Влез

View Full Version : Zarqzana...

Shashma
02-24-2007, 19:56
Vlubih se... Ama mnogo strashno se vlubih i toi beshe prekrasen... Ot nachalo bqhme samo pr-teli... vs beshe basi qkoto do edin moment...
Posle toi mi kaza, che iska da sme samo pr-teli... bqhme zaedno godina i polovina... Mislq si, che go napravi, zashtoto ne go vyzbudjam... a po princip sym si hubava... Do sega sym pobyrkvala vs si pr-teli i sexa si e bil vinagi mnogo qk... no s nego neshto ne se poluchi... Kakyv e problema ne moga da rabera...:~{{{ Boli me!!!!1

Valar
02-24-2007, 20:06
Eдна връзка колкото и перфектна да е рано или късно отива на кино!
С риск да клиширам яко но времето лекува.

johny_leketo
02-24-2007, 20:20
awe ne se pritesnqvai ako ti kaje 4e iska da ste samo pr-li zna4i taka e po-dobre otkolkoto da ste zaedno i da znae6 4e ne izpitva sa6toto kum teb,i nakraq 6te se razdelite po mnogo po-nepriqten na4in.

Digital
02-24-2007, 20:23
Vlubih se... Ama mnogo strashno se vlubih i toi beshe prekrasen... Ot nachalo bqhme samo pr-teli... vs beshe basi qkoto do edin moment...
Posle toi mi kaza, che iska da sme samo pr-teli... bqhme zaedno godina i polovina... Mislq si, che go napravi, zashtoto ne go vyzbudjam... a po princip sym si hubava... Do sega sym pobyrkvala vs si pr-teli i sexa si e bil vinagi mnogo qk... no s nego neshto ne se poluchi... Kakyv e problema ne moga da rabera...:~{{{ Boli me!!!!1
Ми сигурно си е намерил някоя която да го задоволява по-добре... :-D
И да му дава това, от което се нуждае. Както и това, което ти явно не си успяла да му дадеш.
С риск да стана банален - отрежи си ръката. :-D

Insatiable
02-24-2007, 20:46
Ами може да си му омръзнала... Вие през цялото време все приятели ли сте били или .. че нещо не разбрах?

vvs_go
02-24-2007, 22:10
А....Какво те боли точно...?????
:-k :-k :-k :-k mai q syrbi a ?

Shashma
02-25-2007, 02:12
Ne ne ne stavashe vypros za tova... I boli me syrceto... ne drygo...
Znam, che nqma fryga, no si misleh, dali nqma nachin da go vyrna....

POLA^_^
02-25-2007, 08:22
ЛЕле....И т'ва ми било форум,в който трябва да си помагаме!?Където всеки може да сподели какво го мъчи и да намери подкрепа ли?!Тва ли ви е подкрепата?!"Отрежи си ръката"?!Колко сте смешни и банални...КАк един път не попихте нещо ценно,нещо хубаво....И във вас ли е бъдещето?! :x Момичето има проблем....споделило е.....гадно и е...и търси съвет.....и тва ли са вашите съвети..... Смешници...И на вас ще ви се случи нещо кофти и тогава най-горещо се надявам там където потърсите съвет да ви отговорят по същия надменен начин.....

П.С. Изключвам Johny_leketo и Valar,защото са отг човешки,а не като вас....

П.С.2. Мацка,просто това рано или късно е щяло да стане след като връзката ви не е вървяла.Явно не е той човека за теб.Горе главата и давай все напред!Желая ти щастие!

Bacard1
02-25-2007, 08:26

ти си мн тъпа ма!!!!......как може сичко да свързваш с секс.......просто явно не те харесва приятна му твоята компания....ама не иска нищо повече...а пък некои беше написал нещо мнм тъпо че връзката колкото и перфектна да е отива на кино....паххаха ти тъп ли си бееее кои е казал че трябва да има краи ако и двамата не искате кои пък е казал че трябва да доиде........!!!бати тука сички свързват сичко със секс......бати идеотите сриозно..хахха некадърници и после що ви зарязват...ми ето що немате мозък за тва ви зарязват......!!!или пък нява писал че може да са си омръзнали на теб някои добър приятел да ти е омрузнал да ти е стнало тъпо с него да излизаш с него..хаха!!колко сте безмозачни!!!1

Moderated by miloto
т.2 от Правилника :!:
Айде по-полека с обидите, защото другият път като видя твой пост с толкова много обиди направо го трия :!: :!: :!:

carevi4noto_momi4e
02-25-2007, 09:00
А....Какво те боли точно...?????hahahhaahhha i az tfa se pitam

Shashma
02-25-2007, 09:10
ЛЕле....И т'ва ми било форум,в който трябва да си помагаме!?Където всеки може да сподели какво го мъчи и да намери подкрепа ли?!Тва ли ви е подкрепата?!"Отрежи си ръката"?!Колко сте смешни и банални...КАк един път не попихте нещо ценно,нещо хубаво....И във вас ли е бъдещето?! :x Момичето има проблем....споделило е.....гадно и е...и търси съвет.....и тва ли са вашите съвети..... Смешници...И на вас ще ви се случи нещо кофти и тогава най-горещо се надявам там където потърсите съвет да ви отговорят по същия надменен начин.....

П.С. Изключвам Johny_leketo и Valar,защото са отг човешки,а не като вас....

П.С.2. Мацка,просто това рано или късно е щяло да стане след като връзката ви не е вървяла.Явно не е той човека за теб.Горе главата и давай все напред!Желая ти щастие!

mersi mila... mnogo mnogo ...

miloto_girl_4e
02-25-2007, 09:15
Проблема е, че между вас е нямало химия ...
Може във всяко друго отношение да сте си отивали, но .. каквото и да си говорим в една сериозна връзка секса взема доста главно място ...
Времето ще притъпи болката ти(надали ще я излекува на 100%)и ще си намериш друг, с който да си пасвате във всяко едно отношение :wink:

ThePainIsReaL
02-25-2007, 09:24
Миличка , с грешна представа за света си . Не сексът прави една връзка , той наистина е неделима част от нея и я "допълва" , но не е основата й . Ако това момче те е обичало някого , може би вече просто си му омръзнала и са притихнали чувствата му . Ти вдигни глава и продължи напред. Знам , че година и половина е много , за да се разделиш с миналото ей така , но ти ще се справиш с малко повече воля . Успех ти желая и не забравяй , че всичко , което ще изпиташ оттук нататък зависи от теб .

miss_fatty
02-25-2007, 09:29
та кво те боли?

koalka
02-25-2007, 09:49
Понякога се случва така, но не трябва пда се отчайваш.Просто момчето е нямало чувства към теб, и дори ида си много хубава, не го възбуждаш.Явно за година и половина нещата вече не са били същите и той е решил да приключат.

{Sweety_f}
02-25-2007, 12:50
ми може би той не изпитва към теб това което ти изпитваш към него..и може би те чувства само като фр..

TreeHill
02-25-2007, 12:57
всичко започва , за да свърши........ ](*,)