View Full Version : "Нуждата" от дразги
Оля,форумци :wink:
Та днес едно изказване на приятел ме накара да се замисля.Смятате ли,че е вярна приказката,че тези които се карат се обичат,че караницата е изблик на страст и желание м/у партньорите!?
Аз лично не съм съгласна.Не смятам,че една караница придружена с груби думи и крясъци олицентворява някакво хубаво чувство.А най-малкото,че е задължителна в една връзка....че е нужна :shock: Напротив,отсъствието на кавги показва,че има уважение,компромиси един спрямо друг,че единия зачита мнението на другия....
Е...вие сте! :)
Предватително се извинявам ако темата се повтаря :roll:
Та днес едно изказване на приятел ме накара да се замисля.Смятате ли,че е вярна приказката,че тези които се карат се обичат,че караницата е изблик на страст и желание м/у партньорите!?
Аз лично не съм съгласна.Не смятам,че една караница придружена с груби думи и крясъци олицентворява някакво хубаво чувство.А най-малкото,че е задължителна в една връзка....че е нужна :shock: Напротив,отсъствието на кавги показва,че има уважение,компромиси един спрямо друг,че единия зачита мнението на другия....
,,караницата е изблик на страст и желание м/у партньорите!?"
Не ... караницата не олицетворява никакво хубаво чувство .. споренето е по нисшо ниво , то по може . :-D
ми ти каза сичко което и аз бих казал...аз съм на абсолютно същото мнение...излишно е да се карате...нянамирам смисал в това..компромиса му е маиката и тва е...ако не правиш компромиси няма да стане като хората...!!!!
Мии не мога да кажа че подкрепям приказката ноо тези които се карат по-рядко приемат всеки скандал по-навътре отколкото другите щто те са си свикнали...
Мии не мога да кажа че подкрепям приказката ноо тези които се карат по-рядко приемат всеки скандал по-навътре отколкото другите щто те са си свикнали...
и значи според теб караниците трябва да са по-често та да сме си свикнали ли?! :roll: .......мииии значи и по-често трябва да те попляскват та да си свикнеш и после като те бият няма да ти прави впечатление,щото ще си си свикнал... :wink:
не съм на 100 % съгласна с това, но признавам, че донякъде е вярно. според мен ако в една връзка изобщо няма караница, дърпаници и дразги то на тази връзка явно нещо не й е наред :lol: все пак не сме съвършенни и е напълно нормално и отношенията ни да не са перфектни! карането със сигурност донякъде подсилва чувствата! лично за мен самия момент на сдобряването не може да се сравни с нищо, особено ако е посредством секса ;)
и значи според теб караниците трябва да са по-често та да сме си свикнали ли?! :roll: .......мииии значи и по-често трябва да те попляскват та да си свикнеш и после като те бият няма да ти прави впечатление,щото ще си си свикнал... :wink:
хахаха или даи да ти напълним ушите с барут и да те бутаме ж некои дерек да свикваш не за др че по нататък...да ти е полесно..
хахаха или даи да ти напълним ушите с барут и да те бутаме ж некои дерек да свикваш не за др че по нататък...да ти е полесно..
Абе я четете внимателно казах че не подкрепям нуждата от караници
NeVeN4o`f
02-21-2007, 18:57
В нашата компания има момче и момиче , които ходят от година и 3 месеца .
Карат се супер често ,но немогат един без друг . Според мене няма нищо лошо в караниците =; . Дори те заздравяват връзката!! (по някакъв нячин и аз незнам как [-o< )
dream_dragon
02-21-2007, 19:04
Има различни "дразки". Ние с моето гадже се заяждаме и закачаме. Слава богу не се караме, но тя се сърди на моменти, обаче само за две минути. 8)
Но пък няма и да е нормално, ако я няма и ще е някакво странно според мен.Но понякога, когато с приятелят ми се поскараме за нещо и почваме много страстно да се целуваме, така че понякога е изблик и на страст.
Ice_Queen
02-21-2007, 19:16
Желая те = да се скараме :shock: ? ммммммммм .. моля?!
не мисля..караницата си е караница породена от 2 различни мнения например или нещо такова...Е,че след караница секса е доста..хм.. :mrgreen: ,о.к не отричам..ама караница = страст... е не не съм съгласна [-( 8-[ :shock:
Според мен е по-добре да има дразги от колкото всичко да е мирно и кротко. Когато има дразги значи има загриженост и чувства. Надявам се че съм ти помогнал :wink: