View Full Version : Liubovno obqsnenie!!
GalleNo_MoMi4eNce
02-23-2007, 11:46
Nqkoi moje li da mi dade primer kak se pishe liubovno obqsnenie!Edna priqtelka iska da pishe na gadjeto si a si nqma ponetie ot tva?AKo nqkoi znae gore dolu kakvo trqbva da se pishe mola neka spodeli :) Blagodarq predvaritelno!!!!!!!!!!!
FiRe_LaDy
02-23-2007, 11:50
Mi do kolkoto razbrah iska d apishi na gadjeto si?I qvno iska da mu kaji za chuvstvata si?Ili kakvo ?Ako iska da mu kaje kakvo chuvstva i neshto ot sorta ... ne moga da i pomogna s drugo osven da vi kaja d apishi tova,koeto chuvstva i idva ot samata neq,a ne da polzva nqkvi klisheta i t.n.
Mi do kolkoto razbrah iska d apishi na gadjeto si?I qvno iska da mu kaji za chuvstvata si?Ili kakvo ?Ako iska da mu kaje kakvo chuvstva i neshto ot sorta ... ne moga da i pomogna s drugo osven da vi kaja d apishi tova,koeto chuvstva i idva ot samata neq,a ne da polzva nqkvi klisheta i t.n.petq :oops: :-k :-k :-k :-k :smt006
Mi do kolkoto razbrah iska d apishi na gadjeto si?I qvno iska da mu kaji za chuvstvata si?Ili kakvo ?Ako iska da mu kaje kakvo chuvstva i neshto ot sorta ... ne moga da i pomogna s drugo osven da vi kaja d apishi tova,koeto chuvstva i idva ot samata neq,a ne da polzva nqkvi klisheta i t.n.petq :oops: :-k :-k :-k :-k :smt006
FiRe_LaDy
02-23-2007, 12:03
Kakva petq bylnuvash be ?
пи6е се колко го обича защо даржи на него какво му харесва с кво я привлича с кво е уникален какво прави добре и на тебе ти харесваобщо зето тва
be nqma predstava ot lubovni obqsnenie..to ne i e nujen naru4nik ili knijka s ukazaniq za tova kak da ''mu se obqsni''....tq samata trqbva da re6i kakvo q vpe4atlqva v nego i kakvo izpitva kum nego i da go napi6e...a i tva s pisaneto...za6to napravo ne mu go kaje? abe detski istorii leko mi zvu4i vsi4koto tva..i vse pak neka pi6e kvoto i e na surce,a ti nqma nujda da pita6 nepoznati za hipoteti4nata si priqtelka! :)
пи6е се колко го обича защо даржи на него какво му харесва с кво я привлича с кво е уникален какво прави добре и на тебе ти харесваобщо зето тва
точно така