Влез

View Full Version : Primernite momichenca

pimkie_lady
02-21-2007, 12:35
Momcheta,kefite li se na primernite devoicheta? Vsmisyl milichkite i tihichki,leko po-zatvoreni i takiva,koito edva li shte vi zagovorqt,ako ne vi poznavat dobre i chakat momcheto da go napravi? Padate li si po ''tihite vodi''? Ili predpochitate po-ludichkite i otpusnati momicheta? Kakvo vi e mnenieto za taka narechenite krotoshlanki?

gamercheto_
02-21-2007, 12:41
тези така наречени "кротушанки" почти не се забелязват...защото повечето момичета са някви супер отворени и нахакани и просто всяко момче се заглежда по тях! тихите води също притежават много качества но никой не им дава шанс да се покажат ..освен ако нямат някоя намахана приятелка :P пък и може би са по трудно достъпни..трябва повече време да ги опознаеш да ги накараш да се открехнат и така.....Има и някои които се правят на тихи води и после ти .... майката :|

Ice_Queen
02-21-2007, 12:44
Сру ама не съм момче...и все пак..
Чакай да позная че ти се имаш за луда мацка... :)
Амии виж сега има 1 такова : Тихите води са най-опасни " или " Скрити лимонки" ..за тва не бива да се подценяват "тихите води"..имам си аз 1 Силве в класа и тя както нон стоп мрънка че като пушим ще я ...удимим,така и без повод ми грабва цигарата,дръпва си и се усмихва.Иначе е перфектния пример за тихо девойче. :-)
Иначе,ако самото момче е някво спокойно,мирно и .т.н,ест че ще си търси подобно момиче,няма да си вкарва трън в гащите я.. =;

class
02-21-2007, 12:50
Хмм мога да кажа че съм много устат, но си падам по 1 тихо момиче ... Иначе съм тих и аз , ако не си отворя устата ...

dAnnyb0y
02-21-2007, 12:52
За всеки има място под слънцето. Тихите момичета, имайки свойте безспорни положителни и отрицателни страни (както всички други) са харесвани също. Най-често от сериозни и по-тихи момчета ...
Интересно е, когато някой от "важните" момчета хлътне по тихо момиче... Тогава да видите как спира да бъде вървежен и си сяда на г*за за да може да се впише в нейния живот.
Така че... варианти хиляди. Когато си поддържан, симпатичен, независимо дали цялото училище ти гледа саира или си по-скрит, винаги ще попаднеш на флирт.
Въпроса, че по-често зарибяват отворените момичета е ясен - те са по-лесно достъпни (комуникативно).

зсзс
02-21-2007, 13:39
зависи.ако тва не означава сдухани зубърки,а просто мили срамежливки-може и да са сладки :)

Need_A_Girl
02-21-2007, 14:01
Аз не съм от мн тихите и мълчаливите момчета, ама определено мога да кажа, че повече се кефя на някоя тихичка и готина, от колкото на някоя нахакана, със самочувствие, без покритие! :wink: Та...падам си по тихичките :D

koalka
02-21-2007, 14:09
Нали знаеш-"тихите води са най-дъблоки".

4epHo0KaTa_Lady
02-21-2007, 17:31
Ne biva da se podcenqvat tihite momicheta.. ;) Az ne sym ot tqh..obache v klasa mi ima takiva(dosta) No i te sa pekani stiga da se pootpusnat :P

Digital
02-21-2007, 19:32
Я ми яжте куpа бе, мразя нахакани путки :smt013

LO6IQ
02-21-2007, 20:15
Я ми яжте куpа бе, мразя нахакани путки :smt013
и аз.. :smt012

muhlqsal_4orap
02-22-2007, 10:39
никой не им дава шанс да се покажат ..освен ако нямат някоя намахана приятелка
намахана? т.е. с махало? човекът-часовник?!

Хмм мога да кажа че съм много устат, но си падам по 1 тихо момиче ... Иначе съм тих и аз , ако не си отворя устата ...
да, и аз мириша на хубаво до момента в който си отворя устата^^

gery_to
02-22-2007, 11:14
Трябва най-много да се плашиш от тези "тихи води" както казваш.

yowmaan_niki
07-08-2007, 23:16
И аз си падам по-скоро по тихите води. То и аз съм тиха вода де, но съм и олицетворение на максимата "Тихите води са най-дълбоки!".
Не си падам в никой случай по "НГМУ". То по принцип тя е една голяма курва, която живее за мнението на хората. Сдухла и пикла,невероятна комплексарка. А има и толкова крсиви "тихи води", които само чакат да бъдат забелязани :smt117

lekomislenia
07-08-2007, 23:23
?????????

SafeCracker
07-08-2007, 23:28
Единствения проблем е, че не поемат инициативата...и ако ти не съм я забелязал ей така може да изпуснеш шанса да опознаеш някое наистина стойностно момиче...така, че е хуваво поне понякога през живота си да поемаш инициативата, независимо дали си тих или не...

07-09-2007, 14:15
Вярно , че тихите води са най опасни ама по лудите по-ме кефят

Sam90
07-09-2007, 14:19
По принцип не харесвам "безгръбначни" хора. Не си падам по стеснителни и лесно нараними натури... :)

07-09-2007, 14:21
deba i vodi i ne6to tuka se odavi6 ... namerete da gi nari4ate po drug na4in :|

Valar
07-09-2007, 14:40
Кефат ме сладки са едни притеснителни...
Задоволяват се само от дозичка внимание!
Но нека бъда честен не бих тръгнал с подобен тип девоиче!

07-09-2007, 19:26
Ами то се оказва, че по-нахаканите и контактни момичета възприемат "курвенското" поведение, поради което всички момчета тях заглеждат. А по-тихите момичета остават на заден план и ги оприличават на зубърки точно защото не са толкова общителни. Пък и зависи от момичето. Има момичета, които въобще не се вписват в дадена компания. Познавам и такива, които въпреки по-умереното си поведение са част от компанията

07-09-2007, 19:34
Не харесвам нито прекалино тихи, нито прекалено шумни, устати и луди. Харесвам нормални, които не говорят нито малко, нито много, а достатъчно и винаги казват каквото се очаква от тях и каквото мислят. Не харесвам хора, които се борят срещу системата, нито пък такива, които пренебрегват себе си за да я следват, а такива, които карат системата да работи за тях. Така хем спазват обществените норми, хем постигат целите си.

07-09-2007, 19:35
Ами то се оказва, че по-нахаканите и контактни момичета възприемат "курвенското" поведение, поради което всички момчета тях заглеждат. А по-тихите момичета остават на заден план и ги оприличават на зубърки точно защото не са толкова общителни. Пък и зависи от момичето. Има момичета, които въобще не се вписват в дадена компания. Познавам и такива, които въпреки по-умереното си поведение са част от компанията
Те тия са най-добре!
Не харесвам нито прекалино тихи, нито прекалено шумни, устати и луди. Харесвам нормални, които не говорят нито малко, нито много, а достатъчно и винаги казват каквото се очаква от тях и каквото мислят. Не харесвам хора, които се борят срещу системата, нито пък такива, които пренебрегват себе си за да я следват, а такива, които карат системата да работи за тях. Така хем спазват обществените норми, хем постигат целите си.

07-09-2007, 19:45
По принцип не харесвам "безгръбначни" хора. Не си падам по стеснителни и лесно нараними натури... :)
Искаш да кажеш, че не харесваш себе си?
За разлика от теб, аз съм нормален и харесвам златната среда. Не харесвам нито прекалино тихи, нито прекалено шумни, устати и луди. Харесвам нормални, които не говорят нито малко, нито много, а достатъчно и винаги казват каквото се очаква от тях и каквото мислят. Не харесвам хора, които се борят срещу системата, нито пък такива, които пренебрегват себе си за да я следват, а такива, които карат системата да работи за тях. Така хем спазват обществените норми, хем постигат целите си.

Mimka_sweet
07-09-2007, 20:14
Аз съм от тея уе я мълчете.
И мога да кажа,че имено заради моята спеканост дъ биг лоф ме забеляза :smt007 , е ако изключим факта ,че съм красива,умна,интелигента,в естранно развита............................ :-D

Nafarforiii
07-09-2007, 22:14
ми някои са доста сладки

BAYO
07-10-2007, 02:27

И тфоя ред ш' дойде , както викаше модератора от секс и любов :Д

Иначе се ми е двеста кфо е мацето, стига да е вървежно и да мое ти върже 5 думи в изречение :D

ОneWingedAngel
07-10-2007, 03:33
Определено нямат нищо общо с моя тип моми4ета ,но един съвет от мене е винаги да бъдете в добри отношения с тях,аз лично се разбирам много добре с тихите води не е проблем за мене ,че са малко по-затворени...а защо да сте в добри отношения ,ами просто са супер за преписване от тях :D Но както ве4е казаха хората по-горе аз също немоа да излизам с лесно раним,довер4ив и мн срамежлив човек,които го е страх да бъде себе си..

yowmaan_niki
07-10-2007, 11:56
Определено нямат нищо общо с моя тип моми4ета ,но един съвет от мене е винаги да бъдете в добри отношения с тях,аз лично се разбирам много добре с тихите води не е проблем за мене ,че са малко по-затворени...а защо да сте в добри отношения ,ами просто са супер за преписване от тях :D Но както ве4е казаха хората по-горе аз също немоа да излизам с лесно раним,довер4ив и мн срамежлив човек,които го е страх да бъде себе си..

Не всички тихи води са срамежливи [-X