View Full Version : Секс с девствено момиче
Ами.... С една много добра приятелка се решихме да правим секс, обаче има едно нещо, което ме притеснява... Ами, тя е девствена. Досега не съм правил секс с девствено момиче. Да, знам колко трогнат трябва да се чувствам че ми гласува такова доверие и отговорност и т.н., особено като се има предвид, че не ходим, но нека пропуснем тази част.
Няколко неща не са ми ясни:
1. Ще тече ли кръв?
2. Ще я боли ли?
3. Колко дълго да продължи? Смисъл, да не би първият път да боли много и момичетата да не искат да продължава особено дълго.
4. Какво да направя ако тече кръв? Смисъл да сложим чаршафи, които после да изхвърлим ли? Наистина не разбирам...
Ами това е, наистина не са ми ясни тези неща и не знам какво да правя. Просто ми кажете какво да правя, да внимавам ли какво ли, изобщо как ще мине и какви са разликите между секс с недевствено и девствено момиче... Изобщо искам да бъде незабравимо за нея, не да огелпя нещо...
Благодаря предварително за помощта Ви.
sexy_anji_
02-22-2007, 21:50
http://www.teenproblem.net/s/739.html про4ети това и ако имаш въпроси пак питай
1. Pri vsqko momiche e razlichno,pri nqkoi teche ,pri drygi ne ...
2. Kato 1 ...moje i da q boli,moje i ne ...kakto moje i mnogo da q boli ,no moje i ssamo za moment...Nai dobre s lubovna igra q predrazpoloji i q vyzbydi dostatychno,za da moje da se otpysne i ako q boli da e munichko :)
3.Nqma znachenie prodyljitelnostta na akta..zavisi si ot momicheto..ako q boli mnogo spri ..ako i e hybavo si davai ...No ne zabravqi da bydesh nejen i vnimatelen,za da moje i aktta da e po-prodyljitelen,i nai vajnoto i na dvamata da vi e hybavo :)
4.Mi to ako teche nema da teche cqla reka..nai mnogo edva dve kapki i e vyzmojno sled tova pak da ima kyrvene ( v smisyl i vtoriq pyt) zavisi si ot momicheto..kypi si kyrpichki :P
Aide i yspeh :P
1.Не е сигурно, но е възможно.
2.Почти сигурно, не за друго, а защото ще е тясна.
3.Ами на мен ми беше приятно след известно време като го правихме и нашия продължи към 40 мин., но някои момичета са така, както ти каза.
4.Ами ще ги пуснеш в пералнята после, ама то няма да тече много.(най-вероятно).И най-важното-недей да се паникьосваш само ти, защото момичето ще се напрегне още повече.Трябва да я успокояваш и да бъде наистина добре.
3.Ами на мен ми беше приятно след известно време като го правихме и нашия продължи към 40 мин., но някои момичета са така, както ти каза.
4.Ами ще ги пуснеш в пералнята после, ама то няма да тече много.(най-вероятно).И най-важното-недей да се паникьосваш само ти, защото момичето ще се напрегне още повече.Трябва да я успокояваш и да бъде наистина добре.
Allmighty
02-23-2007, 12:15
Първо: Здравейте всички! Това ми е първото мнение въобще във форума и затова ще се опитам да съм максимално изчерпателен. Наистина момичето ти гласува доста голямо доверие, но истината е, че когато едно момиче подбира своето "първо момче" сексуалният опит на въпросният човек би трябвало да бъде на първо място. Макар и много влюбени, двама девствени просто няма как да се справят успешно.
Не съм чел особено много литература по въпроса, но съм спал с 4 момичета на първият им път и се надявам да ти бъда полезен. Кървенето се получава, по мое мнение, когато момчето не се справи достатъчно добре. Второто момиче с което спах беше особено тясно, вероятно генетично, защото и сестра й имаше същият проблем (става дума за момичета, които изпитват болка в началото на всеки акт.. ест при невнимание). От това зависи обаче, само това колко време ще се "мъчиш" ти. Стига общи приказки, ето някой практически съвети, проблеми и коментари.
1. Започни НЕЖНО с пръст. Някой момичета (2 от 4) изпитват лека болка дори при такова проникване, а не е да съм с много дебели пръсти.
2. Не съм сигурен дали лубрикантите помагат особено, при 1 от 4 използвах такъв и нямаше кой знае какво подобрение, но определено е добра идея, защото елиминират недостатъчното възбуждане причинено от уплаха.
3. Отпусни се и ти, защото макар и вероятно добре еректирал в началото, по време на дългото първоначално "копане" е доста вероятно да се отслаби ерекцията ти- може би най-големият проблем.
4. Задължително е да успееш да накараш момичето ясно да си казва във всеки един момент, в които я боли. Не й давай да се прави на герой и да търпи, следи всяко изражение на лицето й, движенията на краката й(опит да те отблъсне), дали се стяга или не.
5. Според мен най-удобната поза е мисионерската, но във варианта, в който ти си прав. Тя лежи на леглото леко/изцяло настрани и стига до неговият край, краката й в страни, а ти стъпил на пода вероятно леко приклекнал (зависи от височината на леглото : твойта височина). Така имаш прецизен достъп, можеш да видиш и какво става долу. Не бутай краката и към нея да се свива, защото така ще стане по-тясна, което принципно по-нататък би й носило по-голямо удоволствие, но това не е за тая тема :wink:
И сега- Техника за напреднали :shock:
Чеклист:
1. Успокой я (опитай), да не мисли за кръв и болка, наистина не е страшно, защото ти си чел това мнение 8)
2. Да казва, когато я боли.
3. Не очаквай да се забавляваш, а да поработиш. Незнам защо момичетата си мислят, че ни правят подарък като ни дават първия си път...
4. Продължителна игра преди акт-а АКО усещаш, че е спокойна. Има опастност обаче (2 от 4), нея да я е страх яко и всъщност забавяйки акта да й хабиш много нервни клетки. И да казваш: отпусни се и спокойно, не работи. Ти би ли се успокоил :?:
Акта:
1. Започваш с 1 пръст леко, после по-дълбоко и леко по-бързо, ако не е достатъчно влажна не обвинявай себе си, а използвай лубрикант(който 100% няма да имаш :? ) ИЛИ течноста в устата си. Как ще я намажеш ти си знаеш 8-[
2. Ами би трябвало да продължиш нещата с още един пръст и да станат 2, ама са тясни обикновено и това води до болка, а и мен специално по това време ми е писнало.
3. Почва копането. Заемете позата от точка 5. Ако си все още еректирал- евала. Ако не много- споко. Ако въобще- откажи се навреме [-X Опитваш се да вкараш главата на пениса. Тука хитростта е, да си го хванеш с ръка. Защо? 1. Защото това ти дава много контрол, а на теб така или иначе ти трябва само главата. 2. Защото и "малко" по-меката пишка ще успее да проникне с глава така.
1. Ще има малко болка. Само главата! Тя казва Ох и прави гримаса все 1 си й извадил зъб. След 1-2 секунди пак. До 10-15 секунди ще си спечелил вече сантиметър. Жизнено важно е да го държиш, защото както виждаш говориме за доста прецизни движения, а от кръста имаш доста сила и ако натиснеш от там- ще има солидно ААУУ и потенциално кръв.
2. Лекичко и малко по малко печели. Когато натиснеш по-навътре прекалено много тя ще ти го казва във формата на боли ме. Ако ти е поумекнал с главата ще си спечелил достатъчно място да го вкарваш по 2-3 см, забързай малко и мисли за усещането и ще се оправиш.
3. Най-важно е да разбереш, че не се влиза по-навътре със сила. Вкарвай на 1 място само до там до където вече не я боли и ще усетиш как малко по-малко това е все по-дълбоко.
4. Усещаш, че целият е вътре? Честито. 3-4 минути остани в същата поза колкото да затрърдиш постигнатото. Копането завърши =D>
4. Чукай здраво от тоя момент натам, естествено ако си свършил нещата както трябва и не си я наранил :!: :arrow: Болка няма. Сега е момента малко по малко да покажеш какво можеш в секса, покажи и няколко различни пози, но не прекалявай.
5. Аз лично не мога да свърша с девственица дори и орално. Явно се травмирам :? Иначе повече секс по-добре, но не повече от час примерно.
=====================================
Толкова по практическите въпроси. Искаш да е незабравимо? Ще бъде със сигурност, защото си първият. Друг въпрос е, с какво ще те помни. Каквито и да е глезотии няма да махнат болката, но ще са в полза за спомена. Използвай хубавите "тривиални" идеи: много свещи, готините ароматни пръчици ( Винаги ги пробвай предварително, има доста гадни аромати, а ароматните свещи миришат на парафин и на мен лично не ми харесват), посипи я със цветя(само цветовете на цветята естествено). Тривиални ги наричат тия неща много хора, но замислете се колко пъти сте ги правили / са ви ги правили. Нека изпие чаша вино, ще мине по-добре. Само не пий ти ! За виното обаче виж т.4 от чеклиста. Романтичната музика не ми се видя особено уместна за ситуацията. Дори да не стане особено романтично, което е по-вероятно, не се отчайвай и поговори след това. Разкажи й своят първи път или нещо от типа, но неангажиращо. След това се омитай, по-добре е да бъде сама, да вземе душ, да поспи. Ако сте заедно цялата нощ, съсипи я от целувки и прегръдки докато заспите. Ако си се справил добре болката няма да е "по-лоша от зъболекър" както каза едната мацка, а тя ще сънува най-прекрасният сън в живота си (4 от 4) :smt007
Ако има нещо, ще отговарям с удоволствие.
Да, знам психологическата част на нещата. Интересува ме физическата. А и все пак, както казах, искам всичко да е перфектно. "Първият" или "първата" си остават за цял живот и аз искам тя да си го спомня с толкова добри чувства, с колкото аз си спомням моя първи секс. Дано всичко мине гладко. Сега ще погледна линка, който ми даде sexy_anji_ и ако имам въпроси, ще питам. И все пак се притеснявам малко. :?
изчукай я тей че на тебе да ти е яко дан та ебе дали на путката ша и е яко или ша я боли :twisted:
Allmigty, нямаш идея колко много ми помогна. Ще си копирам някъде поста ти, за да го чета отново и завбъдеще.
Проблеми:
Казваш, че е доста важен сексуалния опит на момчето. Окей, само че определено не съм от най-опитните. 3 пъти с едно момиче до тук....
Ерекцията. Ако я няма след продължителната игра, която предлагаш, какво правим? :?
Много благодаря за това, че говориш от личен опит, помагаш наистина и май-май ще се наложи да оставим "забавлението" за следващите пъти, а не за първия. Ето още една причина да искам всичко е ОК. В крайна сметка, искам да има и следващи пъти, което ще стане само ако първият й хареса.
Явно да бъда нежен и много внимателен му е майката.
Значии..ако наистина обичаш момичето и искаш да си внимателен и да не я боли,няма да се интересуваш от собственото си удоволствие.
Ще има много други момичета за теб,но за нея това е важен момент.
Така че,отнеси се внимателно,следи реакциите й,пък като свърши сефтето ша са 'земете пак и всичко ще си е ок. (:
Allmighty
02-23-2007, 12:47
Като опит си добре значи. Проблема идва от това, че момчетата не знаят къде да го вкарат, а при девствените момичета "да го вкараш" е прецизен, бавен и важен процес.
Що се отнася до ерекцията незнам какъв съвет мога да ти дам. Май при всеки е различно. Слушай обаче какво ще ти кажа: Имах едно гадже преди, запознахме се в Германия на една конференция на ООН, българка беше и тя. След 1 ден си легнахме заедно и по време на любовната игра тя се притискаше към мен. В смисъл, че едва ли не "симулираше" секс през дрехите, все още несвалени. Предполагам разбираш кои нейни части търкаше в кои мой. Това ме влуди мен лично и много ме възбуди. От тогава често го правя, а забелязах, че последното момиче с което съм започна да го прави сама :arrow: може би възбужда и нея. Докато се "търкаляме" в леглото го правя и моментално ставам.
Другия съвет е оралната любов, няма нищо лошо в нея. Не забравяй обаче, че е по-вероятно да имаш проблем с ерекцията, но и по-важно, че не е нужна кой знае колко твърда пишка за да вкараш главата придържайки(леко стисни) останалото с ръка. Това стане ли- едва ли ще имаш повече проблеми. Ако да- просто продължи да придържаш докато стигнеш до ръката си, тогава забързай с това което имаш вътре и постепенно го пусни.
Няма да е забавно, така е. Концентрация му е майката, а и не се притиснявай, че не е особено романтично докато "копаеш". То просто няма как. После ще имаш своя шанс 8)
Това значи ли че 100 % няма да му хареса на момчето :-k Аз също съм девствена и ми се иска да мога да му даставя удоволствие но нз как
Пффф...проблемът ви е,че много го мислите.
От много мислене полза няма.вЕрвайте ми.
Пич,дай на момичето 3-4 водки или квото пие там,
след тва люсни и ти 1-2 за блясък в очите и са почвайте.
Вие го изкарахте ебати болката за умиране тва.
Споко,няма да умре от болка ...
summer_summer
02-24-2007, 09:38
awe za da napravi6 hubav pyrviq put na edno momi4e ne e nujno da iz4ete6 hilqdi temi po toq vapros a da sledi6 ezika na tqloto i
to samo 6te si pokaje dali q boli ili ne .... ako vsi4ko e spontanno i neobmisleno minava po leko i priqtno :)
taka 4e davai smelo
Най-ужасното нещо е да си девствено момиче
Pussy_Searcher
03-08-2007, 16:55
мерси и на мен ми беше наложащо .мерси за отговорите :)
menekoto
07-18-2016, 06:28
Имам един въпрост към теб.Аз съм на 16 и съм девствен, моята приятелка е на 15 и също е девствена.Таа тя ми беше казала че иска да го направим на 6-тия месец , но ние сме в 4-тия днес точно стават 4,а тя поиска вчера да го направим. И понеже и двамата нямаме никакъв опит не успяхме да намерим къде точно да го вкарам и да стане работата. Най-вероятно е смешно но пак казвам че нямаме никакъв опит ! Та също така ми казаха че най-добре става с пръсти и после с члена, но тя не иска така. Буквално думите и бяха "не, не искам с пръсти, обичам те много и искам да стане по естествен начин а не с пръсти" Какво да правя? Може ли да стане и без пръсти.
dwanewane
07-18-2016, 18:12
ми при някой тече при други не ! също така при едни боли при други не ! Само че ако имаш намерения да я използваш само за един секс ! Не се занимавай Ще я нараниш !!! :D :D :D
dwanewane
07-18-2016, 18:14
Имам един въпрост към теб.Аз съм на 16 и съм девствен, моята приятелка е на 15 и също е девствена.Таа тя ми беше казала че иска да го направим на 6-тия месец , но ние сме в 4-тия днес точно стават 4,а тя поиска вчера да го направим. И понеже и двамата нямаме никакъв опит не успяхме да намерим къде точно да го вкарам и да стане работата. Най-вероятно е смешно но пак казвам че нямаме никакъв опит ! Та също така ми казаха че най-добре става с пръсти и после с члена, но тя не иска така. Буквално думите и бяха "не, не искам с пръсти, обичам те много и искам да стане по естествен начин а не с пръсти" Какво да правя? Може ли да стане и без пръсти.
Може да стане ако я лижеш ама по силничко ! Тя ще бъде възбудена ! Или пък просто го вкарвай там по средата !!
the...dreamer
07-19-2016, 18:37
Ами.... С една много добра приятелка се решихме да правим секс, обаче има едно нещо, което ме притеснява... Ами, тя е девствена. Досега не съм правил секс с девствено момиче. Да, знам колко трогнат трябва да се чувствам че ми гласува такова доверие и отговорност и т.н., особено като се има предвид, че не ходим, но нека пропуснем тази част.
1. Ще тече ли кръв?
2. Ще я боли ли?
3. Колко дълго да продължи? Смисъл, да не би първият път да боли много и момичетата да не искат да продължава особено дълго.
4. Какво да направя ако тече кръв? Смисъл да сложим чаршафи, които после да изхвърлим ли? Наистина не разбирам...
Ами това е, наистина не са ми ясни тези неща и не знам какво да правя. Просто ми кажете какво да правя, да внимавам ли какво ли, изобщо как ще мине и какви са разликите между секс с недевствено и девствено момиче... Изобщо искам да бъде незабравимо за нея, не да огелпя нещо...
1. Понякога тече, а понякога не. Зависи от момичето.
2. Да, но не е болка за умиране.
3. Това зависи само от теб. Първо ще я боли, после ще се отпусне и ще се наслаждава. Ти си този, който трябва да издържи дълго и да задоволи момичето поне докато тя оргазмира. (а ако можеш да издържиш..защо не я накараш да оргазмира няколко пъти ? Ако не с пенис...то може и с пръсти...и с език.......с крак дори ! Иска се креативност...)
Друг вариант е въобще да не стигне до оргазъм, заради болката, но вероятно тя ще изчезне след време. Важно е ти да издържиш.
4. Ако тече кръв, просто я избърши със суха кърпичка...то няма да тече като чешма - само няколко капки.
Гледай да я предразположиш с много предигра и орален секс (да я лижеш там долу).
doggy_ivanov
08-01-2016, 15:56
1. Ще тече ли кръв?
2. Ще я боли ли?
Ще тече,ще я боли.. първите 1,2 пъти ги боли ... Може след като я отвориш и свършиш да отидете да се изкъпете и да си играете там и след това да продължите
hahahaxaxaxa
08-01-2016, 22:13
Ще те изтече точно толкова кръв, колкото изтича и при клането на средно голяма свиня. Ако си клал, значи знаеш, ако не, първо пробвай със свинята, за да видиш дали си струва.
ParadiseCity
08-04-2016, 11:16
Ехее то от 2007 колко време минало, то момичето вече е минало целия град.. от къде ги намирате тия теми от пр.Хр :D
Ехее то от 2007 колко време минало, то момичето вече е минало целия град.. от къде ги намирате тия теми от пр.Хр :D
Тя да не е като теб!?
ParadiseCity
08-04-2016, 12:20
Тя да не е като теб!?
Да вземеш да я питаш, току виж ти излязъл късмета :D
Да вземеш да я питаш, току виж ти излязъл късмета :D
Благодаря за съвета, ама аз не правя секс.Отдал съм се Богу.
ParadiseCity
08-04-2016, 12:42
Благодаря за съвета, ама аз не правя секс.Отдал съм се Богу.
Анатема
Анатема
Анатема за теб, грешнице!
За това не обичам да съм първи,но от друга страна се радвам че е избрала точно мен.Иначе при всяко момиче тва е различно.