s mom4eto koeto haresva6 ne se znae moje puk da se okaje lubovta na jivota ti smelo napred
Ако наистина го оби4а6, трябва да се бори6. При положение, 4е той не харесва твоета приятелка, за6то е снея? Не си струва да я лъже. Ако тя е разумно моми4е, не би се разсърдила, вярно е, 4е 6те и е много кофти, но не и остава друго освен да го забрави. Ти казва6, 4е има6 2 вариянта. Ако приеме6 2рия...ти да се откаже6, той съ6то, дали той 6те я обикне???
Gravity^of^love
02-20-2007, 17:03
ako ne ste dobri priqtelki zareji i hva6tai toq devoi4o..a ako ste..pomisli dali si struva da se karate za mom4e
Za mom4e nqma da se skarame 6toto sme si go kazali i sme se zaklevali ne edin put.Strah me e da ne q narani mnogo.Tq lqtoto mi kaza , ako haresam nqkoe neino gadje da i kaja.Oba4e napravo nqmam suvest da q pogledna v o4ite i da i kaja haresvam go.
Barbaronka
02-20-2007, 17:20
Ako ti e mnoo dobra priqtelka ne budi s nego!
A puk ako ne trugni s nego ..
Vse pak tvoeto shtastie e po-vajno ! :)
Любови колкото си щеш приятели малко тва е от мен потвърждавам го с личния си опит #-o
ND4SPD_f
02-20-2007, 17:48
ami taka i tq jivee v zabluda i na vas dvamata ne vi e hubavo.nai dobre e da vzeme da q skusa i da treugne s teb.znam 4e misli6 za fr kata si,no ponqkoga tr da si egoist
Според мен по-добрия е първия вариант и ще ти кажа защо.И двамата се харесвате много, което прави тази връзка в момента един фарс, който така и така няма да продължи дълго.Няма смисъл тя да бъде залъгвана от него.А най-добре ще е просто да седнете тримата и да поговорите като големи хора, а не да й направите мръсно без да й кажете.
Ами първия вариант ... защо ли ?
Ами няма смисъл да продължава всичкок така и той да я залъгва .. най добре се съберете тримата и изяснете проблема. Иначе може да направите някоя глупост за която да не знае приятелката ти и после да се чувства много гадно . :wink:
He3aBuCuM
02-20-2007, 19:09
Ми опитай се да задържиш и двамата.
Не е задължително да загубиш единия ...
Трябва той да и обясни и да я запознае с някъв негов френд.
Щото найстина от лъжи файда няма. И аз го казвам от личен опит.
Питай старило и патило ;)
emi zkavo trq tvoita priqtelka da razbira 4e za skasali zaradi tebe neka toi skasa s neq uj nqma trapka ili kakto vinagi gi kazvat ii sled vreme da tragnete i da i obesni6 4e 6tom ve4e sa skasali kav e problem ala bala poe4teo mo4met taka pratq ot opit znam momi44e sam ama vse pak
Не си пропилявай шансовете.Ако ти е добра приятелка ще те разбере и ще разбере също и приятелят си.Тя не може да накара някой да е с нея,без да го иска другия.Ако е печена няма проблеми,хвани се с момчето,а ако ти се разсърди я зарежи,защото не ти е никаква приятелка.
Eternal_flame
02-20-2007, 19:48
Koi e po vajen za teb-tq ili toi?Predi da napravi6 kakvoto i de e bilo pomisli dobre dali moje6 da gradi6 6tastieto se varhu 4ujdoto ne6tastie.
Nz.6te da i kaja vsi4ko.Spored reakciqta i 6te razbera kakvo trqbva da pravq.Oba4e mislq 4e sum pove4e navita da trugna s nego,za6toto tq e pe4ena i 6te razbere.