View Full Version : какво и има ?
значи искам да взема вашето мнение... така: с приятелката ми сме правили секс, като няколко пъти е било без презерватив, но никога не съм свършвал вътре. Обаче, тя почна да се оплаква че я боли корема , и според нея е така от мн. отдавна но от 1-2 седмици болките станаха доста силни и един път дори и се е гадило. утре ще ходи на изследвания, но възможно ли е да е бременна ? :?
alkobalko
02-20-2007, 19:19
За тестове чували ли сте? На нея закъснявало ли е. Никой не може да ти каже дали е бременна или не, но винаги има такава възможност. Нека си направи тест.
Напълно възможно е, разбира се
хехе... да има тестове, но тя е мн. твърдоглава. Боли я от някъде 7- 8 месеца , и то не само по време на цикъл и не е отишла на лекар(естествено от както сме заедно веднага след като разбрах я накарах но ...) наистина се надявам да не е това което си мисля :? но след прегледа ще направим и тест за всеки случеи ;)
`Death`Whore`
02-20-2007, 19:23
Как ще я боли корема много време и ще чака да мине ей така? Как ще умира от болки 1-2 седмици и няма да отиде на лекар? [-X [-X [-X [-X
приятелю .... това жената е странно нещо :P ...
биха ли по-опитните да ми кажат най-често срещаните симптоми на бременността (в 1-вия месец) , като имат предвид и цветната бременност
`Death`Whore`
02-20-2007, 19:32
Ако говориш на мен, съм от женски пол.
Симптом на бременност е отсъствието на менструация, такъв би могло да бъде и гаденето, но не е задължително да го има.
може като си я праскал на задна да и е влезнал въздух в путката.На моята мацка и се е случало няколко пъти и каза че е болезнено.Обаче и минава за около час а не за 2 седмици
Честито ще ставате баща =D>
може като си я праскал на задна да и е влезнал въздух в п*тката.На моята мацка и се е случало няколко пъти и каза че е болезнено.Обаче и минава за около час а не за 2 седмици
Че ти нямаше ли вечен БАН? :D
може като си я праскал на задна да и е влезнал въздух в п*тката.На моята мацка и се е случало няколко пъти и каза че е болезнено.Обаче и минава за около час а не за 2 седмици
Че ти нямаше ли вечен БАН? :D
бан да
но не вечен
1 година стига
откъде знаеш
Знам,знам....8) :D
аахаххахах
или си gazoviа или неактивния
само те помнят
Цъ,има още 1 човек,които знае и помни всичко 8)
ако си момиче се сещам
пиши на ЛС че пак ще ме натирят :lol: