View Full Version : kak se chuvstvam
viktoriq.
02-24-2007, 15:53
zdraveite :) Kazvam se Viktoriq i sum na 15 godini, iskam da spodelq kak se chuvstvam v momenta s vas momicheta ot foruma. reshih da spodelq s vas zashtoto nito az znam koi ste nito vie koq sum i nqma da mi kajete kato priqtelkite mi " ne nedei mnogo ste sladki zaedno". eto q i moqta istoriq.... Ot 8 meseca si imam priqtel kakto znaete nachaloto na vsqka vruzka e perfectna, sled tova pochvat razpraviii - bez tqh ne moje. vsichko e chudesno m/u men i priqtelq mi obichame se shtastlivi sme razbirame se edin drug. No ot vutre mi se iska neshto novo... nali se seshtate kak po filmite se haresvat dvamaa i romantichno se celuvat na nqkoq peika naprimer no da stignat do tam ima i izpitaniqq... nqkakvi takiva. No tova koeto na men mi se iska nqma kak da stane s priqtelq mi prosto zashtoto veche sme minali prez nego i ne mi e interesno. chestno da vi priznaq ne iskam da go ostavq zashtoto znam che mnogo me obicha, no iskam i neshto novo :/ naistina neznam kak da postupq daje nqma osnovatelna prichina da skusam s nego posuvetvaite me neshto neznam kakvo da pravq :(
carevi4noto_momi4e
02-24-2007, 15:56
i sa kvo nasila li 6e ostane6 s nego?! ima6 ne6to po razli4no..mi svatosai se s djago :-D
4esto sre6tano e v edna vrazka na nastapi moment kogato isak6 ne6to po novo no i ti samiq ne znae6 kakwo da pravi6. za twoq radost 6te ti mine tozi momentos na raseqnost i 6te vidi6 4e nqma smisal da iska6 ne6to novo kato vseki twoi den s towi 4owek e edna nova trapka koqto si zaslujava da izpitva6 :)
Ice_Queen
02-24-2007, 16:00
Всеки сам носи товара си...всеки сам определя по кой от дадените му пътища да тръгне..По-добре не се повлиявай от мненията във форума,седни си на Д-то и помисли с главата -какво би било без него ,дали все пак не го обичаш и дали наистина ще ти е по-добре без него.Това само ти можеш да си го готговориш,никой друг!Ти най-добре си познаваш и човека и ситуацията.Тук някой ще ти кажат зарежи го,други ще ти кажат-дай му шанс.Ако ни послушаш - може да сбъркаш,ако послушаш себе си -пак може,но не е ли по-хубаво ако сбъркаш да си каже - аз съм си виновна,аз си го направих!
JuSt_A_vErMiN
02-24-2007, 16:02
4esto sre6tano e v edna vrazka na nastapi moment kogato isak6 ne6to po novo no i ti samiq ne znae6 kakwo da pravi6. za twoq radost 6te ti mine tozi momentos na raseqnost i 6te vidi6 4e nqma smisal da iska6 ne6to novo kato vseki twoi den s towi 4owek e edna nova trapka koqto si zaslujava da izpitva6 :)ам и да допълня не прави грешката да се разделяте...щото после можеш да съжаляваш само.Първо си помисли,и след това прави това което си решила не прави прибързани действия...
BUBU_to4ka_TO
02-24-2007, 16:02
perfektno te razbiram i az min ah prez tova i moga samo da ti kaja kakvo da NE pravi6...az na moq mu izneverih(i ne se gordeq s tova) ama toi mi prosti i sega sme super i vse pak vinagi 6te go ima onova 4uvstvo na esigurnost i t.n. taka 4e....kaji mu da se izpari na nqkyde za 1-2 sedmici kuponqsvai s priqteli i kato se vidite vsi4ko 6te e super
aide kysmet 8)
perfektno te razbiram i az min ah prez tova i moga samo da ti kaja kakvo da NE pravi6...az na moq mu izneverih(i ne se gordeq s tova) ama toi mi prosti i sega sme super i vse pak vinagi 6te go ima onova 4uvstvo na esigurnost i t.n. taka 4e....kaji mu da se izpari na nqkyde za 1-2 sedmici kuponqsvai s priqteli i kato se vidite vsi4ko 6te e super
aide kysmet 8)
Да .. трябва да се разделите поне за малко , че като се видите да има какво да си кажете , да има какво да споделите от изминалото време. Да има разнообразие. :wink:
BunnYY_f
02-24-2007, 16:08
aide kysmet 8)
Да .. трябва да се разделите поне за малко , че като се видите да има какво да си кажете , да има какво да споделите от изминалото време. Да има разнообразие. :wink:
Подкрепям ви напълно :smt006
kolkoto puti se oburna kum foruma vinagi mi pomagate s reshenieto :) blagodarq che se otnesohte seriozno kum temata mi... az imam registraciq daje ama ako pisha s neq shte stane mn typo shtoto i gadjeto shte vidi temataaa... ii pak mersi mersi mersiii i :)))
JoeBanana
02-24-2007, 16:27
зарязвай го :mrgreen:
млад е, ше му мине :mrgreen:
Ти явно не знае6 какво иска6... Просто се разделете временно. Той трябва да ти даде време да размисли6 и да ре6и6. Наскоро един приятел има6е съ6тия проблем с моми4е, с което ходеха от близо 2 год. Тя иска6е не6то разли4но и ново. Бяха разделени месец и половина и тя осъзна, 4е не може без него, но бе6е късно. Обмисли добре не6тата!!!
ThePainIsReaL
02-24-2007, 17:04
Понякога кратката раздяла е за добро , но тя носи страдание и на двете страни . Така че , помисли си добре , дали искаш да се подложиш на това изпитание .
Ами не знам какво да те посъветвам точно.Не знам дали временната раздяла е добър вариант, при положение, че нищо няма да се промени.Но първо според мен е добре да говориш с него, но така, както ми го описваш тръпката явно при теб е изчезнала и искаш разнообразие.Може би теб тази връзка не те удовлетворява, искаш друго момче, и да усетиш отново тръпката на любовта.Явно не всичко е перфектно, както си написала в началото.
Ами не знам какво да те посъветвам точно.Не знам дали временната раздяла е добър вариант, при положение, че нищо няма да се промени.Но първо според мен е добре да говориш с него, но така, както ми го описваш тръпката явно при теб е изчезнала и искаш разнообразие.Може би теб тази връзка не те удовлетворява, искаш друго момче, и да усетиш отново тръпката на любовта.Явно не всичко е перфектно, както си написала в началото.
nqmash predstava kolko si prava .... no neznam kakvo da pravq.. daje ima edno momche v d-lo koeto mi dava tova koeto priqtelq mi ne mi dava prosto... me veseli s nqkakvi gluposti i sum mn vesela ... a sled d-lo e nqkakvo seriozno obiknovenno s gadjeto :(