View Full Version : Ne znam
Ami znachi hora az sym vliuben v nai-dobrata si fr.Oshte ot kakto byahme mnogo malki.........vinagi sym ya haresval.Tya obache kato che li nikoga ne zabelyaza i vse mi razkazvashe za dr momcheta.V posledno vreme zapochnahme da izlizame dvamata i da si izkarvame prosto super.Tykmo byah reshil che ima nyakakva nadejda za men i tya mi iztyrsi che si haresvala nyakakyv nov ](*,) Az estestveno ya podkrepih s tainata misyl che nyama da se pouchi mejdu tyah.Edna sedmica po kysno obache byahme na kupon u bratovched mi .Tam byaha i moyata fr i momcheto ,koeto tya si haresva.Toi opredeleno i obryshtashe vnimanie ,zagovaryashe ya ,zyapashe ya i tn.Nakraya toi doide pri men i kato se zagovorihme mi razkaza che mnogo ya haresval ,no ne znael dali i tya go haresva i kakvo tryabva da pravi.Sega ne znam tryabva li da i kaja.Ako go napravya tya vednaga shte mu se hvyrli na vrata.A az naistina ya obicham :? Kakvo da pravya
Не казвей в никакъв случй за това момче защото така ще се нараниш. Повярвай ми знам какво говоря. Аз обичам най-добрия си приятел и те разбирам напълно. С него сме толкова близки и когато ми разказва за другите мисле, че ще се побъркам. Всъщност в момента сме скарани, но аз се надявам, че ще се оправим за щото иначе ще умра от болка.
Always`Sad
02-21-2007, 06:14
Не казвей в никакъв случй за това момче защото така ще се нараниш. Повярвай ми знам какво говоря. Аз обичам най-добрия си приятел и те разбирам напълно. С него сме толкова близки и когато ми разказва за другите мисле, че ще се побъркам. Всъщност в момента сме скарани, но аз се надявам, че ще се оправим за щото иначе ще умра от болка.
Това бях аз.
He3aBuCuM
02-21-2007, 06:18
Според мен трябва първо да разбереш дали тя чувства нещо повече от приятелство към теб. Ако иска само да сте си най-добро приятели и кажи ! Няма смисъл да пречиш на щастието й, защото ако го скриеш ти не си й никакъв приятел !
аз мисля че тряава да и кажеш как се чувстваш ти и какво изпитваш към нея. И също трябва да и кажеш че и другото момче я харесва. И нека тя избере между теб и него и да ти каже ваобще възможно ли е да сте повече от приятели някога. Но ако не и кажеш за разговора ти с другото момче ще стане още по зле щот тя ш разбере че не си истински приятел.
Според мен трябва да признаеш чувствата си, въпреки че е възможно да си развалите приятелството.Твое е решението дали ще й кажеш и все пак прецени риска, който поемаш.Ако те е страх от това, по-добре нищо не й казвай...Но не трябва да криеш и за това момче, защото така пък не й позволяваш да бъде щастлива с него.
мисля, че ще постъпиш много подло ако не й кажеш нищо. вярно, че изпитваш някакви чувства към нея, но ако премълчиш това значи, че един вид си я излъгал а предполагам не искаш това!
пък и не се отчайвай излизай с други момичета, може да си харесаш някоя от тях... тя не е нито първото, нито последното момиче на тоя свят [-X
maybelline
02-21-2007, 08:10
От приятелство лесно става любов,но от любов трудно се получава приятелство - казвам го от опит.И аз имах най-добър приятел,станахме гаджета,скъсахме,той тръгна с друга,долу-горе си запазихме приятелски отношения,после пак станахме гаджета,пак скъсахме после отново станахме гаджета и след третото скъсване приятелството почти изчезна и сега общуването ни се свежда до "Здрасти","Как реши тази задача"(от един клас сме) и "Чао",а често си минаваме без "Здрасти" и "Чао"...изобщо ние почти не общуваме сега и определено не сме приятелите,които бяхме преди.
DaRk_FaIrY
02-21-2007, 09:18
ми не знам ще е гадно да не й кажеш вярно че ти я обичаш,но нямаш право да я "спъваш" все пак не бъди егоист ако тя не изпитва нищо няма смисъл да не й казваш :-k но все пак си имаш глава на раменете и ти си решаваш :-#
Mi neznam spored men tva da i kaje6 ee logi4no no de da znam nqma da e pravilno az si imam edin takav priqtel i si predstavqm ako mi iztarsi ne6to takova kvo 6te stane daje kat pro4etox temata si pomislix 4e e toi .neznam 6te se po4yvstavm acki stranno tq moje i da predpolaga ne6to ...oba4e mnogo obarkana sityaciq 4esno....ti sam trqbva da re6i6 ako tq s ne6to ti pokazva 4e ima 6ansove ama taka i riskuva6 da si razvalite malko ili mnogo priqtelstvoto
gamercheto_
02-21-2007, 13:50
Според мен трябва да признаеш чувствата си, въпреки че е възможно да си развалите приятелството.Твое е решението дали ще й кажеш и все пак прецени риска, който поемаш.Ако те е страх от това, по-добре нищо не й казвай...Но не трябва да криеш и за това момче, защото така пък не й позволяваш да бъде щастлива с него.
FiRe_LaDy
02-21-2007, 16:49
Kogato izlezete i kaji vsichko tova,koeto kaza na nas.Kaji i za tova momche,no i kaji i za tvoite chuvstva.Obache,ako si mislish,che kato i kajesh za tvoite chuvstva moje da si razvalite priqtelstvoto prosto si premylchi za tvoite chuvstva i samo i kaji za negovite.A kakvo da pravish ti? Ami prosto se pomychi da q zabravish i si haresai nqkoi druga.Vse pak ne e samo tq i stiga si mislil za neq ... ogledai se krai teb veroqtno ima mnogo krasivi i umni momicheta.ne se otchaivai naistina v trudna situaciq si,no ....
ThePainIsReaL
02-21-2007, 17:09
Уф , не мога да се поставя на твое място , но на нейно мога . И ще ти кажа едно - ако тя наистина те има за добър приятел , ти ще я съсипеш с признанието си . Тя вероятно ще ти откаже и приятелството ви ще преживее криза . Но тази криза може да бъде преодоляна . Така че ... събирай сили , казвай й как се чувстваш , без много емоции и големи надежди . Дай й време да осмисли ситуацията и запомни , че във вашата връзка като приятели , винаги ще има един наранен . Няма друг вариант просто .