View Full Version : Карате ли се?
Anabella
02-20-2007, 18:59
Е... въпросът е ясен ;) Карате ли се с приятеля/приятелката си и ако да колко 4есто ? O:)
ABSOLUTme
02-20-2007, 19:08
estestveno,che se karame,samo che ne postoqnno - vednuj v sedmicata,grubo kazano.v edno obshtuvane ne moje da nqma 'turkaniq',ama obiknoveno sled tova se sdobrqvame i sledvat drugi 'turkaniq' :lol:
alkobalko
02-20-2007, 19:09
Много рядко, да не кажа почти никога и винаги е за нещо несериозно. Ето защо не мога да кажа, че се караме, а спорим е по-точната дума. Понякога се цупя за нещо, но повече от лигавщина, не защото съм наранена.
Аз с никой не се карам ... предполагам ,че и с гаджето си ( ако имам някога ) не бих се карал [-(
Случва се не много рядко, но за абсолютни глупости понякога и веднага се сдобряваме.Иначе сериозна караница-много рядко.
`Death`Whore`
02-20-2007, 19:22
Зависи...той е лудичък и нервак и изтрещява често...понякога 5 пъти на мен полудява, друг път 2-3 дни не се спречкваме изобщо. Иначе се караме наистина мнооого рядко.
Леле аз винаги съм мислила ,че нещо не ни е наред ,защото изоб6то не се караме....имаме спречквания но тва са сблъсъци на мнения...нищо повече..компромиси и разбиратекство тва е... :wink:
Eternal_flame
02-20-2007, 19:45
Ne se karame 4esto,daje bih kazala,4e vaob6te ne se karame.A ako se razpravqme,to e za kqkakvi nesa6testveni gluposti i ni minava mn barzo.Taka kat se zamislq za vsi4koto vreme det sme zaedno samo 1 pat se karahme seriozno
SmiLe_BaBy{P}
02-20-2007, 19:47
Nie puk na posledak mnogo chesto se karame ...i rabotite xich ne otivat na dobre... :(
siXt_senSe
02-20-2007, 19:51
Да, често се караме за глупости но и за сериозни неща.
SmiLe_BaBy{P}
02-20-2007, 19:55
To vsashnost e drebni karanci stavat golemite skandali pri nas...
Psihi4no_bolen
02-20-2007, 20:02
Аз с никой не се карам [-(
Е нали си лош !?!? Тряя да има бой,бой и .... пак бой ...
Jenninka
02-20-2007, 20:07
на периоди сме.има моменти(няколко месеца),в които сме супер двойката и други(както сме сега и преди сме били няколко пъти)-в дупка...много мразя тези периоди-на дупки.ужасно е.
всъщност рядко, но път и дори когато е толкова рядко пак той е този, който оправя нещата, защото винаги първи ме търси и не може да ми се сърди или да ме остави аз да се съдря ;)
Ей парцал няя се закачаш с лошия.Се пак той е лош...(много ясно казано)
Иначе исках да спомена че съм много хубав и умен.
Ice_Queen
02-20-2007, 21:07
O.k де//има6 340 мнения колко си хубав и т.н.,флоодиш,спамиш и досега не си баннат!!!Тва са 340 глупости и никой не е взел мерки!!!!! ](*,)
O.k де//има6 340 мнения колко си хубав и т.н.,флоодиш,спамиш и досега не си баннат!!!Тва са 340 глупости и никой не е взел мерки!!!!! ](*,)
^^ хехе не съм ли готин
CrazyWitch
02-21-2007, 05:29
Еми доста, често, но явно това не ни пречи. \:D/
^Mimeto^
02-21-2007, 06:55
ами поскарваме се от време на време не много често,но то зависи също и от настроението на двама ни.така доста пъти когато той не е на кеф и на мен ми се скапва настроението и започваме да се караме за пълни глупости,за които съжаляваме но сичко след тфа си е окей \:D/
priti_kiti
02-21-2007, 07:26
Хмм.. като се замисля, досега не сме се карали сериозно..
Е ние сме заедно и от скоро - 2 месеца почти..
Имало е некви спречквания, ама или са били на шега или траят 5 минути..
maybelline
02-21-2007, 08:05
С бившето ми гадже се карахме често,но приятните моменти си бяха повече.А караниците бяха или за глупости или за някакви изцепки(думи и действия) и от двете страни.На думи аз се изцепвах по често,а на действия - той :lol:
Караме се 4есто, но за глупости. И се сдобряваме веднага.
:roll:
DaRk_FaIrY
02-21-2007, 09:10
ами ако бъда честна :-k честичко ни се случва просто защото характерите ни са коренно различни и когато на него или на мен нещо не ни изнесе и се поскарваме 8-[ и естествено повечето пъти са за глупости :smt009
Ne se karame... bieme se... az s buhalkata q nalagam u tikvata, ama napravo i prava dupka v tupata kofa 8-[
Octofunk
02-21-2007, 11:59
Карането за глупости е нормално и даже на моменти (като отмине) забавно! Виж карането за нещо сериозно е различна история! Иначе по темата: еми посдърпваме се понякога :smt005
gamercheto_
02-21-2007, 13:29
доста често но е за незначителни неща и бързо ни минава...а след това е още по-хубаво :P
ami dam karame se no spr rqdko i to za nekfi glyposti...za nekfi seriozni ne6ta ... mmm mn rqdko se karame
Dorianchety
02-21-2007, 13:38
напоследък много често .. и то все за глупости ... и много шит ми става :(
Green_Moon
02-21-2007, 14:20
Често спорим,понякога доста сериозно се караме,но здобряването после е най-хубавата част :lol:
mechtaq_za_teb
02-21-2007, 15:29
Ve4e se karame neprekasnato.. :smt010 Taka nanikade ne otivame...
HopeLesss
02-21-2007, 15:51
Караме се не много често и винаги за глупости, от които обаче и двамата ставаме адски изнервени и всеки казва по някоя простотия, която наранява другия. :?
Gravity^of^love
02-21-2007, 16:24
То малко мойто е едно объркано и някои биха казали че аз нямам право на мнение по тая тема..ама..тва че не сме заедно физически не пречи да се обичаме достатъчно много че да устоим на нервите които поражда растоянието...та...отначалот о не се карахме ама изобщо..даже не се заяждахме..аве приказка..после физически се разделихме ама остана телефона (забавно а)...и тогава стана студено...и се скарахме мноооооооооого яко..на практика скъсахме понеже той не може повече без да ме вижда и му е прекалено гадно..следваше един период с вкойто не си говорехме..адски ми беше гадно и не исках да чувам за него..но после той ми каза че още много ме обича и т.н...обаче за съжаление останахме само с чата и тогава дойде ада..нямаше ден в който сме чатили и да не се скараме...значи може да сме си говорили някви яки неща..и точно след 5 минути почваме да се увикваме..и беше много гаднои не веднъж съм му казвала че въпреки че много го обичам не мога повече така и ако продължава да забрави че ме познава и да не разчита за в бъдеще да има нещо между нас...ОТНОВО..почна да полага усилия де..виждаше се че се старае...и викам за неговото старание да не се заяждаме злобно и да не се караме си го вкарах в LOOP-а даси говорим и от тогава е бонбонче напражо..вече половин месец не сме се карали въпреки че всеки ден говорим поне по час и половина и е..задоволително...сега искам да го видяяяя...И въпреки че се води че не ходим (поради тва че той е от друг град) пак си се обичаме и сме живото доказателство че любовта е над всичко
Естествено,че като всяка нормална двойка и ние се караме.Обаче почти винаги е за глупости и то рядко :wink:
FiRe_LaDy
02-21-2007, 16:39
MI pone za sega ne.Dano i zanapred da e taka,ama ne sa znae. :P
AzureDiamond
02-21-2007, 16:59
Ami chestno da si kaja se karame i to chesto....za vsevyzmojni gluposti :D no se sdobrqvame est.....Moje bi ot edna strana tova,che se karame e dobre zashtoto inache do sega da sme si omryznali..a sme zaedno veche dosta vreme :P
teardrop
02-21-2007, 17:19
Като тръгнахме, не знам как, обаче 9 месеца изкарахме без дори един спор да имаме. А напоследък постоянно се сдърпваме за нещо и все някой на някого се сърди :? гадно е.
не се карам никога вече 4 месеца и нито един пат скарани страх ма е че сам инат и ще стане зле за тва права компромиси :D
Fanatichka
02-21-2007, 18:20
To vsashnost e drebni karanci stavat golemite skandali pri nas...
Много точно казано.При мен е същата ситуациа.От някакви дребни неща прераства в голям скандал.Имаше период, в който се карахме аблолютно всяка вечер.Беше отвратително.Иначе за сериозно неща сме се карали не повече от 3-4 пъти
п.С.Ходим от близо година
prosto az f
02-21-2007, 18:20
e sa mi e 1 voto ,makar i drebno skarvane i me e izkaral izvan nervi!!!!!!!lelellelelle kak moje da mi varje tenekiq taka za da se razbere s nekvo m :{
oooeo nene prosto nema da go bade taka. sa mi e dobri4ak ama :( a z ve4e sam besna
Princesata
02-21-2007, 19:01
Преди не се карахме,но напоследък се караме много често и вече немога да го търпя.... :smt017