View Full Version : Големия бюст ли е най-важното???
Globul_f
02-24-2007, 08:04
Значи забелязала съм, че мъжете и момчетата много се влияят от големината на гърдите. Писнало ми е когато излизам с най-добрата си приятелка по купони, заведения и тн., постоянно да я заглеждат и да я свалят само заради големия и бюст, и да чувам изказвания от типа "Наздраве за хубавите гърди!" Примерно в телосложение, в лице и в характер аз съм много по-яка от нея, всички много ми се кефят, обаче тя свали ли якето, вече никой не ми обръща внимание. Много сериозно обмислям скоро да си сложа силикон, ако трябва ще тегля заем, просто няма друго решение :cry: ](*,)
JoeBanana
02-24-2007, 08:08
спокойно като й увиснат циците ше дойде и твоя ред :mrgreen:
Diamantcheto`na`Sheiha
02-24-2007, 08:10
И аз сам с по-пищен бюст (не ,че се хваля) и честно казано на моменти ми писва само там да гледат,все пак не сам само блондинка с голям бюст,имам и други качества,но жалко,че някои хора не ги забелязват!
OtherDimension
02-24-2007, 08:10
да не ти пука от това - ЕТО ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО ! ( и бира да има де ..)
malka_sladuranka
02-24-2007, 08:13
#-o Не всички обичат големи гърди. Спокойно.
Не вси4ки се кефят на големия бюст. То си зависи. Примерно аз не съм от най-надарените, но това изобщо не пре4и да полу4авам комплименти :roll:
Master_88
02-24-2007, 08:19
Лично аз винаги съм предпочитал хубаво тяло пред бюста. Не е на първо място за мен
summer_summer
02-24-2007, 08:33
hm ... az ne haresvam vaob6te golemi gardi .... normalni i stegnati e perfektniqt variqnt
a tova za priqtelkata ti moje prosto da ima izlu4vane i za tova vsi4ki da q haresvat a ne samo zaradi gyrdite
ne na golemite cici [-( tva ve4e e banalno i otminalo,mn po-gotino e sega poddurjano momi4e s hubavo sexy tqlo i normaleen,dori i maluk biust-po-qko izglejda,a ne kato doina krava :)
HardcorE_AFA
02-24-2007, 09:38
големите цици незначат яки цици...повечето големите цици са увиснали или грозни аз се кефа на мойте штото са си добра големина ама са яки :Д
the_o.c_girl
02-24-2007, 09:43
Тъпи са...ако само ти хареват циците...значи няма смисъл да си с човека.Не са важнннни толкова
Unknown-18
02-24-2007, 09:49
Това са пълни глупости.В моито очи перфектното тяло НЕ включва големи гърди.Аз лично си харесвам нормални дори малко малки гърди защото те най добре се вписват на едно хубаво женско тяло.Както някои отгоре са изрази кви са тез доини крави :D някакси не отива едно малко стегнато дупе прибрано коремче и огромни цици.Поне мене не ме кефи така.Тай че авторката да не се комплексира.Просто си попаднала в среда на патетични цицомани \:D/ еби мама му не ти трябва силикон.А и само олигофрен би казал "Наздраве за хубавите гърди".
oh horaaa... стига всеки си има свой 4ар
защо искате нещо дето не можете да имате ..... само за пример... имам една позната която е доста слаби4ка и от години си ме4атя за со4но дупе а има поне 1000 които с удоволствие да и дадат поне 10 кг от себе си!
има жени с малки с големи и свръх огромни гърди... ДА РАЗНООБРАЗИЕТО Е ХУБАВО НЕЩО ... ако всеки има едни и същи данни просто света ще е ску4ен както и жеското в нас ще е твърде иденти4но и на мъжкото население ще му писне от еднаквата гледка
.. има си ХОРА ЗА ВСЕКИ ВЛАК .. АКО ЗА ТЕБ Е ПО ВАЖНО ДА ТЕ ОЦЕНЯВАТ ЗАРАДИ ТЯЛОТО А не за харктера и това в главата амииии толкова по жалко за теб...
гърдите нямат зна4ение... ако сам знаеш как да се държиш, да си по отпусната комуникативна и забавна, ако знаеш как да се веселиш в компания никой няма да гледа приятелката ти... а по4ти 100% съм сигурна 4е след като тя си "свали якето' теб ти пада гарда и се отдръпваш, затваряш и нацупваш... ами няма смисъл....
а и да ти кажа не е мн приятно като говориш на мом4етата те да гледат само и единствено гърдите ти.. мн е унизитено .. все едно нямаш мозък... даже е по комплексиращо от това да нямаш такива.. защото обикновенно има и подмятания и набези и все такива ужасни неща все ЕДНО СИ СТОКА ЗА ПРОДАН ;( :smt013
Sexapilna_kukla
02-24-2007, 13:31
Лелее, ебати и въпроса :shock: Разбира се, че не е най-важен големия бюст, има много други по-важни качества. Или пък да речем, че момичето в лице е като крокодил, дебела е, глупава е, обаче има голям бюст... е, да и имам циците тогава :lol: :lol: :lol: Не е ли си едно стройно телце, малко дупе, стегнато коремче и нормален бюст, си не е работа :wink:
Mмм начи зависи от момчето...всеки си има свой вкус и принципи-просто на такива си попаднапа
Mimchok:)
02-24-2007, 14:13
Че за теб най важното е да ти гледат и твойте цици ли? :shock: Ако да...тегли заем и слагай силикон кхахах :-D Иначе...ест,че това нЕ е най-важното...макар,че за някои момчета/мъже е.. :)
Allmighty
02-24-2007, 14:13
Принципно има момичета с огромни гърди, които определено не са красиви. Съотношението размер/форма/готини зърна е това което "продава" гърдите. Говоря за себе си естествено, всичко е въпрос на вкус.. Малките гърди обаче, мога да кажа почти сигурно, че на никой не му харесват...
Ако има 10 мъже в една стая.. 9 от 10 от тях харесват големите гърди, а 10-тият харесва другите 9. :shock:
Ако има 10 мъже в една стая.. 9 от 10 от тях харесват големите гърди, а 10-тият харесва другите 9. :shock:[/quote]
hubavo e momi4eto da si ima biust az mnogo mrazq ploski to v tqh nqma ni6to jenstveno.ne kazvam 4e gurdite sa nai vajnoto no sa ot zna4enie.i 100% priqtelkata ti q haresvat i zardai ne6to drugo ne samo biusta!!!
Е сега, което си е хубаво, си е хубаво, колкото и да се опитват някои (явно с малки цици с извинение) да втълпяват тука, че не било красиво жена с големи цици...тогава защо по всички реклами,клипове, списания, когато искат да привлекът мъжкия поглед слагат жени с големи цици ?! Мисля, че има хора, които повече разбират мъжката психика от вас..
ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ, че големите гърди са само една екстра, те са едно допълнение и могат да бъдат компемсирани с едно дружелюбно поведение, хубави очи, хубава коса ...
така че - не се сдух !!!
A_Loving_Girl
02-24-2007, 19:10
Не е най-важното това,да имаш големи гърди!!!Спокойно ще дойде и твоя ред да те оцени някой на който не ми пука дали са ти големи или не!!!!!!!!!!
големите гърди SUX
по-малките спортни RULLZZZ :-D
ThePainIsReaL
02-24-2007, 19:17
големите гърди SUX
Йееее ... [: Един с моето мнение
Колкото до авторката - ще паднеш доста ниско , ако си сложиш силикон заради това . Просто сега си попаднала на група цицомани .
BloodSoul
02-24-2007, 19:24
Не всички мъже харесват голям бюст. Това са глупости! Това не е толкова важно.
За мен по-малките гърди и са по-естестически красиви.Това подсвиркване си е леко просташко, но това е друга тема.Не, не са най-важното, а и не всички харесват големи гърди.
ne biusta nqma zna4enie - ama nikakvo
ro6li4ka
02-24-2007, 20:37
еми циците са важни...колкото повече толкова по добре предполагам...ама все пак това не е нещо което неможеш да компенсираш с други качества...по простата причина че не е нещо зависещо от теб...силикона е глупава идея..само щото банда пиклиовци дето се мъчат да разберат за кво им служи пишката са решили че трябва да да имаш големи цици не значи че непременно трябва да ги напраиш такива...циците са нещо преходно..те увисват колкото и да са големи..не се вживявай толкова... :)
bill_schrei
02-24-2007, 20:40
големите гърди SUX
that's my maaan !!! \:D/ =D> :roll:
Няма нищо по-хубаво от едни стегнати, не големи, красиви гърди! Това, че си тръгнала да се комплексираш за глупости не мога да го разбера!?
Замисляла ли си се, колко практично е едно момиче/жена да е с не много големи гърди? Големината никога няма да повлиае на един мъж който те харесва, просто защото това няма значение! надявам се, че когато пораснеш ще разбереш колко глупаво си разсъждавала! :)
alkobalko
02-25-2007, 06:54
Истина е, че повечето момчета се заглеждат в по-големите гърди. Не знам защо мислиш, че ще ти е толкова приятно да те гледат само там или да ти подсвиркват по улиците. Няма дори да разбереш дали момчето, с коетъо си е с теб, заради теб самата или заради гърдите ти. Не се комплексирай, хората ще те оценят такава, каквато си.
john_kaleka
02-25-2007, 08:41
edno she vi kaja!!-MRAZQ golemite cici :smt019
ama che si glupava :evil: ... silikon she slaga che cicite na priqtelkata i bili po golemi ot neinite ](*,) ccccc ...... do kade stigna sveta ....... :smt017 :smt012
PLAMENKO
02-25-2007, 16:52
За предпочитане е :lol:
Значи забелязала съм, че мъжете и момчетата много се влияят от големината на гърдите. Писнало ми е когато излизам с най-добрата си приятелка по купони, заведения и тн., постоянно да я заглеждат и да я свалят само заради големия и бюст, и да чувам изказвания от типа "Наздраве за хубавите гърди!" Примерно в телосложение, в лице и в характер аз съм много по-яка от нея, всички много ми се кефят, обаче тя свали ли якето, вече никой не ми обръща внимание. Много сериозно обмислям скоро да си сложа силикон, ако трябва ще тегля заем, просто няма друго решение :cry: ](*,)
Аз лично гледам лицето, тялото и дупето, начи те зимам без силикона :)
mini_bebe
02-25-2007, 16:55
големите цици незначат яки цици...повечето големите цици са увиснали или грозни ... мн точно казано =D> някои нестига че са увиснали пък и имат стрии [-( така че най си е добре нито мн големи нито мн малки ама да са стегнати \:D/
Pravilno =D>
Pravilno =D>
PLAMENKO
02-25-2007, 17:01
Не говориме за увиснали големи балкони , а за голям хубав , млад и стегнат цомботром :shock:
mini_bebe
02-25-2007, 17:39
Не говориме за увиснали големи балкони , а за голям хубав , млад и стегнат цомботром :shock: :smt005 :mrgreen: :smt005
J^Lo^ass
02-25-2007, 19:26
mnogo qsno 4e cicite ne sa nai-vajnoto..tqloto e na pyrvo mqsto spored men.Abe po-privlekatelna 4ast ot zadnika nqma :lol:
Малиии като го гепим якото дупе с 2 ръце...
Иначе имах една с големи цомби, е писна ми то тва беше огромно ко им се кефат хората не знам, друго си е една нормална цица.
Ами, честно да ти кажа на мене не ми харесва големия бюст ... :) Но почти всички мъже му се радват ... :/
Не е вярно . Не слагай всички под общ знаменател.
Аз обичам нормални стегнати гърди например, а не някфи мекици , като балони пълни с вода =; грр !
malka_sladuranka
02-26-2007, 10:01
Не е вярно . Не слагай всички под общ знаменател.
Аз обичам нормални стегнати гърди например, а не някфи мекици , като балони пълни с вода =; грр !
Къде по-точно видя общия знаметател? Или просто си говориш на изуст? ](*,)
Ако бях казала "Никой не обича големи гърди" - това е общ знаменател
" Всички обичат големи гърди" - и това е общ, но в моят пост не го виждам.
съжалявам .. объркал съм цитата .
Не ! не говоря на изуст :wink:
Tempestjuji
02-26-2007, 18:29
Чар..ето това е най-важното..Щот ти може да си по-хубава ама тя може да е по-чаровна, а пък чара влияе най-много..
мд ти си типичен пример за женското приятелство, пример, че такова приятелство няма ;)
peperydkata
03-03-2007, 09:58
ami nz za men ne sa 6toto as sam f... :-D ama...na priqtelq mi my haresvat..kazva 4e go vazbujdat golemi gardi..no spored men kakto kaza SINDEL ne vsi4ki si padat po golemi bustove ..
krem4et0
03-03-2007, 10:52
Аз нямам големи гърди, ама пак се заглеждат по мен. Гърдите не са всичко. Хубави крака, сочно дупе и тънка талия са доста по-желани от мъжете от огромния бюст.
да не ти пука от това - ЕТО ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО ! ( и бира да има де ..)
Леле винаги съм чувствал, че някаде на този свят имам духовен брат!
Забравих да се изкажа. Мен пук ме кефят момичета с по-малък бюст и те оверявам че повечето момчета са така! Тва според мен е мит, че гърдите трябва да са големи. И с въпросните наздравици - по скоро си правят ебавка с нея, от колкото комплимент :lol:
BaD_GirL ™
03-03-2007, 13:01
Ами аз нямам много голям бюст, но за сметка на това пък имам малко, стегнато и сладко дупе O:) И всички момчета ми го казват тва нещо, всички се заглеждат. Не мисля че е важно едно момиче да има само хубави и големи гърди. Хубаво тяло, сочно дупе, чар...това е достатъчно според мен :wink:
FikyScHetOo
03-03-2007, 21:10
Аз разделям гърдите на 3 вида:
малки, тип "едни гърди напред" и тип "Дойна крава" ...
малките Не ми харесват, нищо,че съм момиче...
Другите са чашка Це (да кажем) ...до Де ->стегнат бюст
Натам са увиснали и никак привлекателни гърди. Едно момиче от моя клас има и веднъж беше без сутиен и....абе не е за казване :smt017 как въобще е излязла от тях така... Абе не е хубаво. Пък и след 40 вече ще и се налага си ги носи с количка... Имаше една чехкиня със 120 см гръдна обиколка (две шамандури до пъпа) с чашка JJ (ужас...!!! във вестника я имаше - Милена Велба )
Иначе манията за големи гърди има психологично значение (екстра стимул е)...грандоманията (кяото почти всички имат)
mimi_pink
03-03-2007, 21:13
Всеки си има предпочитания,но големите гърди винаги са по напред! :-k
Sexapilna_kukla
03-03-2007, 21:17
И голямото дупе по-назад :lol:
malka_sladuranka
03-03-2007, 21:19
Как така вие сте в София, а г*за ви е в Севлиево? :-s
Octofunk
03-03-2007, 21:21
Задник > цици :mrgreen:
OtherDimension
03-03-2007, 21:21
лице >> задник=гърди :!:
Sexapilna_kukla
03-03-2007, 21:22
Как така вие сте в София, а г*за ви е в Севлиево? :-s
:smt005 :smt005 :smt005
malka_sladuranka
03-03-2007, 21:22
Задник > цици :mrgreen:
Това какво ознавчава "задник *по-голямо от* цици"? :-s Кофти комбинация....
А дали това е най важното- ДАйте ги на баткооо да ги хапне сладкоо. Тези двети циции като любениции. :smt007
W3aKn3ss
03-03-2007, 21:29
Народът от рано е казъл - големите цици разсейват ебача.
Не обичам големи гърди... Съразмерни с тялото е добър вариант. Даже най-добрият (за мен разбира се). Що се отнася до характер.. тук навлизаме в дгуга материя. ;)
gangbang
03-06-2007, 05:35
Не съм голем фен на големите цомби. Средния размер, стегнати и добре оформени са си идеални 8)
Nqma kvo da se lajeme :!: :!: Hubavite hardi sa ZLATO :P :P :P