PDA

View Full Version : Бихте ли зарязали човека до себе си ако ....

Qkajete
02-22-2007, 00:14
Бихте ли зарязали човека до себе си ако не ви допада в леглото или не ви възбужда? Бихте ли прекарали цял живот с него и ако бихте го прекарали с него мислите ли ,че след време ще му изневерявате?

Лично аз бих жевял с любимия и не бих му изневерила понеже го обичам и това ,че не ме задоволява докрай няма голямо значение.

:) е кажете и вие

Viktoriq_
02-22-2007, 00:20
за мен привличането = чувства !
така , че няма опастност да реша , че не ми допада , ако са живи чувствата !

02-22-2007, 01:48
o, molq vi se, stiga s teq gluposti. Chuvstva. navrete si gi otzad :D vsyshtnost taka biha svyrshili malko poveche rabota. lubovta e sex. sexa e jivot. na koi mu puka za shibanite chuvstva? pisna mi da cheta nqkakvi takiva tiincheta na 14-17 godini pisheshti "Lubovta e nai-hubavoto nehsto na zemqta, nnishto obshto sys sexa." e, ok, priqtno samozadovolqvane :D Az liichno ne bih priela da imam gadje koeto e krygla nula v legloto. :smt018 :smt016 :smt015

02-22-2007, 01:54
i kvo nqma da se omuji6 za nqkoi svesten samo 6toto ne e dobur v legloto li? ti kvo si misli6 4e cql jivot 6te go kara6 samo na udovolstviq i 4e cql jivot sex li 6te prai6? pisna mi ot ot leki momi4enca koito gledat samo s koi da se naebat i nai-jalkoto e 4e tova e ne6to tolkova vajno za tqh i samo na tova otdelqt vnimanie.za men e vajen 4oveka aide nqma da pi6a pove4e 4e tova poslednoto mnenie ne mi haresa i se qdosvam samo :smt013 :smt013

02-22-2007, 02:32
izkluchitelno sym shtastliva che te qdosah :D a leko momiche ne sym, vsyshtnost rqdko me vpechatlqvat hora. NO kogato si haresam nqkogo prosto mu kazvam che iskam da go chukam ... kvo shte mu se obqsnqvam edna godina i shte stradam ot lubov :D q se obesete be... prokletata vi lubov. puberska mu rabota ;)

P.S. da se jenq nqmam namerenie :D

cherinka
02-22-2007, 03:22
Ае да сте живи и здрави, другото не е важно

bungle
02-22-2007, 05:08
Не знам.
Много философски въпроси задаваш..

joro_tev
02-22-2007, 05:26
Секса има много голямо значени, особено за момчетата. Ако не го задоволяваш поне от части то рано или късно ще доиде време да си кажете чао.

Nadelina
02-22-2007, 05:56
Ne! Ne bih ostanala s nego.. Moje bi otnachaloto shte si mislq che go obicham.. be kakvo tolkova kat ne moje da me zadovoli.. Eee golqma rabota! Ama sled izvestno vreme she si kaja "Bahsi az ne sym shtastliva s nego!" I kak bih mogla.. ta nashata vryzka ne e pylnocenna.. Spored men takava vryzka nqma bydeshte..

Trisha1991
02-22-2007, 06:09
Бихте ли зарязали човека до себе си ако не ви допада в леглото или не ви възбужда? Бихте ли прекарали цял живот с него и ако бихте го прекарали с него мислите ли ,че след време ще му изневерявате?

Зависи какво ми носи връзката с такъв човек. Ако ми е изгоден в други направления, ще съм с него, но ще му изневерявам. Иначе такъв няма да търпя и ще го зарежа на момента.

02-22-2007, 06:46
o, molq vi se, stiga s teq gluposti. Chuvstva. navrete si gi otzad :D vsyshtnost taka biha svyrshili malko poveche rabota. lubovta e sex. sexa e jivot. na koi mu puka za shibanite chuvstva? pisna mi da cheta nqkakvi takiva tiincheta na 14-17 godini pisheshti "Lubovta e nai-hubavoto nehsto na zemqta, nnishto obshto sys sexa." e, ok, priqtno samozadovolqvane :D Az liichno ne bih priela da imam gadje koeto e krygla nula v legloto. :smt018 :smt016 :smt015
хех някаква лигава курвичка се изказа.Мнението ти мяза на 15 годишна :-# шшшшт

koalka
02-22-2007, 07:15
Не съм се замисляла относно това.Но може би не бих го зарязала.Секса не е най-важното в една връза, но без него тя куца.Така че може би с времето чувствата ми ще изчезнат.

sexkiss
02-22-2007, 07:19
ХаХа,абе обиждайте момичето колкото искате,ама щом е стигнала до извода,че любов няма,значи не е на 15,а на повече!Така е ...любовта е само за слабохарактерните,а дори и наистина да я има не знам как може едно момиче на 14-15 да си мисли,че знае какво е това нещо любов...хаха смешни сте ми.Някой хора търсят любовтя цял живот и не я намират,а вие на 15 ходите с някой от 2 седмици и вече сте лудо влюбени,ето за това сте слабохарактерни,защото се поддавате на една илюзия!
Колкото до темата,когато има любов партньорите си допадат и в секса,но понеже на 15 години няма как да знаеш какво е това любов,тогава всичко е само секс и привързаност.Заради това ако на тази възраст не си допадаш сексуално с някой,няма начин да стане нещо.

02-22-2007, 07:26
ХаХа,абе обиждайте момичето колкото искате,ама щом е стигнала до извода,че любов няма,значи не е на 15,а на повече!Така е ...любовта е само за слабохарактерните,а дори и наистина да я има не знам как може едно момиче на 14-15 да си мисли,че знае какво е това нещо любов...хаха смешни сте ми.Някой хора търсят любовтя цял живот и не я намират,а вие на 15 ходите с някой от 2 седмици и вече сте лудо влюбени,ето за това сте слабохарактерни,защото се поддавате на една илюзия!
Колкото до темата,когато има любов партньорите си допадат и в секса,но понеже на 15 години няма как да знаеш какво е това любов,тогава всичко е само секс и привързаност.Заради това ако на тази възраст не си допадаш сексуално с някой,няма начин да стане нещо.
еми точно затова е 15 год лигла :wink: понеже в детинската и главица се въртят само пишки и бръснати ташаци :---)

sexkiss
02-22-2007, 08:24
Абе няма значение на колко е.Важното е че е реалистка ;)

BloodSoul
02-22-2007, 08:55
Хм... досега не съм се питала подобен въпрос. Но не бих го зарязала, а по-скоро бих поговорила с него по темата "секс" и да видим как да се справим с проблема. А пък и секса не е най-важното в една връзка!

malka_sladuranka
02-22-2007, 10:21
И аз съм така.

A_Loving_Girl
02-22-2007, 10:30
Не бих го зарязала все пак след като ходя с някой имам чувства към него...хмм...Никога не бих изневерила

naia
02-22-2007, 10:32
не бих по точно ще се опитаме заедно да оправим проблема

gery_to
02-22-2007, 11:46
Секса е много важен в една връзка но ако съм с сегашния ми приятел за нищо на света не бих го зарязала заради единия секц.Незнам така си мисля но може и да бъркам...незнам.

shadow4e
02-22-2007, 12:54
За да съм с някой, аз трябва да изпитвам сексуално привличане към него, иначе щеше да ми е само приятел. То това е и разликата м/у другите ми приятели-свестни, точни, симпатични и приятелят ми. А дали ще е добър в леглото, няма значение, ще се научи :wink:

Ice_Queen
02-22-2007, 12:57

Лично аз бих жевял с любимия и не бих му изневерила понеже го обичам и това ,че не ме задоволява докрай няма голямо значение.

душо златна,ако тва ти е ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК,ти няма да гледаш само пениса му (дори да е малък,тоя може да е с огормен и да те ръга като комбаинер... :smt011 )а него като човек!!!!!!!!!!!!!!!!!

shmatka_s_patka
02-22-2007, 13:00

ti hermafrodit li si "jivql s lubimiq i ne bih izneverila"

shmatka_s_patka
02-22-2007, 13:08

ti hermafrodit li si "jivql s lubimiq i ne bih izneverila"

shmatka_s_patka
02-22-2007, 13:11

ti da ne si hermafrodit "bih jivql s lubimiq i ne bih mu izneverila"

malka_sladuranka
02-22-2007, 13:12

ti da ne si hermafrodit "bih jivql s lubimiq i ne bih mu izneverila"
Абе, ходи се метни у Дунава, най-добре ще направиш. Не стига, че пускаш тъпи постове, а и по 100 пъти. :evil:

NeVeN4o`f
02-22-2007, 13:38
Зависи заради какво съм ртъгнала с него ;) Така де, ако е само заради секса няма смисъл да ходим (щом не го бива)... Но ако момчето е сладур и разговорите с него са приятни защо пък да не продулжим да будем заедно ;)

summer_summer
02-22-2007, 14:29
hmm awe sexa ne e nai vajnoto v edna vrazka oba4e kato ne e ka4estven i po4vat problemite ... taka 4e edva li bih prekarala jivota si s takyv 4ovek (moje bi bih mu izneverqvala ako ina4e se razbirame dobre i si go obi4am)

ultra
02-22-2007, 19:42
:smt017 Много интересно!
Тръгнали момиченца на 16 години да си дават мнението.
Имали по едно гадже,сексили са се 2 пъти и край-това им е любовта на живота!
](*,)
Абе други хора преди мен са го написали мн по-добре.Секса крепи една връзка.
И без да ми се обяснявате. :-({|=

malka_sladuranka
02-22-2007, 20:01
:smt017 Много интересно!
Тръгнали момиченца на 16 години да си дават мнението.
Имали по едно гадже,сексили са се 2 пъти и край-това им е любовта на живота!
](*,)
Абе други хора преди мен са го написали мн по-добре.Секса крепи една връзка.
И без да ми се обяснявате. :-({|= Всеки е минал по този път. Няма начин.

oleLeee
02-22-2007, 20:03
Абе вие нормални ли сте бе? Как може да определяте човека когото ще сте занапред по това дали ви харесва или не как го прави.Предпочитам мъж който няма да пие и да ме бие и да е ебач от класа от колкото да е мил и добър макар да не е добър в леглото. Любовта над всичко !!!!!!!!!!!!! Нимфомани ли сте не ви знам

gazarka
02-22-2007, 20:04
estestveno 4e 6te go zareja. :smt016

LO6IQ
02-22-2007, 20:05
Не знам.
Много философски въпроси задаваш..
:-D

panterata
02-22-2007, 20:24
ако не ме привлича сексуално изобщо няма да се захващам с него ;)

ThePainIsReaL
02-22-2007, 20:57
Ако го обичам , бих . Както и той , ако ме обича , ще се постарае да ме задоволи . Няма неща , които не можеш да направиш , ако искаш .

Tatqnkaaa
02-22-2007, 21:39
Ne bih go zarqzala ako go obi4am.Vse pak da obi4a6 nqkogo e po vajno ot tova da se ebe6 s nqkogo.Ne mislite li? ;-)

desperate
02-22-2007, 22:58
Ако имах приятелка не бих направил така :cry:

SINDEL
02-23-2007, 05:00
Според мен ли4но в една връзка, ако сексът куца, нещата няма да продължат много дълго. Да, може да се оби4ате и да си пасвате в много други отношения, но все пак говорим за 4исто физиологи4ни потребности, които всеки 4овек има и които трябва да задоволява (пък било то и от време на време). Аз не бих се обвързала сериозно с такъв 4овек. Бих предпо4ела да скъсаме, а не да се стигне до момент да си изневеряваме и да се нараняваме взаимно

02-23-2007, 05:27

на секундата ще му бия шута

kukli4kata_anastasia
02-23-2007, 06:30
Ami kakvoto ida si govorim sexa e nerazdelna 4ast ot vrazkata na horata! :)
Ti kazva6:"Ako 4oveka do vas ne e dobre v legloto!"
V tozi slu4ai spored men tozi ,koito se smqta za po-dobyr moje spokoino da nau4i priqtelq ili priqtelkata si na vsi4ko!Tova stava s vremeto!
Spored men nqma hora,koito ne sa dobri v legloto!
Prosto ima rali4ni faktori,koito vliqqt na tova-dali obi4a 4oveka do sebe si,dali se pritesnqva ot ne6to,dali ne mu e komfortno,ako primerno mama i tati sa v dr staq,ili pyk dali mu e za pyrvi pyt,a moje i da se pritesnqva dali 6te se predstavi dobre pred svoeto momi4e/mom4e-ako mnogo dyrji na neq i na tova da q/go zadovoli!
Taka 4e se uverete,4e osigyrqvate vsi4ko nujno na 4oveka do sebe si,za da polu4ite vsi4ko ot koeto se nujdaete!
Uverqvam vi ,4e 6te moje da sbydne i nai-smelite vi jelaniq!

malone
02-23-2007, 11:41
Мм всеки се учи с времето склоннен съм да прощавам неуспешни опито,но ако това е всеки път по скоро бих се разделил.

john_kaleka
02-23-2007, 11:44
zaradi sexsa edva li

foxy-to
02-24-2007, 00:32
abe q se os1znaite! ne v1rvi li seksa 4uvstvata se izparqvat momentalno. ot opit go znam, zapo4va6 da se oglejda6 za nqkoi po-dob1r i eto ti q iznevqrata. posle dai da si govorim za 4uvstva.......

deusex
02-24-2007, 07:04

taka taka 8)

_donna_
02-24-2007, 07:40
хаХАХахаХах

Ебати глупостите дрънкате.
Нямало любов.Е,аз предпочитам думата обич.
Дано всички по света да успеят да изпитат приятния гъдел,
че горе небето синее..хахАХах..мне тва..

Да помагаш на някого,да изпитваш нежност към него,
да мечтаете за едни и същи неща,да боготворите бирата,
да измисляте песни заедно,да си разказвате тъпи вицове,
да тичате през най-голямата кал и да се кефите .. аХАХаха
кво да ви обяснявам.Ако ги няма всичките тия неща,
ква файда от тва,че ще ви го навре?! .. Със същия успех можете
да си наврете и нещо друго със същата форма и да сте щастливи ..

Айде млъквам си,че ще ме обявите за малка сантиментална чалгичка.
А не обичам хората да се гаврят с красивото.Ако не сте съгласни просто го кажете на себе си.Най-отвратителното нещо на света е
човек да престане да вярва в най-прекрасните неща и да им сложи
етикет "лигави" .. :smt011

Само още нещо..за оная дето каза "кръгла нула в леглото" ..
Мацко,не търси вината само у другите. :smt006

XXX_f
02-24-2007, 11:05

Ive70
02-24-2007, 12:13
Не не бих го напуснала. За мен е важно най - вече вътрешността на човека до мен. Другото си идва от самосебеси.

Mimchok:)
02-24-2007, 14:17
Не съм се замисляла относно това.Но може би не бих го зарязала.Секса не е най-важното в една връза, но без него тя куца.Така че може би с времето чувствата ми ще изчезнат.

:roll:

OtherDimension
02-24-2007, 14:58
първата смислена тема в този раздел от може би половин година насам..
за мен въпроса е много много добър !
едва ли бих напуснал момичето .. но щом секс-а го няма или той е "сух" , то много скоро и самите чувства ще изчезнат
така че при подобна ситуация трябва да се реагира навреме , преди да е вече късно

SouL^*DiViNe
02-24-2007, 16:26
na men mi stiga i samo da si go gu6kam.... :wink:

AzureDiamond
02-24-2007, 16:47
Ами аз мнение не мога да изкажа..защото за ся приятеля ми ме задоволява мн добре и си го обичам мн...ама мисля че не бих го зарязала ако не се справяше добре в леглото......даже съм сигурна,че няма :)

EmeLLin
02-24-2007, 19:08
Ами ,ако наистина обичам човека до себе си ,не бих го зарязала само заради секса,защото в крайна сметка една връзка не е само секс.

kukli4ka__
02-24-2007, 19:23
Ако наистина обичам човека няма да го зарежа,но ако просто ми харесва доста ще се замисля секса донякъде крепи връзката и е важна и неизменна част от нея :!:

Sexapilna_kukla
02-24-2007, 19:29
na men mi stiga i samo da si go gu6kam.... :wink:
Е то до едно време ще е така, ама после... Сега мислиш така, но като пораснеш ще разсъждаваш по съвсем различен начин и ще ти се разяснят някои неща.