View Full Version : Izneveri mi po vyzmojno nai brytalniq na4in!
Maniq4kata
02-20-2007, 20:15
i taka istoriqta e takava... s nego hodim ot 4 meseca, v na4aloto si4ko be6e prekrasno.. prekarvahme si 4udesno, be6e ni naistina hubavo zaedno.. i se slu4i taka 4e se vliubih v nego.. a se vliubih taka 4e po edno vreme 4uvstvah 4e ako ne se vijdame vseki den i 6te umra.. kakto i da e... tova se slu4i predi 5 dena.. imahme ugovorka da otida v tqh tyi kato tehnite gi nqma.. no v posledstvie toi mi se obadi po telefona mlako predi da trygna kym tqh 4e mu bilo zle.. ako moje da go otlojim, syglasih se razbira se.. nali toi be6e moeto malko slyn4ice .. sled 4as re6ih da mu se obadq , da 4uq kak e.. nikoi ne mi vdigna.. pomislih... vse pak e bolen , tqbva da sis edi vky6ti.. I taka re6ih da otida do tqh da go vidq kak e.. ne otgovarq6e i na gsma.. pristignah, zapo4nah da zvynq.. nikoi ne mi otvori, zvynqh po prodyljitelno- otnovo sy6toto.. iz4akah izvestno vreme na vratata i poneje sym dosta podozritelna re6ih da posedq do vratata (moje bi mnogo glupavo ot moq strana), za da vidq dali nqkoi 6te izleze v posledstvie.. moje bi sa minali ne pove4e ot 15tina minuti... az bqh sednala na stylbi6teto.. koeto be6e na nqkolko metra ot vratata im.. i kakvo stana?! Vratata se otvori i otvytre izleze nqkakvo momi4e.. TOI I TQ se celunaha(pone taka mi se stori), o4ite mi bqha zamygleni... i tq mu kaza obadi mi se.. te ne me vidqha poneje do stylbi6teto ima6e nqkakvi ploskosti( ot dr apartament) i bukvalno te me skrivaha malko.. kato 4uh vsi4ko tova sko4ih..i se nahvyrlih i vyrhu dvamata...be6e adska gledka.. neq zapo4nah da q skubq.. i vsi4ko vyzmojno, a na nego mu zabih nai siliniq 6amar koito nqkoga sym udrqla.. s dumite " m*micata ti kreten".. " ne me tyrsi pove4e".. i si trygnah.. ottogava nasam Martin (taka se kazva priqtelq mi) ne spira da mi zvyni, obqsnqva mi 4e ni6to ne se e slu4ilo s tova m omi4e, koqto uj bila negova syu4eni4ka i obsyjdali proekt.. neznam za6to me lyje taka podlo, sled kato trqbva6e da izlezem, a toi mi otkaza pod predtekst 4e e bolen.. iaz mu povqrvah. Daje se bqh pritesnila za nego. A toi da si kani nqkvi ... ******* .. i da me mami po tozi na4in.. i nai typoto e 4e malko ili mnogo o6te go obi4am i naistina adski mnogo se kolebaq kakvo da napravq, za6toto naistina go obi4am. Ne moga da si predstavq ako nqkoi go dokosne kakvo bih naprravila... bih ubila 4ovek za nego... tolkova go obi4am! I se nervq na typata si dover4ivost, makar 4e predpolagam kakvo se e slu4ilo... qd me e 4e mu vqrvah i 4e si misleh 4e me obi4a, za6toto qvno se e okazalo 4e za nego az sym prosto porednata broika.. :smt010 :smt010 :smt010 .. samata istoriq e adski naludni4ava i ne sym i predpolagala 4e 6te se slu4i na men, no qvno udarite na sydbata sa mnogo po silni ot kolkoto si mislim..
Moderated by koalka
т.1 от правилника!
ABSOLUTme
02-20-2007, 20:18
ako sa pravili proekt,nqmashe da te luje.. :smt017 bahti i govnoto,vuobshte ne go tursi toq,kvo doverie moje da mu imash veche.. :smt011
Az imam Tri zlatni pravila sprqmo momichetata ti si napravi izvodite
1.Vinagi otrichai do posledno
2.Ako te popita haresva li ti tova ti kazvash da dori da e nai otvratitelnoto neshto koeto si vijdal
3.Kato te pita mojesh l ida napravish edisi kakvo kazvash ne ne znam kak
P.P.Tova nikoga ne me e provalqlo
malka_sladuranka
02-20-2007, 20:23
Не го търси. Щом го е направил веднъж и си му простила, пак ще го направи.
Petey Pablo
02-20-2007, 20:32
ем недие му прощава,защото ако му простиш ще си каже:"Един път прости и втори път ще го направи".Ама не ги знам аз ей такива хора.Аз си имам едно златно правило-"Никога не изневерявай,защото ще се върне"
Siseetoo
02-20-2007, 22:27
Веднъж изневерил и ти да му простиш .. после ще го прави всеки път при възможност ! не се занимавай с тоя [-X
A_Loving_Girl
02-20-2007, 23:01
Аз не мога да разбера за какво е трябвало изобщо да преспи с друга след като ходи с теб....ей такива хора най-много ги мразя.
По-добре не му го прощавай,(може би ще повторя от по-горен коментар)но ще го направи пак!!
Веднъж изневерил и ти да му простиш .. после ще го прави всеки път при възможност ! не се занимавай с тоя [-X
Nadelina
02-21-2007, 06:08
Lesno vi e da go kajete "Ne se zanimavai s toa" ama na neq ne i e lesno da go zacherkne tolkova lesno ot syrceto si.. Vijte.. spored men vseki zaslujava vtori shans... Moje da mu prostish.. no bydi po nabludatelna.. zashtoto kogato zagubish neshto razbirash kakvo e znachelo to za teb (govorq ot negova gledna tochka) .. Moje da potrygne.. Az sym optimist... Nadqvam se da ne sgreshish kakvoto i da reshish da pravish s nego! Uspeh!
LoRinSeR
02-21-2007, 06:24
Не се знае дали изобщо е изневерявал. Всеки има право на втори шанс
Petey Pablo
02-21-2007, 06:42
ако му прости,той или ще си го направи втори път или тя ще исперка да го следи в действията му,че да не я нарани отново
Недей да му се връзваш втори път.По-добре да си без него, от колкото да те излъже пак.Ако наистина му беше съученичка и са били заедно, никога нямаше да те лъже, а щеше да ти каже истината.А целувката...и тя ли е била лъжа?И тя ли не е била истинска?Явно той не те е обичал, както ти него, за да направи такова нещо, а сега иска прошка.Да, всеки заслужава втори шанс, но той е прекалил.Освен, че лъже, той е излязъл и с друга. [-X
не виждам причина да се двоумиш какво да правиш :-s зарязваш го и толкова! не стига, че ти е изневерил и то пред очите, а накрая има наглоста да те лъже и да те изкарва, че ТИ не си видяла правилно! такива боклуци най-много ги мразя! чувства или не, ще е под достойнството ти да останеш с такъв като него!
He3aBuCuM
02-21-2007, 07:23
Според мен, трябва да видиш каква ще е неговата реакция в подобна или дори същата ситуация.
Знаеш къде живее. Забери някво друго момче и точно когато той се прибира започнете да се натискате. И спорд неговите действия можеш да прецениш има ли няк'ви чувства към теб :smt004
BuffyLaw
02-21-2007, 07:49
Ti si ebati mania4kata 4estno...da otide6 do tqh,sled kato ti e kazal da ne hodi6.... 4e i daje da sedi6 pred vratata mu i da 4aka6 ...maleee naprao..nqqm dumi.... :smt005
Ако имаш силата да прощаваш му прости. Чувствата са наранени , но това понякога засилва чувствата. Дай му шанс и само след седмица-две ще знаеш дали искаш да си повече с него или не.
Повярвай ми това е начина. Всичко останало е мъчително.
М 25
Nadelina syglasna sym s teb
FiRe_LaDy
02-21-2007, 11:44
Razbiram te kakvo ti e i naistina e mnogo gadno.S edin ot bivshite mi akto bqh mi kazaha,che v daskalo se natiskal s nqkakva i est i az kato teb bqh pobesnqla i otidoh v uchilishteto( tyi kato e ot drug grad nqma kyde da q zaseka osven tam) obache ohranata ne me pusna inache ne otgovarqm kakvo shteshe da stane.No shtom se kolebaesh dali da mu prostish nachi vse pak ti se iska otnovo da si s nego.Az mislq,che vseki zaslujava vtori shans taka,che ako mojesh da mu prostish i da mu go dadesh i toi da ti dokaje,che e nqmalo nishto ... shte e hubavo.No gledai otnovo da ne stane taka i ti otnovo da si sklonna da mu prostish.Izlez s nego i pogovorete.Kaji mu che mu davash tozi shans,no ako propilee i nego,che nqma da ima sledvasht.Est. moje i da ima sledvasht,no ako mu kajesh che mu e posleden moje bi shte vnimava povechko.
gamercheto_
02-21-2007, 12:00
зарежи го тоз и гледай напред.....да му имам глупавото оправдание... сега си наранена но когато ти мине и продължиш живота си с някой по свестен ще разбереш че тоз изобщо не е заслужавал сълзите ти
mila s takova momche ne se zanimavai ot lichen opit ti kazvam i az bqh v podobna situaciq toq tip momcheta sa palni bokluci shte vidish kak shte go zabravish v edin moment
FireSweet
02-21-2007, 15:16
Zareji go!Ne ti trqbva takuv koito 6te ti izneverqva 6te te boli mnogo no ... vremeto lekuva
mechtaq_za_teb
02-21-2007, 15:26
Az bih ti kazala"Ne go tarsi",no kato znam 4e ako izpadna v tvoqta situaciq bih napravila to4no obratnoto... mojesh da mu dadesh vtori shans.
FireSweet
02-21-2007, 15:28
mechtaq_za_teb, ujasno si prava i az taka bih napravila,no kolkoto i da boli toi se e podigral s neq.Da mu dade vtori 6ans ako moje!
mechtaq_za_teb
02-21-2007, 15:32
V kraina smetka tq si reshava koe shte e nai-dobre.Ot edna strana shtom go e napravil vednaj,6te ima i vtori i treti... No ot druga strana da badesh s edin chovek tolkova vreme,da si sviknal s nego i nakraq da kajesh prosto "krai" e mn bolezneno...
mechtaq_za_teb napulno sum saglasna za6toto i az v momenta sum postavena v edna takava situaciq 4e sled 3 meseca moje bi se nalaga da kaja krai a e ujasno trudno
В случай, че му простиш.. постоянно ще се чудиш какво прави, дали не ти изневерява, трудно ще ти е да му повярваш отново, а тази несигурност е ад. Отделно е твърде вероятно той пак да постъпи така с теб. И тогава ще ти е още по-гадно, че си го допуснала да се случи втори път. Зарежи го, колкото и да ти е трудно, само така има шанс да се осъзнае какво копеле е и че не може да постъпва така с хората или ако го направи...той губи
HopeLesss
02-21-2007, 15:50
Никога не бива да прощаваш на мъж, който толкова брутално се е подиграл с теб. Айде да върви при оная. Света не свършва с него!!! А ти докажи, че си силна и че не ти пука, че не могат да те мачкат и да те правят на боклук!!!
Gravity^of^love
02-21-2007, 16:09
оо недей да му прощаваш...излъгал те е наи-малкото...по точно първо те е излъгал..второ си го хванала момиче да излиза от тях ..да не е ходила да го лекува я!! като ти звъни му дигни и му тегли една хубава реч и гледай той да няма шанс да каже каквото може защото каквото и да каже ще е мило и може да му се поддадеш..така че дигни му кажи му вс каквото си мислиш и счувстваш и го остави на самосъжаление че те е загубил така смотано
Addicted`f
02-21-2007, 20:12
Ако бях на твое място щях да му тегля една майна и нямаше да го погледна повече.Човек който не те уважава,който те лъже най-нагло и явно не те обича незаслужава да правиш каквото и да било за него.Не бих простила подобна подигравка при никакви условия
ThePainIsReaL
02-21-2007, 20:17
Намали си малко подписчето , моля те ..
А по темата - не се връщай при него .. той капка не те заслужава .
зарязвай го без да се колебае6 такъв мъж/мом4е/ не те заслужава и явно 4увствата са му истинали или изоб6то ги е нямало..ако мъ прости6 пак 6те го направи..сигурна бъди в тва.. :evil:
DJ MiLeN
02-23-2007, 08:26
Лелей какъв е тоя смотания дето го е направил тоя номер.Лелей на мене ако гаджето ми направи такъв номер и ми изневери направо без да се замислям я зарязвам колкото и да ми е тежко и болезнено ще го направя.Патил съм си веднъж от такива историики!Найстина е неприятно! :smt010
DJ MiLeN
02-23-2007, 08:30
Да допълня само че това неговото оправдание да ти каже че е болен и че няма да се видите, а е поканил неква си в тях.Измислят всички едни странни оправдания . Бейби режи го тоя не те заслужава.Мене са ми излиза ли с номера че имат класно по биология и след един час ги гледам по кафетата хаха тей че не се замисляй режи го!
I'm crazy
02-23-2007, 09:11
Твоето момче определено не може да лъже... :wink:
а и като са правили проект кмо му пречи да дигне телефона...мисля, че ти е изневерил...но щом сега те търси може би много се разкайва за стореното :?
Щом веднъж те е излъгал много верятно е да го направи отново затаова по-добре ще е да го зарежеш.Но решението оставям на теб прецени кака ще постъпиш. :wink:
Остави го защо ти е такъв тъпак.Излъгал те е че е болен,заварваш го с друга и после най нахално си измисля някакво тъпо оправдание.
Изневярата е много грозно нещо. Винаги съм била против нея.
Както и да е, гадно е постъпил, но всеки прави грешки. Може и да те обича, просто да се поддал на "изкушението". Ако СИ СИГУРНА, че те обича истински, че се разкайва, дай му втори шанс. Може да не повтори грешката си. "Ако нещо се случи веднъж, може да не се случи никога повече. Но ако нещо се е случило два пъти, то със сигурност ще има трети". Имай това в предвид :-)
И един съвет. Ако му простиш, недей да се държиш както преди. Бъди малко по - отдръпната. Това ще го жегне, ще се бори да си върне обичта и доверието ти. Късмет, каквото и да решиш!
{Sweety_f}
02-25-2007, 12:42
според мен той не ззаслужава да му простиш,защото не стига че те е излъгал толкова подло,а и продължава да те лъже нз...ако го обичаш толкова мн дай му още един шанс,но ако пак сгафи...
baby_angel
03-10-2007, 13:57
li4i si 4e o6e go obi4a6 no 6om te e izlagal taka po dobre vob6e ne go tarsi ostavi go i si nameri dr mom4e koeto sas sigurnost 6e te obi4a mn
dinosaur
03-10-2007, 13:59
Az imam Tri zlatni pravila sprqmo momichetata ti si napravi izvodite
1.Vinagi otrichai do posledno
2.Ako te popita haresva li ti tova ti kazvash da dori da e nai otvratitelnoto neshto koeto si vijdal
3.Kato te pita mojesh l ida napravish edisi kakvo kazvash ne ne znam kak
P.P.Tova nikoga ne me e provalqlo
hahahah :D em to si4ki momci vurvqt po tvota logika dea ! to nas ni drazni tva amaa :]
CrazyWitch
03-10-2007, 14:19
Тоя е ебаси курвата.
Не си навииьй главата в торбата. БЕНДЖИ до кат е време.