View Full Version : Oтчаяна съм...Помогнете миии
Ох събрах се с едно момче то е сфястно,познавам го отпреди....но можеби не съм готова да има нещу между нас...но вече немога да му кажа че неискам...просто няма да успея....не умея да наранявам но пренебрагвам чувствата си...и от тези нерзбираеми чувства даже немога да го прегарна да го целуна и незнам дали ще издържа така просто ми е много смотанясано .... аз мисля че ако утре неуспея поне да го прегъна няма да се полуи нищо а немога да му кажа че неискам да сме заедно защото ще го нараня...не издържам дайте ми съвет моляви
Според мен тряа да му кажеш, защото рано или късно ще ти се наложи. По добре да е сега, преди нещата да са станали сериозни между вас. Наскоро имах същия проблем и все го отлагах. Накрая мн го нараних, а ако бяхме говорили по рано сега щеше да е различно. Успех :wink:
Eternal_flame
02-22-2007, 20:01
Spored men trqbva da mu kaje6.Ne trqbva da go laje6 po toq na4in,za6toto toi 6te si misli 4e vsi4ko mejdu vas e idealno i 6te se privarzva kam teb vse pove4e i pove4e i kogato doide momenta da razbere istinata 6te mu bade mnogo po-tejko,ot kolkoto ako mu q kaje6 v na4aloto.Uspeh :D
Като се държиш така с него- без целувки и прегръдки и т.н сигурно го нараняваш повече.По добре му кажи какво мислиш за него и за всичко между вас.А може само приятели да си останете.
герито е права! със сегашното си поведение ти го нараняваш много повече отколкото ако му кажеш директно, че за теб нещата не вървят! няма смисъл нито да тормозиш него, нито себе си и да се измъчвате - ти за това, че не изпитваш нищо, той за това че постоянно търси причина за поведението ти!
desperate
02-22-2007, 23:03
Бъди откровена с него.Ако нямаш чувства към това момче кажи му защото ако нещата станат сериозни после ще го нараниш два пъти повече.Кажи му го мило така ,че да те разбере правилно.Успех kis4e
Той рано или късно ще разбере.Така че събери смелост и бъди откровена с него, няма защо да го криеш.Както ти сама каза-не знаеш колко ще издържиш.
Послушах ви и наистина ми олекна благодаря :)
{Sweety_f}
02-23-2007, 19:12
mi spored men ako mislish 4e nishtu nqma da se polu4i po hubavo ne dei da go naranqvash dopylnitelno..:P