Влез

View Full Version : Момичета кажете :)

Lambo
02-23-2007, 21:11
Значи на който темата му се струва тъпа може би е прав ;) , но ще го помоля да си спести писането :)

Така момичета има един въпрос, който много ме гложди напоследък, пък и сега гледах някъв филм в който имаше нещо такова. Та значи като се обличате секси всмисъл с дрехи, който подчертават бюста или дупето ви и някое момче се загледа, дори може би зазяпа, примерно в гърдите ви как го приемате? Щото по филмите всички яки мацки се обличат като курвета и после ако някой ги загледа го мислят за простак. Защо се обличате така тогава, ако не за да ви зяпат? Та това ми е въпроса, ако някой се загледа в гърдите или дупето ви като комплимент ли ще го приемете или като признак на простащина... Мерси предварително за отговорите :)

Digital
02-23-2007, 21:16
Да тва е добър въпрос. :lol: И аз мерси предварително. :-D
п.п.: и моля ви се без отговори тип "емииии... природа" :-D

ABSOLUTme
02-23-2007, 21:16
men chestno kazano ne me boli fara koi kude me gleda.ako trugne da pipa obache,chupq ruce :-D

02-23-2007, 21:21
men chestno kazano ne me boli fara koi kude me gleda.ako trugne da pipa obache,chupq ruce :-D
Абе чупиш най много твойте да ти ги счупат и да те изнасилят :D pls pridyrjaite se kym temataa i na men mi e interesnoo

ABSOLUTme
02-23-2007, 21:32
Абе чупиш най много твойте да ти ги счупат и да те изнасилят :D pls pridyrjaite se kym temataa i na men mi e interesnoo
dobre de,ruce bash ne,ama s tiq nokti moga da izvadq nechie ocho 8-[

sexy_anji_
02-23-2007, 21:37
правя го за себе си, за да се 4увствам добре. то е ясно 4е някои ще зяпат, ама не мислите ли 4е е обидно както го правят някои демонстративно, ето за това се "обиждат" тия по филмите 'щото като видите моми4е с по изрязани дрешки и по4вате да си мислите 4е е много лесна а това изобщо не е така.

Siseetoo
02-23-2007, 21:38

ахахаха и аз така ! =D>

Barbie
02-23-2007, 21:42
Обличам се главно за себе си. Да, харесвам бюста си - слагам деколте. В къса пола се харесвам - слагам минижуп. Искам като се погледна в огледалото да харесам това, което виждам. Осъзнавам, че след като съм се облякла така, нямам право да се възмущавам някой като се заглежда. Единствено ме интересува дали привличам погледа на някой, чието внимание желая (демек погледа на приятеля ми :wink:) Другите не ми правят абсолютно никакво впечатление. Не се чувствам поласкана - и сама знам как изглеждам. Ако естествено станат прекалено напористи или нахални, ми прави много лошо впечатление.

ABSOLUTme
02-23-2007, 21:44
Barbie,broish liiii? :-D

Barbie
02-23-2007, 21:45

Ох, броя, броя... :-D

А ти? :-D

ABSOLUTme
02-23-2007, 21:55

Ох, броя, броя... :-D

А ти? :-D

e kak :roll: chetvurtuk e denqt X :-D

Lambo
02-24-2007, 06:05
Добре ами примерно в следната ситуация: говорите с някое по високо момче и сте с много изрязано деколте :) , и докато си говорите се гледате в очите нали, обаче той изведнъж поглежда надолу към бюста ви и примерно за 1-2 секунди се заглежда(вие го виждате, че гледа към бюста ви) и после пак ви поглежда в очите и разговора продължава, как ще се почувствате и какво ще си помислите за това момче? :)

iiirish
02-24-2007, 06:35
дали ще го приема като комплимент?! ми зависи как е отправен самия комплимент ;) стига да не е придружен от някоя просташка фраза като "я кви яки ц*ци" бих го приела с известна женска гордост ;)

02-24-2007, 06:35
Emii parvo obli4am bluzi s dekolteta za6toto te stoqt dobre na tqloto mi aa ne za6totot iskam nqkoi da me zqpa no tva mom4etata opredeleno ne go razbirat mislqt si kato oble4a po izrqzana bluza ii moje si probvat nomera vajno e oba4e kak sa4etava6 ne6tata ako momi4eto ima izrqzana bluza no e oble4ena s vkus i vsi4ko ne kato nqkva prosta4ka nedeite da gledate ,men mi pravi acki lo6o vpe4etlenie za6toto primerno sam o4akvala tva mom4e da me xaresva zardai men samata a toi kakto mnogo pati se slu4va mi blee v busta dokato mu govorq na drygiq pat prosto nqma da se obadq

Princesata
02-24-2007, 06:43
Да си гледа ама да не пипа,защото пипне ли ще му издера очите :lol:

f1s714e70
02-24-2007, 06:45
O4i PalNi,RaCe PrAzNi..xux

koalka
02-24-2007, 07:05
Важното е да харесвам на един човек, ако се облека така.Другите не ме интересуват.

HardcorE_AFA
02-24-2007, 08:33
когато се обличам по "секси" се обличам първото заради себеси(за да се чувствам по привлекателна
второ всяко момиче тайно се облича добре за да изглежда секси прд другите момичета
и трето разбирасе че се обличаме така и да ни харесат мъжете

просто е :) обличаме се така за да сме по хубави и да се видят нещата които си харесваме...както и има дрехи с които прикриваме нещата които не си харесваме...

krusha
02-24-2007, 08:41
аХаХа АКО ОБИ4А ДА СА ПОДЦЕНЯВЪ МНОО ЯСНО 4 6Е ГО ПРИЕМЕ КАТО КОМПЛИЕМНТ .. МИ АЗ НЯМА ДА ГО ПРИЕМА 6ОТ КФО МУ Е ЛО6ОТО СЕ ЕДНО АЗ ДА ТИ СА ЗАГЛЕДААМ ... И КФО КАТ ВАРВИ6 ПО УЛИЦИТЕ НЯКОИ КАТО ТА ЗАГЛЕДА ЗА КОМПЛИМЕНТ ЛИ 6Е ГО ПРИЕМЕ6 ... АБЕЕ НО КОМЕНТ .. :))

Gravity^of^love
02-24-2007, 10:51
зависи дали само там гледа или по някое време би си вдигнал погледа да види притежателката на подчертаните прелеси..ако не отделя очи от там определено би ми вдигнало самочувствието и настроението :oops: обаче ако почне да подхвърля някви реплики..зарежи.. значи според мен е бройкаджия :P :P :P

natity
02-24-2007, 11:05
zavisi ot situaciqta ponqkoga se oblicham taka zashtoto mi haresvat drehite i kak mi stoqt no ako imam nqkakva srashta s momche moje i taka da se obleka za da mu pribleka vnimanieto no mnogo rqdko se sluchva tova :D

Mimchok:)
02-24-2007, 14:05
Именно =D>

Barbie
02-24-2007, 14:18
Добре ами примерно в следната ситуация: говорите с някое по високо момче и сте с много изрязано деколте :) , и докато си говорите се гледате в очите нали, обаче той изведнъж поглежда надолу към бюста ви и примерно за 1-2 секунди се заглежда(вие го виждате, че гледа към бюста ви) и после пак ви поглежда в очите и разговора продължава, как ще се почувствате и какво ще си помислите за това момче? :)

Какво ще си помисля - нищо. Нормален човек... Жените като че ли не се заглеждаме по частите от мъжкото тяло, които ни привличат.

Неприятно ми става само когато мъжете говорят повече за бюста ми, от колкото за характера ми. Това вече ме обижда.

Lambo
02-24-2007, 14:51
Значи, ако правилно съм разбрал, ако момчето хвърли просто един поглед, без зазяпване и просташки реплики, не ви прави особено впечатление?

02-24-2007, 15:21
има много просто обяснение:
това е сигнал за привличане, тъй като субективната му цел е да предизвика възхищението на по-възрастните мъже, всъщност той предизвиква само възхищението на момчетата от същото поколение или на по младите, които единствени се хващат на пантонимата. С това се обяснява голяма част от поведението на момичетата в периода 14-16 години.
Минижупи, полички ( от типа коланоподобни ), големи деколтета, гримове по индустриални стандарти, нафуканото поведение: момичетата искат да се харесат на възрастните мъже ( не говоря за 50 годишни, а по скоро над 20 и няколко ) като се стараят да изглеждат по-възрастни и самоуверени (
примерно като майките си -- но там е по-сложна работата - едипови комплекси от женски вариант, ревнуване от майката, после откъсването с началото на пубертета. Та, второто е да накарат момчетата от същото поколение, клас, училище, групичка да ги харесват ( и да ги дразнят, защото повечето момчета не са глупави и знаят че няма да имат скоро такова момиче) и сигурно има и трето -- да накарат другите момичета да ревнуват ( последните два фактора имат малко влияние, защото всичките тези процеси на оформяне на личността са свързани с нарцисизма ( или нещо от тоя род - не мога да знам всичко я ).

Та за гърдите. Големите гърди привличат мъжете. Да, вярно е. Просто се чудим, ( ужасно е, за едното учудване може да набедите някой за прост ) Мъжете НЕ харесват големината, а формата. Тя е по-важна ( хубаво е че имаше постове за увисналите гърди, които доказват твърдението ми). Има и друго нещо, мъжете не харесват само гърдите - съчетанието е по-важно -- гърди, корем, дупе бедра ( ей тия четирите в най-общо ) ( вижте сега, лицето също е много важно, там темата вече се разширява много, отиваме в генетиката, чертите на лицето, пубертета -- тези неща ги бях писал някъде -- а, да симетрията.)

Та за формата - няма какво да се лъжем, сутиена оформя всичко ( много ми е интересно защо всички си мислят че сутиена стяга бюста и не го оставя да увисва ). И там е проблема --- това че за хората гърдите са до известна степен табу, нещо много пазено. Замислете се колко често вижда едно момче гърди на Живо ( говоря за голи гърди, не деколтета -- абе и тук е широка темата с едиповия комплекс и сученето и гърдите на майката ) и ще се сетите защо толкова се възхищаваме на изглеждащи големи гърди ( и не само големи, всякакви ). Правилно.
Тук е мястото да споменем и комплексите на момичета относно гърдите им. От всякъде се втълпява култ към изглеждащи големи гърди -- телевизия, реклами, билбордове по 10 метра, интернет ( хахаха за какво мислите че е фотошоп и тн. ). Не съм специалист, ще ми е нужна помощ, но съм сигурен че има много модели сутиени с подплънки и тем подобни. Гърди, стигащи до шията на жената не могат да се нарекат големи, само искащи да бъдат големи. И едно въпросче -- колко пъти сте виждали на известна личност гърдите голи, за да можете да кажете
дали наистина са големи.
Ако имате въпросчета вие пишете тука в темата.

bungle
02-24-2007, 15:23
Обличам се главно за себе си. Да, харесвам бюста си - слагам деколте. В къса пола се харесвам - слагам минижуп. Искам като се погледна в огледалото да харесам това, което виждам. Осъзнавам, че след като съм се облякла така, нямам право да се възмущавам някой като се заглежда. Единствено ме интересува дали привличам погледа на някой, чието внимание желая (демек погледа на приятеля ми :wink:) Другите не ми правят абсолютно никакво впечатление. Не се чувствам поласкана - и сама знам как изглеждам. Ако естествено станат прекалено напористи или нахални, ми прави много лошо впечатление.

Същото е и при мен.

_tweety_sweety
02-24-2007, 15:29
правя го за себе си, за да се 4увствам добре. то е ясно 4е някои ще зяпат, ама не мислите ли 4е е обидно както го правят някои демонстративно, ето за това се "обиждат" тия по филмите 'щото като видите моми4е с по изрязани дрешки и по4вате да си мислите 4е е много лесна а това изобщо не е така.

Напълно съм съгласна,не всяко облечено по-предизвикателно момиче е лесно :!:

BUBU_to4ka_TO
02-24-2007, 15:57
Значи, ако правилно съм разбрал, ако момчето хвърли просто един поглед, без зазяпване и просташки реплики, не ви прави особено впечатление?

pravilno si razbral 8)

BunnYY_f
02-24-2007, 16:21
O4i PalNi,RaCe PrAzNi..xux
Браво браво =D> =D> Когато съм със секси дрехи е нормално да ме зяпат, те ме зяпат като съм си нормално облечена, а какво остава за секси. НЕка зяпат, а дали ще пипнат това вече е друг въпрос :twisted:

LO6IQ
02-24-2007, 16:24
дали ще го приема като комплимент?! ми зависи как е отправен самия комплимент ;) стига да не е придружен от някоя просташка фраза като "я кви яки ц*ци" бих го приела с известна женска гордост ;)
:wink:

ThePainIsReaL
02-24-2007, 17:09
Мисля , че всичко си зависи от погледа . Но принципно , ако се облека така , то е за да се харесам сама . И разбира се ми става много приятно , ако човекът , когото харесвам , ме забележи и ме погледне по-така :D Ако е някой случаен .. може би няма да забележа , защото няма да го гледам , след като не ме интересува и не го знам .