View Full Version : Обиди ме страшно много
zna4i imam edin uj priqtel... toi uj me haresva svalq me nz ot koga no v momenta hodq s drugo mom4e ot godina i ne6to ... i tozi koito me haresva ili pone ot vreme na vreme go pokazva dnes mi iztarsi 4e ako sam po4nela da se obli4am hubavo i sa se glasq 6te sam qka macka... az ne mislq 4e se obli4am koi zn kolko zle.. vsmi normalno..danki s niska taliq i bluza primerno... ta taka ne sam bila sexy mn kofti mi stana 4esno..
т.1 и т.7
krem4et0
I napisa tova tuak za da ti kajem che ne e taka nali :?:
mi ne ...imah nujda da go kaja na nqkoi i da mi olekne..
ABSOLUTme
02-20-2007, 20:21
zaebi go toq be.kakto venuj edin v klas izcepi na edna priqtelka' ti shto ne se oblichash kato momiche'? :-s basi,tva si e tvoq rabota,ako iskash i gola she turchish.puk i toi drehite ili tova pod drehite gleda(akul,tqlo,kvoto iskash go razbirai)..aman ot kreteni :smt011
Petey Pablo
02-20-2007, 20:24
абе мани ги тея,т'ва щото ни ходиш с него!!!Важното е лична хигиена
zaebi go toq be.kakto venuj edin v klas izcepi na edna priqtelka' ti shto ne se oblichash kato momiche'? :-s basi,tva si e tvoq rabota,ako iskash i gola she turchish.puk i toi drehite ili tova pod drehite gleda(akul,tqlo,kvoto iskash go razbirai)..aman ot kreteni :smt011
to4no za tova mi stana ubidno... mersi mila za otgovora [/b]
malka_sladuranka
02-20-2007, 20:26
:smt013 абе какви са тея така да ти казват. Той какво иска да ходиш като ку*рва с електриково зелена къса поличка и мрежест чорапогащник ли?!? :smt013
mi ne ...imah nujda da go kaja na nqkoi i da mi olekne..
OK sorry :D dano ti ulekni malko ma ne go misli mn mn
Ако наистина те е харесвал е нямало да каже такова нещо. Ако съм влюбен във момиче във никакъв случай облеклото няма да ми прави впечатление(естествено ако момичето не се облича като клошар). Така, че въобще не го взимай навътре това изказване...
Petey Pablo
02-20-2007, 20:31
чуди се как да му обарниш внимание,пубертетчето грозно!
чуди се как да му обарниш внимание,пубертетчето грозно!
Май май, ама определено не е избрал правилния начин [-X
MiMs_Fallen
02-21-2007, 00:59
xahhax 6to ne go napsuva!
i az tva se 4udq....
JoeBanana
02-21-2007, 06:23
az ne mislq 4e se obli4am koi zn kolko zle..
ама явно имаш някви съмнения :mrgreen:
и сега се опитваш да залъжеш вътрешния глас, който крещи "злееее, злееее, злееее
щото е просташко момиче да псува
Nadelina
02-21-2007, 06:28
щото е просташко момиче да псува[/quote]
Verno li? A az kak psuvam mama mu stara.. Inache na avtorkata na temata bih kazala - Q se stegni be momiche.. kak moje za gluposti da se qdosvash.. tfa e pylna typotia.. olee nqkoi da mi kaje che se oblicham zle i she mi stane gadnu.. HaHaHa e mnogo mi puka.. che nali az si se haresvam.. to tfa e nai vajnoto.. Haresvai se za da te haresvat.. A ti shtom imash symnenia i nqmash dostatachno samochuvstvie taka shte e..
P.S. Nali ne napisah mnogo prostotii i bezmislici?
ne se zanimavai s oligofreni :smt012
JoeBanana
02-21-2007, 06:45
щото е просташко момиче да псува
Verno li? A az kak psuvam mama mu stara..
псувай бе :mrgreen: то си е за тебе
Защо му се водиш по акъла?Ще се гласиш за някое момче толкова...той , ако те харесва ще те харесва такава, каквато си.А и е доста гадно това с приятеля ти.Доста подло постъпваш.
Защо му се водиш по акъла?Ще се гласиш за някое момче толкова...той , ако те харесва ще те харесва такава, каквато си.А и е доста гадно това с приятеля ти.Доста подло постъпваш.
kakvo za priqtelq mi???az si go obi4am razbirame se s nego... ne6to ne si razbrala macka :) ne sam mu izneverqvala... tozi mi `priqtel` govori s men i mi go kaza tova...
абе мани ги тея,т'ва щото ни ходиш с него!!!Важното е лична хигиенаАбсолютно
Tempestjuji
02-21-2007, 16:07
хаха..Най -често когато отблъснеш някое момче то почва да те обижда :P Винаги е така..Не се впрягай...
sh3_1s_7h3_0n3
02-21-2007, 16:14
Убиди го и ти....
...О, свещена простота...
Убиди го и ти....
...О, свещена простота...
ne iskam da govorq s nego...
A_Loving_Girl
02-21-2007, 21:49
Ако някой на мене ми каже,че не му харесва как се обличам ще го убия с 1-я предмет който видя до себе си...тцттц....
Не го слушай тоя,кажи му да ходи да се гърми някаде....!
zna4i imam edin uj priqtel... toi uj me haresva svalq me nz ot koga no v momenta hodq s drugo mom4e ot godina i ne6to ... i tozi koito me haresva ili pone ot vreme na vreme go pokazva dnes mi iztarsi 4e ako sam po4nela da se obli4am hubavo i sa se glasq 6te sam qka macka... az ne mislq 4e se obli4am koi zn kolko zle.. vsmi normalno..danki s niska taliq i bluza primerno... ta taka ne sam bila sexy mn kofti mi stana 4esno..spored men toi iska da si mu gaje na nego a ne na drugia
saninka91
03-01-2008, 14:03
Малко темата не е за тук ама нищо. Не може да кажем как си секси и как не ,но какво ти пука ? Щом ти си се харесваш и др те харесват (гаджето пр.) какво ти пука ,че някакъв ти вика не си секси ? Ако на мен ми го беше казал това щях да се почувствам адски зле ,но също така този човек вече ще е нищо за мен . Така че горе главата не може всички да те харесват ,защото всички ние сме различни, с различни интереси ,чувства и предпочитания.
zna4i imam edin uj priqtel... toi uj me haresva svalq me nz ot koga no v momenta hodq s drugo mom4e ot godina i ne6to ... i tozi koito me haresva ili pone ot vreme na vreme go pokazva dnes mi iztarsi 4e ako sam po4nela da se obli4am hubavo i sa se glasq 6te sam qka macka... az ne mislq 4e se obli4am koi zn kolko zle.. vsmi normalno..danki s niska taliq i bluza primerno... ta taka ne sam bila sexy mn kofti mi stana 4esno..spored men toi iska da si mu gaje na nego a ne na drugiaДа,така е.Яд го е че ходиш с друг,и затва ти говории такива простотии.Според мен още те харесва,но понеже ти не му обръщаш внимание почва да изпробва тактики,доста погрешни обаче! 8-)
zvezdichka777
03-01-2008, 15:21
първо-темата не е за този раздел иии мисля че не трябва да ти пука от мнението на някакъф си ... забрави думите му,щом мислиш че изглеждаш добре,то тогава не слушай останалите