View Full Version : mrazq go!
mrazq go, provalq mi jivota. ne sym iskala takuv ba6ta, za kvo na men to4no se e padnal toi???? toi ima nqkvi bolni ambicii 6toto nqma svqstno obrazivanie i sq na men si go izkarva! vsi4ko se svejda do ocenki mamka mu! omruzna mi da jiveq za ocenki. s priqtelq si ne moga da izlqza spokoino za6toto kato se vurna se po4va "tiii ne u4i6, samo izlizane misli6 i t.n" . EDVAM sum si bila vurazla uspeha koito e nad 5.50 po dqvolite!!!!! kakvo iska ot men????? za izvestno vreme go nqma6e, putyva6e- eeeeee tova be6e nai hubaviq mi period- samo s maika mi kato si jiveeh! tva ne ozna4ava 4e tq me puska navsqkude i ne i dreme za men oba4e pone me razbira a toi znae samo edno 4e ne u4a 4e se razmotavam i sum nevuzpitana! toi ne iska dete a nqkakuv robot- mrazq go...ne sum vqrvala 4e nqkoi den 6te go kaja i 4e daje si go mislq oba4e e taka, i sum siguran 4e 6te mi e mnogo po dobre ako go nqma6e!!!!!! a ne sum nqkva haimana da ne se spiram- hodia si kakto vsqko normalno 17 godi6no momi4e po kafeta, daje i po uponi ne hodq 4esto,za diskoteki da ne stava vupros....ima li nqkoi s takuv ba6ta, 6toto kato gledam priqtelkite si i tqh nqkoi gi durjat strogo ama to puk 4ak takuv slu4ai nqma i po4vam da se ot4aivam 4e sum samo az!!!! :smt010
moq samo ne sym na 17 az sym 6 klas i samoza ocenki misli az ve4e ne izlizam i postoqnno mi govori za kandidatstvaneto 4e nikyde nqma da vlqzan !4e 6te stana gotva4ka miq4ka pera4ka !napravo na tez hora ne im li pisva!!! :smt013 :smt012 :smt011 :smt017 :smt019 :smt014
Ми..моят е абсолютно същият...АБСОЛЮТНО. Някой път като почне да мрънка му покажи бележника си без да му казваш каквото и да било и го погледни по начина "Скалата :-s " ;) и след това му кажи, че между другото И стипендия взимаш, но докато е мрънкал за всякакви втълпени от него самия глупости не е обърнал внимание на това, че хората в даскало те поощряват по някакъв начин...докато той само реве за някакви измишльотини :-s
*при мен не помага, моят е безнадежден случай 8-[
ABSOLUTme
02-20-2007, 18:49
moite za ocenki nikoga ne sa me natiskali..dali she e 4-5,se edno..ama ako e 6 sa baq dovolni :-D vinagi sum si uchila za sebe si i za nikoi drug,tui che nz kakvo da vi posuvetvam..a avtorkata - po-krotko go davai,choveka ti misli samo dobroto - bez hubavo obrazovanie si za nikude..losho e samo,che podhodut mu e malko 'iznudvacheski'.. 8-[
CrazyWitch
02-20-2007, 19:36
Моя само ми казва : "Внимавай само заварки да няма." и ми се хили, понеже знае, че не съм ученолюбива пък и той на времето не е учил кой знае колко. Разбира ме.
Не мога дори да си представя такова нещо което ми описа.
ха ми и наще бяха така
но няколко пъти се брибрах с бележник 3-ки 4-ки и 2-ки :lol:
"наказаха ме" но им омръзна са аз си уча диплома над 5 ми е добре
и тва е 8) :lol:
^Mimeto^
02-23-2007, 09:10
и аз го мразя.не мога вече да го търпя заяжда ме за най-малкото и само ми дига нервите от както се помня е така и на сичкото отгоре се напива като сфиня и тогава да не говорим ужас е.остават ми още 8 месеца да стана на 18 и веднага изчезвам не ме интересува ако тряя ше мизерствам но не смятам да си развалям здравето заради него...
Мразя този тип родители и се радвам че моите не са от този тип.За мен е безмислено този вид принуди-да не учиш за него :-s ти учиш за себе си и мисля че може спокойно да прецениш искаш ли да учиш или не.
teenkopele
02-24-2007, 03:57
Избиване на компекси.
LSD^Lady
02-27-2007, 13:07
С наще нямаме такива проблеми.... всичко е на 6+ ! Просто знам как да говоря с тях , и как да и обяснявам че примерно един купон няма да повлияе на даскалото , и от доста време всичко е наред!Дори когато искам да ходя някаде по другите градове при приятели и те ми взимат бележка :) Просто и хвани цаката и говори с тях като нормални хора....
Ami az kvo da kaja...na 16 sam a tolkova mn mrazq ba6ta si !!!
Za vsi4ko sa vinovni horata s koito izliza.Istoriqta be6e takava:Do predi 2 godini ba6ta mi be6e mn ''to4en pi4'',oba4e zapo4na da se sabira s lo6a kompaniq.Otna4alo zakysnqva6e,pribira6e se kam 2,3 prez no6ta.Sled 1 godina az i maika se usetihme 4e toi ima lubovnica.E to e qsno az da se osetq 6toto vsi4ki moi syu4enici sa go vijdali po kafeta,diskoteki i dr zavedeniq s neq.Ba6ta mi e na 37,a lubovnicata mu e na 19.Zabelejete,az sam ot malak grad i vse4ki se znaem koi sme i kakvi sme.Li4no za neq se govorqt ne6ta ot sorta''nqma 4ovek koito da ne si e poiskal ot neq i tq da e otkazala".No takyv e jivota.Nie s maika govorim s nego po taq tema a toi otri4a.Az samata sam go vijdala kak q celuva (lubovnicata),bez da podozira 4e selq na sasednata masa v kafeto.Kogato otvorim taq tema v ka6ti doi nalita na boi.Bojebi 6te kajete,4e trqbva maika da se razvede s nego,Da ama kato nqma sreddstva s kvo,kade 6te jiveem nie s neq.A nai lo6oto e 4e mi marmori za ospeh 5;35 v daskalo-to,nqmam dumi kakaf boi sam qla zaradi taq slu4ka.Mn pati sam mislila za samoobiistvo ama usaznavam 4e sam mn byzliva i nemoga nqkak si.Toi taka mi vliqe 4e me e obyrkal totalno.Ot negovite problemi straadam tolkova mn 4e nqmam dumi.Zapo4nah da pu6a samo i samo da se ospokoqvam.Nz...nqmam dumi.4udq se za6to na mene se e padnal takav. ](*,) MOLQVI KAJETE MI 4E NESAM SAMO AZ TAKA !!! :cry:
Моя е по същия начин! Само за оценките мисли,а и на сичкото отгоре не ми дава да излизам с фр-чета които той не познава..не се траа вече..ебати работата на 15 съм и не мога да излизам с фр-4ета. :smt005 :smt011
ужас ужас...ама кво да ги праиме -родители...
Понякога са мн досадни,но пък без тях за къде сме ;)
Lorraine
03-03-2007, 18:00
Избиване на компекси. :!: =D>
Jenninka
03-03-2007, 21:56
Absolutno 1:1 ... I az mnogo go mrazq,kakvo da se pravi...
malko inat4e
03-04-2007, 18:02
az mrazq i maika mi i ba6ta mi O:) mnoo sa zadrusteni tiq leleeeee :wink: postoqnno me natiskat za ocenki,ba6ta mi me bie kato ne e na kef :smt010 az puk tupo i oporito produljavam da go draznq,ako iska da smaje ot boi az go mrazq i pravq si4ko za da go qdosam :twisted:
babi_girl
03-04-2007, 18:26
moq samo ne sym na 17 az sym 6 klas i samoza ocenki misli az ve4e ne izlizam i postoqnno mi govori za kandidatstvaneto 4e nikyde nqma da vlqzan !4e 6te stana gotva4ka miq4ka pera4ka !napravo na tez hora ne im li pisva!!! :smt013 :smt012 :smt011 :smt017 :smt019 :smt014 imoq mi govoreshe che she tstana shivachka shtoto ne ucha ama kato stanah otlichnichka i prestana
Ne go mrazq !!! Daje e mnooo stabilen !!! OBI$AM GO :):):)
W3aKn3ss
03-04-2007, 21:38
И двамата ми старци са такива. Немога да кажа че ги мразя. Все пак са ми родители и са направили много за мен, но наистина понякога ме вбесяват.
Отвратително е... Но пак съумявам да се измъкна от забрани и тем подобни :-D
Може да не ги обичаш,но да ги мразиш...Стига..ако не бяха те нямаше да имаш покрив над главата си-няма ли да чувстваш зле,ако не им беше зор за тебе-е сега не знам точно как се държат с теб,но недей такива силни думи да използваш!
^minority^ даде много добър съвет! При мен няма чак толкова големи проблеми. Верно ми мрънкат че не уча, но изобщо тва няма нищо общо с излизането. Никога не са ми казвали подобни неща. Аз така и не почнах да уча като хората но изкарвам добри оценки... Слушам в час :mrgreen: ... Иии когато почнат да ми мрънкат за няква четворка им отварям бележника и почвам да им изброявам колко 6 и колко 4 имам. Оставям ги хубаво да го разгледат и после го затварям и без да кажа нищо с усмивка за да ги накарам да се изнервят излизам навън! Когато се прибера те, след дълъг размисъл, ме гледат някво странно и умислено и ми казват "Научи ли си?" и аз "Дааа" , "Утре ще излизаш ли?", "..Разбира се!" , "Ми добре!" ..и тва е! :mrgreen: :-)
Green_Moon
03-14-2007, 18:33
и аз го мразя.не мога вече да го търпя заяжда ме за най-малкото и само ми дига нервите от както се помня е така и на сичкото отгоре се напива като сфиня и тогава да не говорим ужас е.остават ми още 8 месеца да стана на 18 и веднага изчезвам не ме интересува ако тряя ше мизерствам но не смятам да си развалям здравето заради него...
Същото е и при мене :?
Разюздани путки, напълно си го заслужавате - и караниците, и боя, и забраните. Няма да седнат да си научат, а по кафенетата с 10-15 годишни по-големи от тях ходят по цял ден. Разхайтени животни, само тормоз и бой ще ви оправят.
е пък стига сте си мразили родителите бе хора.. то че повечето са лоши-лоши са, но да не прекаляме.. :wink: аз пък от 8-ми клас насам (сега съм в 10-ти) учебник отварям само за контролни и т.н.т и майка ми отвреме навреме се сеща да ми се скара ама.. като ми види успеха и се успокояжа горката хаха.. къв е тоя моя късмет-нищо не поглеждам, а първия срок завърших с 5,70 :mrgreen:
Покажи му бележника на някой двойкаджия. :-D
ami moq tati si e varxa taka da se kaje \:D/ nikoga ne mi se e karal za ocenki ako imam 2 mi kazva samo "ti 6te si q opravi6 nali"mn qsno.vinagi me puska navsqkade i pravi vsi4ko za men.nikoga ne moje da mi otkaje ni6to.postoqnno iska da xodim nqkade na ekskurziiki i nasam natam.poneje raboti v 4yjbina i kato si doide iska da navaksa propusnatoto vreme.i za tova taka se polu4ava.a pak ako moga da si namerq i takaf maj pak 6te e idealno.mn si obi4am tati ama samo tati.
е пък стига сте си мразили родителите бе хора.. то че повечето са лоши-лоши са, но да не прекаляме.. :wink: аз пък от 8-ми клас насам (сега съм в 10-ти) учебник отварям само за контролни и т.н.т и майка ми отвреме навреме се сеща да ми се скара ама.. като ми види успеха и се успокояжа горката хаха.. къв е тоя моя късмет-нищо не поглеждам, а първия срок завърших с 5,70 :mrgreen:
i az sam taka otkakto sam v gimnaziqta imam samo 6 a pak dori ne sqdam da y4a.nikoga.ako mi e interesno go zapomnqm vednaga.vzimam i 6 stipendiq.ama na men ne mi se karat.nie sme si golelmi kasmetliiki mn qsno!!! \:D/ \:D/ :smt019
След време ще му благодариш. Сега ти се изка да си живееш живота но той мисли за твое добро. Вижда че той е бил като теб например и не оспял в живота и иска нещо по добро за теб. Е може би малко прекалява но все пак. Е за твое добро вярвай ми.
Еми,моя баща е почти такъв.Само дето ме пуска да излизам.
И аз като изкарам 5-ца ми се карат.Веднага се почва "Еми,така е като само ходиш нагоре,надолу,а не си седнеш на гъза да учиш!Влюбена ли си?К`во ти е?"А пък за 4-ка да не говорим.Доста пъти съм криела оценки от наще докато не си ги поправя.Сестра ми пък е по-голяма от мен и сааааааамооооо 6-ци има,винаги е завършвала със 6.00,а аз не точно пълно 6,но се пише 6 :-D Имала е само две четворки,или 3,най-много 4....А аз и 2-ка имах в 5 клас,но не ми я нанесоха за щастие :-D ...Дори още не съм казвала на баща ми за някои оценки.И майка ми ми се поскарва,но не като него.Сега за първия срок по геометрия имах 5-ца,а по всичко друго 6-ци и не ме пускаше на дискотека :smt011 Така се ядосвах.А той е имал всякакви оценки...И 2,3,4,5,6...Всичко,ама иска аз да съм перфектна.Знам,че мисли за бъдещето ми и аз естествено не уча само,защото той иска,но все ак 1 5-ца и да ти викат!Това не е нормално.5-цата си е добра оценка за мен.
Луда работа!хаха
Само дето мен си ме пускат на всякъде,но живея в малък град и за това :lol:
Az se 4udq kak mojete da govorite taka?!Obi4am roditelite si pove4e ot vsi4ko na sveta-i maika si i ba6ta si i nqma da ponesa ako ne6to im se slu4i.te sa nai-vajnoto ne6to za men v sveta :!: :!: :!: :D :D :D :D :D :smt008 :smt008 :smt008 :smt004 :smt004 :smt004
fuckyourselff
05-12-2007, 19:24
Баща ми постоянно ми приказва,че ако продължа със слабите оценки,ши ми купи едно стадо овце и ше ме прати на село да ги паса :lol: :lol: :lol:
paola_rey
05-13-2007, 08:15
Ami to si ima edno prikazka:"Kogato 4ovek zagubi ne6to,togava razbira kolko e bilo vajno za nego."Taka 4e az nqmam pravo da se burkam v jivota vi-imate pravo da mislite kakvoto i da e bilo za tqh :smt014 ,no ne zabravqite,4e te sa va6ite roditeli i kakvito i da sa ako ne bqha te,sega nqma6e da budete takiva,kakvito ste v momenta :!: :!: :!: :D
littlestar
05-13-2007, 11:35
ПфФф лелле хора вие сте луди!!! Как може да мразите бащите си?!?!Може да не ги обичате или уважавате,ама чак пук да ги мразите тва е прекалено.Я се стегнете!!!АЗ без баща ми не мога да живея,кадето е той там съм и аз.Той знае всичко за мен ,за оценки много рядко ми се кара и си се разбирам перфектно с него.Много си го ОБИЧКАМ \:D/
krisetyYyYyY
10-11-2008, 14:11
predi obojavah ba6ta si no v edno izvesno vreme zapo4na da zvani na nepoznat inomera da se krie da patyva s reisove... s maikami zvannahme na nomera s koito ba6tami nespira6e da govori okaza se 4e e jena kogato poddigahme vaprosa toi se darjeje mn stranno nalita6e na boi i ima6e golqmi skandali kogato posegna na mama za 1 pat osetih 4e men me zabolq ot togava go mrazq!!! interesuva6e go samo koga 6te mu zvanne typata kranta na mama i na men mi pisna i si tragnahme!! v momenta samo men naranqva vseki pat kogato idvam pri ba6tasi ispitvam otvra6tenie neprekasnato e na tela ...... nikoga ne sam si pomislila 4e taka 6te mrazq ba6tasi v momenta jivata mi e ad as sam na 13 godini nai hubavite godini na 1 tineidjar no as sam prinudena da rabotq i da y4a da tarpq glypostite na ba6tami i da mu 4istq da gledam kak babitemi mi ymirat i dori minalata sedmica 1 mi po4ina :smt022 i nai bolno mi e da gledam kak maika mi se izma4va vsi4ki 4akat na men imah rojdende be6e palen proval .... a ba6tami zabravi na kolko stavam zatova ne mi be6e kupil dori i sve6ti ne mislq 4e ima nqkoi koito e po zle ot men
Addictive
10-14-2008, 19:08
Хоре не казвайте че мразите бащите си плс... :( На две мои приятелки бащите им починаха... :( Само ако ви се случи ще разберете колко са важни за вас :cry:
Боре-смк0203
10-14-2008, 19:20
ХАхах xD - Моят баща е същия ! Поне по мен не вика -защото аз си уча и си знам всичко и т.н. - но НО ! Вика постоянно на сестра ми - а моята сестра е на 22 ГОДИНИ БОЖЕ ГОСПОДИ ! Все още е студентка и само и пълни главата - и това е всеки път ! От 3-4 години се започна тази история -ииии направо едвам се издържа- само вика вика .. ужас :( ..
За мен обяснението е: Баща ми го тресе ЯКО критическата , също така - е човек от старото поколение - тогава е нямало кафета, нямало е компютри - абе нищо ! -и САМО Е УЧИЛ И УЧИЛ и .. сега това го говори постоянно .. но поне баща ми .. ИМА ДВЕ висши образования :shock: , и най вече за това чатка сестра ми ..
Но поне на мен не вика- понеже си уча и се реализирам и си имам програма - това е моята основа и по тази програма си карам напрекъснато и нямам проблеми.. излизам си когато искам - правя си каквото искам - нямам проблеми..
Но сестра ми .. просто колко пъти е плакала ;( жал ми за нея вече.. а е на 22 години - разбирам да беше на 15-16 или 17 .. ама на 22..
Страшна работа са нашите бащи от старото поколение 8-)
И само да кажа - бащите ни не ни мислят лошо ! Много са прави дори- всичко което съм научил и този голям опит и какво ли още не - го дължа изцяло на баща ми !
Някои прекаляват но .. иначе са много прави и са от голяма нужда.. жалко че някои хора късно го разбират :/ ..
Wrathchild
10-15-2008, 07:55
Aбе не знам аз кой им плаща образуванието и кой им копува дрехи, ама май тати при тебе по-скоро дрешки е купувал... а образованието на заден план е оставил.
trittico
10-15-2008, 08:23
Ne go mrazq !!! Daje e mnooo stabilen !!! OBI$AM GO :):):)
и аз така моя :-)
sssladuranka
10-16-2008, 15:29
moite za ocenki nikoga ne sa me natiskali..dali she e 4-5,se edno..ama ako e 6 sa baq dovolni :-D vinagi sum si uchila za sebe si i za nikoi drug,tui che nz kakvo da vi posuvetvam..a avtorkata - po-krotko go davai,choveka ti misli samo dobroto - bez hubavo obrazovanie si za nikude..losho e samo,che podhodut mu e malko 'iznudvacheski'.. 8-[
+1
snejana67
10-16-2008, 15:47
:) моя баща е прекрасен много се разбираме :)
~~GaBs~~
10-17-2008, 13:17
ем и аз го обичам, но понякога и той прекалява със викането и понякога е много нервен.а когато искам да ми помогне нещо по домашните за училище той започва само да ми вика че не съм учила това е много лесно как може да не мога да го направа и тн.и на мен ми е омръзнало това но няма какво да направа..... :x
SlAdKa_ShMaTkA_69
10-17-2008, 15:36
mmm na nas s sestra mi tatko vednuj ni zabrani da izlizame s edno fr-ki.... eto q istoriqta ... te idvat v nas da gledame nqkuf film ... i smisul nie si vlizame a y nqma nikoi y nas ,. ok ama posle tatko se pribraalll i se zabutal na maina si raina v kyhnqta koqto e na drygiq krai na apartamenta ... ii se qdosva6e 4e na6te fr-ki ne sa oti6li do tam da my kajat zdrasti i 4ao .. nas ni be6e mn interesen toq razgovor 6toto taka se izkaza 4e edva li ne : te 6to ne doidoha da piem po edna rakia i da si napraima malko laf mohabet ... :shock: :shock: :shock: prosta raota .. no puk hybavoto e 4e na6te se razvedoha i ne se vijdame koi znae kolko 4esto ,,,
JustSunny
04-22-2009, 14:46
спокойно...и при мен има много проблеми в това отношение.ще правя 15 а майка ми и баща ми още ми мрънкат на глават като си намеря приятел и веднага си вкарват някакви фили как до 1 година ще имам дете :lol: ам не го взимам много присърце :-D иначе те са разведени от 9 години..и немога да кажа че ми е по-добре без баща :( :-k и за оценки мърморят (не съм никак зле в училище),но като ми писне от мрънкането им си хващам пътя и излизам някъде :) :P ии един съвет-не го взимайте толкова на сериозно понеже и аз доста съм преживяла заради тях,но колкото и зле да беше...ми беше адски мъчно да са рзделени родителите ми.Така че може да мърморят много много ама...кво да се прави.С тях неможе,и без тях неможе! :-P 8)