View Full Version : Posleden zvunec
xxxxxxxxxxxxxxx
02-20-2007, 19:25
Na nqkoi moje da im se stori rani4ko za takiva temi no nikak ne e ...za6toto ei sega 6te doide :P .V nasheto u4ili6te sqka godina ima nqkakva programa za da ni zapomnqt s ne6to ... no na nas ne ni idva nikakva ideq kakvo da napravim za na6eto izprashtane v uchili6te ...Ako nqkoi ima nqkakvi idei molqvi spodelete za6toto ni6to ne ni idva na um puk ne ni se iska da se izlojim ...
Napravete kartini -karikaturi na daskalite.minaliqt vipusk v moito daskalo naprai taka i beshe mn qko,mn se zaradvaha sichki uchiteli :)
xxxxxxxxxxxxxxx
02-20-2007, 20:06
ami na video stena li gi pokazvahte ?
pri pove4eto minavat samo i celuvat znaemto ...ama tva e tupo ...
shadow4e
02-23-2007, 20:31
Пристъствала съм стихотворения за различните учители като името се казва най-накрая и се кани на сцената и му даваха май някаква грамота за най-...еди какъв си учител :wink: Всички монго се смяхме, защото стихчетата бяха много забавни и се опитвахме да разгадаем точно за кой учител е:)
teenkopele
02-24-2007, 06:19
:arrow: Отидете пияни, като кирки.
:arrow: Нарисувайте нещо в самото училище.
:arrow: Подпишете се на видно място в училището с нещо, с което ще си личи.
ОТРЕЖЕТЕ СИ РЪЦЕТЕ :D
базикам се ест
защо не разиграете няква пиеса или да истанцувате нещо, даскалите много ни се радват на такива прояви на нашия клас :) само дето аз никога не участвам :D
xxxxxxxxxxxxxxx
02-25-2007, 10:12
axam mersi za ideite ...ako nqkoi nameri nqkuv sait s scenarii za izprashtane neka go kaje pls ...
Dr. Kazimbutt
02-25-2007, 12:15
Гениално, няма спор. Ако и направят някоя друга свинщина, ще е още по-забавно. Това че ще ги запомнят с простотията им е отделен въпрос...
Ако имате музиканти от випуска - стегнете ги да изнесат един прощален концерт. Това смятаме да го направим в моето "даскало". Сигурно ще бъде забавно.
xxxxxxxxxxxxxxx
02-25-2007, 16:11
xax te prostotiqta si ni q znaqt ..ama celta ne e da si pokajem magariite...trqq se ispravim na scenata i da polaskaem daskalite ....a tva ni e dosta trudno
уф не знам! при нас абитурентите просто излизат от училище, пръскат се със тонове шампанско, викат като побъркани, ревът и т.н.
оле като си представя, че и мене това ме чака след 2 месеца \:D/ \:D/ \:D/
psycho_girl
02-25-2007, 19:49
napravete si knijka na vipuska, zabavni snimki na vsi4ki i zabavno predstavqna na vseki u4enik :-D posle malko biseri na u4enicii i taka
znam li pri nas taka stava
imame si i teatralna piesa na 12ti klas, mn e hubavo, cqla u4ebna godina podgotvqt nqkoq piesa i na praznika na daskaloto q predstavqt v teatura pred vsi4ki :-D
xxxxxxxxxxxxxxx
02-26-2007, 10:56
mda i pri nas e ne6to takova psycho_girl ...ama problema e 4e nz kakvo to4no da se izmisli v kva nasoka da e si4ko tva ...
HopeLesss
02-26-2007, 11:57
Ние и да не правим нищо, пак ще ни запомнят :-D
Обикновено има някво тъпо тържество с песни, стихотворения и т.н... Правят се разни простотии, но основно абитуриентите пеят, плачат и се прегръщат :wink:
xxxxxxxxxxxxxxx
02-26-2007, 19:39
obiknovenno pri nas sa pove4e sulzite ....
edin orkestur i qko hora...qkoo selqniq
xxxxxxxxxxxxxxx
03-19-2007, 09:53
hei hora haide de davaite ideiki
Аз съм коравосърдечно копеле и едва ли ще се разрева за тези олигофрени учителите или пък съучениците ми , който са просто букловини...
Гениално, няма спор. Ако и направят някоя друга свинщина, ще е още по-забавно. Това че ще ги запомнят с простотията им е отделен въпрос...
Ако имате музиканти от випуска - стегнете ги да изнесат един прощален концерт. Това смятаме да го направим в моето "даскало". Сигурно ще бъде забавно.
Оф, каква музика, какви 5 стотинки?!? Не всичко е музика. по-добре да идат на театър.
azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
04-11-2007, 12:21
da be kak li puk ne ba6 na izpra6taneto da hoim na teatur...