Влез

View Full Version : Един от моя клас...ужас!

sledko_f>93
02-21-2007, 16:51
Има едномомче от мояклас ,който само бие момичетата! Напоследък започна да ми зима раницата, веднъж метна раницата на еднаприятелка през прозореца! Скубе ни за косите! А той е някъв ОГРОМЕН! Тооо....100 кила! Айде не чак толкова,амакато те удари после те боли 2 часа! Аз нищо немога да му направя! :smt009
Пууу....отщя ми седаходяна училище от него! Писна миии!

Ellie
02-21-2007, 17:48
Ние имаме оставач по-голям от нас.Той бие само момчетата,на момичетата шамари(никак не леки) и един ден след поредната ми разплакана приятелка подхванахме се ние,най-цапнатите и при директора,щот учителката само каза"Ееее,защо я удряш!'' и това беше решението.Нашия директор е много готин,дойде в стаята и не ни се скара че го занимаваме с глупости.Да не те е страх,отивай при учители директори и все с нещо ще помогнат!

koalka
02-21-2007, 17:55
Оплачете се на директорката.

sledko_f>93
02-21-2007, 17:58
Проблема е, че той е на 15, а и директора ни е сърдит(на нашия клас) и обикновено ни казва да се оправяме сами... :?

02-21-2007, 19:34
udrqi goooo

XePouH`
02-21-2007, 19:39
сритай му бисквитките

Kraken
02-21-2007, 19:56
Остави му бисквитите после може и да ти се подиграва (имаше една такваз случка дето едно момиче нарита момче мноу лошо и той после я спука от подигравки ) пък ии мъдете му ше се опраят до ден-два забии му един десен в слънчевия сплит и да видиш как следващата седмица ше му е затруднено дишането ( за да има такъв ефект удара трябва или да е много силен или да го удариш с нещо твърдо) пъъък нямате ли си зам. директор на него/нея да се оплачете?

Ellie
02-23-2007, 15:20
Е***и директора.Оня ще ви избие а той пък,да се оправяте сами.Щом сте при него значи не можете близко е до ума.
Аха.В слънчевия сплит са ме удряли като тренирах карате да знаеш много боли.Само да не завършиш в друго училище....Особено за бисквитките... :smt005 :smt005 :smt005

ValenceToO
02-23-2007, 17:44
Еми аз няма какво да кажа радвам се,че съм 7 клас и може би т'ва ми е последна година в даскалото ми!Всички момчета от класа ми се държат като 5 годишни..просто нямам думи :!: :(

02-23-2007, 17:49
predstavqte li si kak edin tunuk i mn nisak se bie kato......no direktorkata go vidq ama ne go izklu4i. [-X :smt013 6te otka4a samo da go izklu4at v u4ili6te 6te e po spokoino!ama ne tq direktokata za 3put go puska :smt011 offffffffffko da praa????kat sam 3 klass i direktorkata e mn dobra? :?:

ice_cream_f
02-23-2007, 18:12
Deeba svinqta na4i mnoo e tup mn me drazni kato te udari se e dno tavana e padnal ama az naposleduk go udrqm 6tot mi pisna ve4e \:D/ dneska me udari v slun4eviq split i stra6no mn me zabolq nqkude 15 min nemojah da se svestq ](*,)

BunnYY_f
02-23-2007, 20:19
Класна нямате ли си? ВЪзрастни покрай вас? Ми че предприемете някакви действия спрямо него!

miss_fatty
02-23-2007, 20:20
бе кат му се съберете 10 момичета ииии бой!Нали знаете момичетата сме мноо по-злобни от момчетата!После няма да ви пипне! :-D

Ellie
02-24-2007, 06:12
Колко мимичета сте в клас?Я се съберете и един голям бойййййй както каза miss_fatty.Пък и от другите класове има момичета нали?Е нека му се стъжни на лекето мръсно! :twisted: :twisted: :smt019

HardcorE_AFA
02-24-2007, 08:53
ооо не какво каза полицията за това?!?!!? :shock:

reason
02-24-2007, 13:33
Детски истории...и аз съм 7-ми клас ама наще момчета тая година са от нормални по-нормални...ми отивате при класна,директор,родители.Н може никой да не може нищо да направи.

02-24-2007, 14:06
Радвай се,че поне е един само!
Аз миналата година в класа си имах 4-5 такива момчета ии... не питай кво ми е било на мен и на другите момичета... Кво да ти кажа..недорасли лапета. Вместо да се отнасят добре с момичетата...те ги бият.Ами..явно не знаят как по друг начин да изразяват чувствата си. :evil:
И каквото и да пишеш тук..едва ли ние нещо ще променим. По-добре се оплачете на класния ви и ако той нищо не направи-направо при директора.Ние така направихме миналата година и да видиш как се укротиха :lol: Упсех!

DeSiTo0o
02-24-2007, 14:07
Радвай се,че поне е един само!
Аз миналата година в класа си имах 4-5 такива момчета ии... не питай кво ми е било на мен и на другите момичета... Кво да ти кажа..недорасли лапета. Вместо да се отнасят добре с момичетата...те ги бият.Ами..явно не знаят как по друг начин да изразяват чувствата си. :evil:
И каквото и да пишеш тук..едва ли ние нещо ще променим. По-добре се оплачете на класния ви и ако той нищо не направи-направо при директора.Ние така направихме миналата година и да видиш как се укротиха :lol: Упсех!
това беше от мен

hforce
02-24-2007, 19:55
imam 1 ideq i 2 vuprosa:
1. Kaji kade u4i6, koq smqna si i koga svur6vate daskalo v ponedelnik, vtornik ili srqda i da idvam
2. Vie direktor/klasna/ daskali nemate li we?!?!?!
3. Gadjeta nemate li si? Vikate gadjeto na nekoe momi4e, toi go pri4akva sled daskalo i go tro6i ot boi. ne vqrvam ot tolko momi4eta 7mi klas nito edna da nqma gadje na 15-16 ili po-golqmo.

(ako mu znae nqkoi adresa ili kade se motae utre 6te go potro6ime ot boi za kutiq sinio viktori 4e nqmam cigari :( )

ultra
03-02-2007, 03:08
Сестра ми набила бияча на училището и (в основното),защото ударил най-добрата и приятелка в бъбреците(тя е оперирана там) и сестра ми така се развилняла,такъв бой му хвърлила(тя по принцип си е бойна натура -аз съм си патила:-D ),че чак му сложила кофата за боклука на главата.Онзи се разревал,а целия и клас и ръкопляскал.Заради боя свикали цяла родителска среща(заедно със всичките ученици),всеки си казал мнението и сестра ми обрала овациите.Онзи повече не барнал нито момиче,нито момче.Това майка ми ми го разправя!
Аз бих ти дала съвет,при следващата родителска среща се съберете всички момичета и пострадали.Оплачете се от момчето на родителите му,пред учители и директора,да видим тогава дали няма да има резултат.
Ако и от това няма файда,го причакайте и го ступайте.