View Full Version : Хубавите моменти в живота ни..
Ice_Queen
02-23-2007, 20:42
Хубавите ни моменти са толкова малко..и толкова ценни.Винаги цената за тях е толкова голяма че започваме да се лутаме в желанието си да ги имаме или просто да нямаме нищо за да не страдаме...Търсим неща които да ни измъкнат от бездната в която попада душата ни , вярваме в налудничеви неща или просто нямаме силид авярваме в нищо и седим и чакаме Чудото...
Ами малките неща?Къде са те...Радостта от усмивката на близък човек,мисълта че любимия човек е добре? Няма по-хубаво от тези дребни неща които разтреперват душата ни!!!
Ами вие..какво предпочитате - дребни радости или 1 голяма?
Тази вечер мога да се усмихна точно на 1 такова малко събитие което ме направи щастлива! Подарявам ви усмивката си ! Надявам се утре и вие да се похвалите с усмивката си породена от 1 малко щастие! :)
Благодаря ти !
Хубаво написано.(нищо повече случайно да не ми се скарат пак pffff)
Предпочитам 1 голямо но то това никой никога не би могъл да го разбере !
Ice_Queen
02-23-2007, 20:54
Хубаво написано.(нищо повече случайно да не ми се скарат пак pffff)
Предпочитам 1 голямо но то това никой никога не би могъл да го разбере !
няма да ти се карам!Усмихни се :)
ABSOLUTme
02-23-2007, 21:02
shtastliva sum i kogato vidq uhileni hora,a ne kato se usmihna na nqkogo i to ida me misli za debil :-s
e taka otvrushtat v povecheto sluchai #-o
Ами да си кажа честно много рядко забелязвам малките неща и много се нервя така въпреки ,че щом видя някои мои приятел че е щастлив и аз съм щаслива тъи като много си го обичам и искам най-доброто за него..Понякога се радвам дори и на усмифката на близък на мен човек..това е живота...голямото щастие е да видиш ближния си ,че е щаслив и да знаеш ,че имаш заслуги за неговото щастие.. :wink:
Винаги съм се радвала на някакви незначителни детайли. Имаше наскоро няколко месеца, в които ми беше много..трудно, и бях загубила тази си способност. Ужасно много ми липсваше. Сега се надявам пак да си я върна. :-) Няма нищо по-хубаво...
crazy_sexy_mace
02-23-2007, 22:53
"Малките неща са от значение, но големите са с предимство! :smt016
alkobalko
02-24-2007, 04:26
Радвам се на малките неща.
Радвам се..
Дори на мрачната Витоша, която виждам през прозореца.
Радвам се на птичките... на вятъра.
edin lud
02-24-2007, 07:01
добре е да се радваме на всеки МИГ , щастие или на всяко нещто което за миг ни прави щастливи ... защтото то е кратко , и винаги е на ВИСОКА цена ... :shock: :shock: :shock:
Предпочитам малки радости всеки ден, от колкото една голяма.Хубаво си го написала и всичко е така.
За вчера и аз имах много хубави моменти.Така,че и аз ви дарявам една усмивка :wink:
HardcorE_AFA
02-24-2007, 08:42
всякаква радост ме задоволява...Гадното е че одавна не съм била толкова щастлива че да помня