View Full Version : Какво да правя?
лолитката^-^
02-23-2007, 12:08
Ами днес бях на зъболекар.Предното ми зъбче беше развалено.Зъболекарят ми сложи лекарство и сега имам бяла точица точно отпред.Притеснявам се защото утре ще се видим с момчвто което харесвам и мислия че може да ми се смее.Срам ме е да ме види такаКакво да правя моля помогнете.ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА.нЕ МЕ ПОДМИНАВАЙТЕ
Е, нали е бяла точица. Споко.
GalleNo_MoMi4eNce
02-23-2007, 12:27
eee de moje da se mahsne s vremeto ne se pritesnqvai :) zybolekarite si znaqt rabotata :)
еми нали е бяла куф е проблема освен ако др ти зъби са жълти тогава вече има :-D
лолитката^-^
02-23-2007, 12:39
Не са жълти слава БОГУ.Просто се притеснявам
Това е излишно притеснение.Ако те харесва наистина няма да му направи впечетление, а дори и да му направи няма да има нещо против.
Не мисля, че има проблем. Гледай да не се усмихваш много, все пак.
Добре е, че лекарството не мирише, че би било кофти.
DeSiTo0o
02-23-2007, 15:01
Ами днес бях на зъболекар.Предното ми зъбче беше развалено.Зъболекарят ми сложи лекарство и сега имам бяла точица точно отпред.Притеснявам се защото утре ще се видим с момчвто което харесвам и мислия че може да ми се смее.Срам ме е да ме види такаКакво да правя моля помогнете.ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА.нЕ МЕ ПОДМИНАВАЙТЕ
ei spoko nqma ot kakvo da se pritesnqva6 :P ima hora koito nosqt 6ini na zubite i pak gi haresvat :) .... puk na teb edna miniaturna to4ica ti e problema ;)
JoeBanana
02-23-2007, 16:02
ох, разбирам те :mrgreen:
за справка - вляво
а утре имам среща с една красавица
:mrgreen:
Princesata
02-24-2007, 06:40
Е, нали е бяла точица. Споко.
ND4SPD_f
02-24-2007, 17:04
abe za6to si re6ila 4e e zaduljitelno da q zabeleji taq to4ica daje?puk daje i da se smee?
edva li 6te q zabeleji!!!deistvai smelo!!da ne ti puka!!tq 6te se mahne s vremeto!! :-)