Влез

View Full Version : Всичко отива по дяволите :(

EvilBrunette
02-23-2007, 17:37
Защо по дяволите става така? :| От цяла година си пиша с едно момче от моето даскало и много си падам по него. Работата е там, че не само, че не мога да разбера какво точно чувства ами и всичко се обърква. Пращаме си целувки т'ва-онова... В даскало се правим, че не се познаваме :( Той не предприема нищо. Даже напоследък мисля, че съм му омръзнала, защото ми пише все по-рядко. И не ми стигат проблемите м/у Нас, а и родителите ни. Майка му работи с моя баща и са се сдърпали за нещо, та сега нашите са супер гадно настроени :cry: Незнам вече какво да правя, а си мисля, че той е единственото момче, което си заслужава в скапаното ми даскало... #-o Имам чувството, че съдбата си прави гадна шега с мен. Моля Ви дайте ми съвет! 10х предварително.

Sarabi
02-23-2007, 17:47
Според мен трябва ти да действаш на живо, защото ако винаги чакахме момчетата... зле... та отивай при него и започни наистина да му намекваш, че го харесваш, защото може да мисли, че това в чата е просто за да си губиш времето. А и по принцип чата омръзва... затова отивай при него и действай... предполагам, че един истински разговор ще събуди у него по- голям интерес от някакъв си чат.
Отивай при него. Започни да ходиш с него и компанията му през междучасията и т.н.
Късмет! :smt023

Vladokaaa
02-23-2007, 17:49
Е ти какво на чат ли разчтиаш еми като имаш възможност да си с него на живо какво още чакаш не ми е ясно???

iskam
02-23-2007, 17:52
А.. може би той е срамежлив и не може да ти каже и здр в училище. То пред монитора е много по лесно и като свикнеш само да чатиш с даден човек после е по трудно да се научите да говорите очи в очи. Но опитай се ти да направиш първата крачка.. в училище като минаваш покрай него задължително го поздравявай.. даже от време на време може специално да го посетиш и да си побъбрите за 2 минутки през междучасието. Трябва да му покажеш че се интересуваш от него и че всичко не е просто няква лигавщина в чата, щот ш се прецака всичко така.. Ако и след това той не промени отношението си.. просто и той самият не знае какво иска. А за родителите ви.. не се притеснявай толкова.. те са възрастни хора и ще си оправят отношенията може би.. но все пак те не трябва да ви пречат да сте приятели и дори и нещо повече:)

koalka
02-23-2007, 17:54
Мисля, а и предполагаш ти смяташ, че е време да говориш с това момче.Признай чувствата си и виж каква ще му е реакцията.Покани го да излезете и се опитай да го спечелиш.Ти какво, чакаш той ли нещо да направи и вече една година не взимаш инициативата.Възможно е просто да си му като развлечение и нищо повече.Няма да разбереш, докато поне не говориш с него.

{Sweety_f}
02-23-2007, 19:04
mi moje bi shte trqbva ti dapredpriemesh pyrvata krachka i da go zagovorish ako imash nqkakvi chuvstva kym nego;)

divo_kotence
02-23-2007, 19:07
някой път като се засечете в даскалото го поздрави...а ако решиш до ри можеш да го дръпнеш настрани и да поговорите..пробвай...може да стане нещо

DeSiTo0o
02-23-2007, 19:10
Според мен ако продължаваш все по чата да го сваляш нищо няма да се получи.Като го видиш в даскало усмихни му се,заговори го нещо... а не само по чата. Някой път излезте някъде ии така... ;)
а пък за ваще... ще се оправят споко :)

iiirish
02-23-2007, 19:14
мисля, че само с разговори в скайп нещата няма да се променят! трябва да направиш нещо когато сте очи в очи! намек, жест, флирт и само стой и гледай как ще приеме той тези твои опити ;) желая ти успех

DareDevill
02-23-2007, 19:34
spoko e 6tom si pi6ete seriozni raboti zna4i vsi4ko e seriozno prosto nee nameril odobniq moment, ili nqkoi drug moje da mu barka rabotite .... :)

EvilBrunette
02-23-2007, 20:09
Ами главната причина, заради която не му казвам нищо е, че живеем в някакво супер малко градче. Всичко се разчува. :oops: Просто ме е страх, че може да ми се изсмее и после да се хвали насам натам как съм му се молила. Знам, че звучи детско, но... хората тук са много ограничени и злобни и може да те нарани този, който най-малко очакваш :cry: