View Full Version : mnogo mi e 4udno,mom4eta
Ot mnogo vreme iskam da pusna edna takava tema .dobre mom4eta obqsnete mi zakvo ste takiva,za6to kogato edno mom4e e malko po hybavo napravino se misli za nai-velikiq ,smenq momi4eta ,svalq gi samo zaradi sexa i posle aide 4ao,koga 6te im doide akala na takiva,kogato minat svi4ki momi4eta li,nqmate li ponqkoga 4yvstva ili neznam i az.,6toto kvoto i da gocorim gotini macki ima mnogo ama hybavi mo4meta mnogo po malko i te vsi4kite se izjivqvat kato nomer edno .tva da si nameri6 hybavo mom4e da e stvqstno i vsi4ko neznam dlali se sly4va.ta mom4eta q mi obqsnete taq va6ta psihika i tva ponqtie kurvar ve4e mi pisna,aa neoti4am 4e i momi4etat 6ttoo sa takia leki sa vinovni donqkade
Ти защо се захващаш с такива..... Те си личат от километри!
Обаче този "плод" ти е най-сладък нали и подминаваш хиляди добри момчета нека ти е тогава!
И не е задължително такъв да е най-красивия.
E NE povqrvai mi dosega vinagi sam gi podbirala i vinagi sma gledlaa da izbqgvam tozi tip mom4eta oba4e vse na takiva slu4vam ne sma kazala 4e s anai golmiet krasavic ama s agotni pi4ove ai seq samo stiga s teq zaqjdaniq pitam vi kat xorata nali zatva e toq forumm ako obi4ate za ponapred takia nalivki da nqma 6toto stava bezinteresno
Аз лично мога да ти кажа че такива момчета най - често на възраст от 16-20 просто си карат кефа , забавляват се , няма да давам личен опит щото яко си изпатих но знам само едно - на тази възраст каквото и да е момчето просто гледа да се забавлява както и момичетата и ако някой не иска да си кара кефа и забавлява на възраст от 16-20 години от после съжалява затова че се е втурвал във сеиозни връзки !
това е моето мнение за такъв вид момчета
mii az sam na 17 i 4esno vseki den mie acki kupon mom4eta i takia gluposti najivqla sam si smisal tva novi kompanii izlizaniq prosto vze i tva da mi omrazva iskam ne6to po -seriozno da pravqt si kefa mi te i starite si go pravqt v4era v edna discoteka sobstvenika idva pri men d ami iska telefonite i takia ne6ta qsno mi e 4ovek kat nego kvo moje iska rabzira se ne mu go dadox bezna4enie 4e e sobstvenik i kvo zilzia malki golqmi vse kefa si praqt
Addicted_
02-25-2007, 08:39
Хахахахаха ... бройката :mrgreen:
Обаче този "плод" ти е най-сладък нали и подминаваш хиляди добри момчета нека ти е тогава!
Ми аз що ли съм на същото мнение ? :-s
:-s
Не са само такива момчетат, но доста често се срещат и такива.Според тях любовта не е важно нещо и са с едно момиче само заради секса, а обикновено на такива им се връзват айде да не казвам какви момичета.А пък сме и в такава възраст, в която искаме да се забавляваме.
Ot mnogo vreme iskam da pusna edna takava tema .dobre mom4eta obqsnete mi zakvo ste takiva,za6to kogato edno mom4e e malko po hybavo napravino se misli za nai-velikiq ,smenq momi4eta ,svalq gi samo zaradi sexa i posle aide 4ao,koga 6te im doide akala na takiva,kogato minat svi4ki momi4eta li,nqmate li ponqkoga 4yvstva ili neznam i az.,6toto kvoto i da gocorim gotini macki ima mnogo ama hybavi mo4meta mnogo po malko i te vsi4kite se izjivqvat kato nomer edno .tva da si nameri6 hybavo mom4e da e stvqstno i vsi4ko neznam dlali se sly4va.ta mom4eta q mi obqsnete taq va6ta psihika i tva ponqtie kurvar ve4e mi pisna,aa neoti4am 4e i momi4etat 6ttoo sa takia leki sa vinovni donqkade
Не кога красивите момчета ще се научат да не са такива, а кога глупавите момичета ще се научите да не пускате на такива утрепки.... Красиви момчета също има много, но на вас ви харесват точно тези, които са отракани, мн важни и отворени, нали? Просто ако момчето е свястно няма как да стане... Проблема не е в тези момчета а във момичетата, които им пускат на такива, защото докато има момичета, които пускат на такива, дотогава и ще ги има такива момчета....
Аз лично мога да ти кажа че такива момчета най - често на възраст от 16-20 просто си карат кефа , забавляват се , няма да давам личен опит щото яко си изпатих но знам само едно - на тази възраст каквото и да е момчето просто гледа да се забавлява както и момичетата и ако някой не иска да си кара кефа и забавлява на възраст от 16-20 години от после съжалява затова че се е втурвал във сеиозни връзки !
това е моето мнение за такъв вид момчета
podkrepqm na 100%. V pove4eto slu4ai malko na po-ranna vyzrast sa si izpatili (nqkva ne6tastna lubov ili ne6to takova) i prosto sa re6ili da JIVEQT, dokato mogat. A tva moje da stane samo ako se "pazqt" ;).
{Sweety_f}
02-25-2007, 12:34
според мен си мн права:)и мен мн ме тфарят такива момчета...не казвам че всички са такива но мн рядко можеш да намериш такъв какъвто каза ти....но и да искаме ние нищо не моим да напраим...
vij be 4ovek v na4loto naistina dosega az s takiva ne sam se znaimavala ba6 ba6 teq deto se se6tate gazrarite deto se praqt gledala sam da sa to4ni i vsi4ki prosto mom4eta s gotino izla4vane oba4e v kriana smetka ti v na4aloto nepoznava6 edin 4ovek iii v posledstvie razbira6 4e toi ne e e tva za koetos epravi ne kazvam 4e az sam imala takiva slu4ei pitam prosto zakvo edno qko mom4e si misli 4e moje ima vsi4ki momi4eta az li4no na takiva mi e kef da im pokaja 4e ne svi4ki momi4eta sa ednakvi ima i mnogo tapi madami ama te dori i tva neosaznavat
Абе не е до възрастта, секи го носи в себе си. Аз не съм курвар и кво от тва, нищо не печела.
Иначе като си знам късмета щом си падна по някое момимиче трябва да бягам от нея на далче че ще ми ебе м@йк@т@. :smt071
TOCHNO V DESETKATA, PICH! SAMO TAKA! \:D/
cherinka
02-25-2007, 15:55
Именно! Аз тва им разправям на малките пикли тука. Фащат се с некви нещастници и после съжаляват горчиво и обвиняват всички момчета!
Ти да не би да си свестен? Ако е така, дай боже всички М да са като теб , НО ако всички са като теб, няма да е интересно..
Octofunk
02-25-2007, 16:44
хахахаха :lol:
PLAMENKO
02-25-2007, 16:49
Един от моя клас би казал така => поради наличиено на безрой
курволяци по улиците аз просто прилагам поза арбалет(опъваш и бегаш)-са някой ще каже че тва го е казал Слави , да ама не един от моя клас го измисли тва :smt019
До автора на темата , аз ти задавам същия въпрос, само че смени момчета в момичета..?
Свестен съм да и там ми грешката предполагам 8)
Mimchok:)
02-25-2007, 16:53
Ми всъщност някои не са такиа има много свястни...предполагам де...а пък и както каза момчето с поста след теб..тея момчета си личат от километри :roll:
aa 4akai seq momi4eta neznam ima mnogo svqstni gotini i ymni madami deto ne sa kyrvi i iskat seriozni vrazki az poen poznavam mnogo ii primerno az moga se praq na tapa i da gi menkam ma zakvo to si e vapros na principi ne mi dostavq tva ydovolstvie moga si izlizam s priqteli i da mi e 6oy bez se znaimavam s mom4etata prosto ei taka principno vinagi ako 6te imam zimane dvaane s nqkoi to naistina 6te daraja na nego koeto i rqdko se sly4va poraid tva 4e vsi4ki sa yjansi majete i otgore na vsi4ko samo mrankaite ot jenite vse niq vinovnite
PLAMENKO
02-25-2007, 16:59
Принципно чувала ли си , че зад всеки проблем стои жена ?
:smt019 :smt019
kvo iska6 d akaje6 zradi broikata i kvo ti kat si spal s dostat4no putki togava li 6te si pi4 nqma li dyrgi na4ini dokaje6 4e si maj na mqsto i si gotin ee togava sorry za takiva :smt018
Принципно чувала ли си , че зад всеки проблем стои жена ?
:smt019 :smt019
Абе ти ако си тъп ще ти е кеф ли някой да ти го обяснява ? И ще си признаеш ли ??? Да не са виновни те че са се родили жени, аре малко уважение ! ти ако се беше родил циганче щеше ли да ти е яко ?!?
деба, не стиа че природата си е напраила гавра а и твоите подиграфки са...
Не кога красивите момчета ще се научат да не са такива, а кога глупавите момичета ще се научите да не пускате на такива утрепки.... Красиви момчета също има много, но на вас ви харесват точно тези, които са отракани, мн важни и отворени, нали? Просто ако момчето е свястно няма как да стане... Проблема не е в тези момчета а във момичетата, които им пускат на такива, защото докато има момичета, които пускат на такива, дотогава и ще ги има такива момчета....
Напълно те подкрепям !
TreeHill
02-27-2007, 11:41
6tot toq tip mom4eta sa tupi veiki.Gledat tvurde mn amerikanski serqli i se pravat na mnogo golemi.Takiva na sapun
P.S: moje da e rqdko ama se namirat i svestni mom4eta
TreeHill
02-27-2007, 11:43
Напълно те подкрепям !
da da da dada i az napulno podkrepqqqqm EVALA
the_uNf0rgIv3n
02-27-2007, 11:49
Браво много хубава тема! Въпрос към авторката: ти не си ли си се замисляла,че тези "красиви" момчета,които ходят по много момичета ,може би не си заслужават? Ако наистина мислиш,че не си заслужават тогава кво се косиш ?
Проблема не е само ,че тъпацитЕ се виждат от далеч,но и че свестните са малко по-невидими,ако ме разбирате... доста често може би има и свестни момчета до Вас,но трудно се забелязват,просто защото не са нек'ви супер "нафукани" и т.н.
DeSiTo0o
02-27-2007, 12:28
Еми когато едно момче е по-хубаво момичетата сами му се лепят. И по този начин той придобива самочувствие,че едва ли не той е най-най.Много малко са хубавите и свестни момчета...
misli pozitivno
02-27-2007, 12:29
Същото важи за момичетата!!!
Fucking_Bitch
02-27-2007, 12:33
Много правилно го казаха,защо се занимаваш с тях?Като те дразнят не ги отразявай.Пък и такива хора придобиват това самочувствие,защото някой индивид от женски пол им е дал повод,в никакъв случай не значи,че е с покритие!А и след време ще им дойде акъла и може да си седнат на задниците,и да спретнат едно сладко,кротко семейство със леко зла женица.
da oba4e pri momi4eta neznam no se sre6tat i takiva koito sa svqstni naistina te pak sa oniq tapi4ki...madamki koito prosto nqma kvo drygo pokajat to moje bi ii az sama si otgovarqm 4e i pri mom4etata e taka mislqt si 4e kato nalepat mnogo broiki 6te sa po gotini li ili kvo ...neznam oba4e menkat menkat i v daden moment si namirat maistora.a za tva 4e sega im e vazrasta sorry ama ima nqkoi koito i na 30 g pak sa sa6tite da negvoorq 4e ve4e za treti pat mi se sly4va na maika mi i ba6ta mi poznati deto rpeid sa zaribqvali maika mi sega da neznaqt i da zaribqvat i men :smt012
da oba4e pri momi4eta neznam no se sre6tat i takiva koito sa svqstni naistina te pak sa oniq tapi4ki...madamki koito prosto nqma kvo drygo pokajat to moje bi ii az sama si otgovarqm 4e i pri mom4etata e taka mislqt si 4e kato nalepat mnogo broiki 6te sa po gotini li ili kvo ...neznam oba4e menkat menkat i v daden moment si namirat maistora.a za tva 4e sega im e vazrasta sorry ama ima nqkoi koito i na 30 g pak sa sa6tite da negvoorq 4e ve4e za treti pat mi se sly4va na maika mi i ba6ta mi poznati deto rpeid sa zaribqvali maika mi sega da neznaqt i da zaribqvat i men :smt012
KisskilleRcHe
02-27-2007, 12:42
Не можеш да си представиш колко си права.... Ами виж сега всяко едно по-красиво момче получава момичета без никакви усилия... Ако спре да му се обръща внимание ще се промени мн..... Всяко лесно нещо се губи лесно.... Не се ядосвай момчетата сме много гадни :)
Пожелавам ти мн успехи и бира !!!!
природа, а и просто на толкова много красиви момичета как да им устои човек, то е грехота само с една ... ето виждаш ли, момичетата са виновни :wink:
darkdevil
02-27-2007, 21:03
темата е страшна трябва да пусна една такава и за момичетата :-D
та по темата и аз да кажа нещо от личен опит.
да не обидя сички момчета като защитавам малко момичетата в случая но и момичетата също това си е въпрос на мнение всеки човек си има собствено такова :) та имам такива приятели и не отричам те гледат да си живеят живота до като са млади но както казаха и някои гонат броиката което споредмен е доста тъпо в случая и това не опира до точната граница както казахте 16-20 случвало ми се е приятелки да ми казват същите проблеми и с момчета на по 22-26години та даже имам и малко приятели над 40 и повече години които прават абсолутно същото нещо хващат си някоя мадама за 1 , 2 ,3 .... пати да го направат и аиде чао това споредмен е в принципите на даден човек има и момичета които си хващат гаджета за по 1 секс и аиде да не се обиждате но споредмен си е така и даже съм виждал такива случаи!!! Но каквото и да говорим ги има и няма какво да направим живота е суров и гаден в повечето случаи но какво да се прави трябва да продължаваме напред.
да не може да се спори готините момчета се забелязват лесно докато свестните доста трудно и да си кажем направо вие момичета доста трудно ги намирате а и свесни момчета са останали доста малко
за сега ще спра до тук че може да продължавам с доста неща още но за момента няма да ги постна ще следя темата че ми стана интересно :)
Da saglasna sam s teb oba4e az sam bila s mom4eta koito ne sa tolkova hybavi i pak sa super jenkari tva 4e ne sa krasavci ne e garanciq 4e ne6tat samo za ednoto 4ykane ili 4e sa svqstni
darkdevil
02-27-2007, 21:47
Da saglasna sam s teb oba4e az sam bila s mom4eta koito ne sa tolkova hybavi i pak sa super jenkari tva 4e ne sa krasavci ne e garanciq 4e ne6tat samo za ednoto 4ykane ili 4e sa svqstni
да наистина е така и напълно те подкрепям
Just_a_boy
02-28-2007, 10:23
Отпадъци колкото искаш мила. Лично за мен мога да ти кажа че съм хубаво момче, харесват ме доста момичета и имам много варианти, но винаги търся нещо различно, по-дълга връзка и понякога дори аз се питам заслужава ли си, защото понякога правиш всичко за един човек а се оценява едва малка част от всичко това, и има моменти в които ти идва просто да кажеш "Майната му" и да си живееш живота...е, аз се опитвам да направя по-трудното и да обичам само едно момиче, стига да го оцени ще има всичко, не го ли оцени рано или късно просто ще трябва да дадеш любовта си на друг човек...колкото и да обичаш и да боли. Като цяло момчетата които менкат момичетата за по вечер-две по добре изобщо не ги поглеждай, не си заслужават, можеш да изживееш хубав секс, но едва ли нещо повече...успех мила!
Just a boy naplano te pdokrepqm i az sma t4ono taka mom4etata me xaresvat no az neiskam tva tarsq ne6to ralzi4no tva ne mi e interesno i ne me zadovolqva i ztava pak vse nerabzrana si ostavam radvam se 4e ima mom4eta koito mislqt kato teb 4ak nemoga da povqrvam ot koi grad si,takova qvlenie
darkdevil
02-28-2007, 20:14
Отпадъци колкото искаш мила. Лично за мен мога да ти кажа че съм хубаво момче, харесват ме доста момичета и имам много варианти, но винаги търся нещо различно, по-дълга връзка и понякога дори аз се питам заслужава ли си, защото понякога правиш всичко за един човек а се оценява едва малка част от всичко това, и има моменти в които ти идва просто да кажеш "Майната му" и да си живееш живота...е, аз се опитвам да направя по-трудното и да обичам само едно момиче, стига да го оцени ще има всичко, не го ли оцени рано или късно просто ще трябва да дадеш любовта си на друг човек...колкото и да обичаш и да боли. Като цяло момчетата които менкат момичетата за по вечер-две по добре изобщо не ги поглеждай, не си заслужават, можеш да изживееш хубав секс, но едва ли нещо повече...успех мила!
е това не го очаквах да попадна на някое момче с моето мислене такива като нас са вече рядкос на тези времена и както казаха в предния пост ни определят като явление :)
da seriozno az kato napisax temata iskreno se nadqax vse pak da vidq i takiva mnenie pusnati ot mom4eta 6toto naistina s ebqx otkazala:)eiii qq kajete ot kade ste sto procenta ne ste ot mqo grad axaxa
darkdevil
02-28-2007, 21:09
софия миличка :D ти от каде си? :)
eee vse atq sofiq ee az pone 4etso xodq tam 6toto imam bra4edi :) plovdiv maina city axaxa:)
darkdevil
02-28-2007, 21:17
еми какво да ти кажа наи големия град е какво да се прави пловдив не е никак далече но кат идваш често съвета от мен е огледаи се за някои като нас :D
а защо не и някои от нас =D>
axaxxa da opredleno sigorno radarite 6te vi poznaq mejdy mnogoto.dobre togava kajete ni kak da se darjim s edni takiva mom4eta teq koito sa tipa broikajiii vse trq si imat cakata za da s evlubat i te az mislq 4e na takiva kolko pove4e noemra tolkova po dobre li4no na men ne mi e rpiqtno ama imam 4yvstvoto 4e viq mom4etat kolkoto po ne mu puka na endo momi4e i neprai ni6to za vas tolkova vqi pove4e q iskate kvo 6te kajate po vaprosa?
Scarabey
03-01-2007, 14:33
Виж сега мацка не ги обвинявай,преживяла съм го много пъти и знам какво е.Когато гаджето ми ме скъса думите му бяха :"искам да си поживея".Според мен целта не им е да ни нараняват,а просто това за тях е нещо като начин на живот.ПОвечето момчета (няма да слагам всички под един знаменател разбира се),които са на по 15-18 години не са готови за сериозната връзка,може би не искат да са с определено момиче по дълго време,а да опитат от всичко,докато се уморят и поискат да имат сериозна връзка с дадено момиче
emii da te pove4eto sa taka oba4e za6to te moagt si emnkat menkat i kogat re6at pak da si xvanat i vsi4ko a niq ako menkame i takia gluposti sme edi kvi si a te sa pi4ovete
Just_a_boy_
03-01-2007, 20:23
Не предполагах че мнението ми ще предизвика тези реакции :) Аз от своя страна се радвам, че има момичета които го оценяват, защото момичето с което съм в момента и давам всичко за нея май не го... :|
darkdevil
03-01-2007, 20:49
така за 2те мацки първо :)
на 1вото момиче което е от пловдив не мога да ти отговора на този въпрос нека се изкаже някои такъв аз съм напълно противоположната страна :)
а по коментара на 2рото по аз лично съм турсил сериозна връска поне от 5години насам като на 13 август ставам на 21 такаче смятаи на колко съм бил поне аз искам такава връска има съм такава но накрая нищо не излезна момичето ме заряза и неможа да ми обясни даже защо :)
а за just_a_boy някои момичета търсат точно това в нас братле но не могат да ни намерат ряткост ме както и ние тях гадно но факт!
Mike-Jones
03-01-2007, 20:52
dancee danceeee sichkite kurvi barje na masata
jus7_a_boy
03-01-2007, 21:10
така за 2те мацки първо :)
на 1вото момиче което е от пловдив не мога да ти отговора на този въпрос нека се изкаже някои такъв аз съм напълно противоположната страна :)
а по коментара на 2рото по аз лично съм турсил сериозна връска поне от 5години насам като на 13 август ставам на 21 такаче смятаи на колко съм бил поне аз искам такава връска има съм такава но накрая нищо не излезна момичето ме заряза и неможа да ми обясни даже защо :)
а за just_a_boy някои момичета търсат точно това в нас братле но не могат да ни намерат ряткост ме както и ние тях гадно но факт!
Реших да се регистрирам да видя как е света в това сайтче, щото мислех че има само пуберчета с глупави проблеми а виждам, че има и по свестни потребители надявам се. Та...хубавите неща по принцип са рядкост, и кофтито е, че понякога ти се струва че си открил нещо такова, нещо истинско и различно, нещо което си заслужава всичко което правиш и ти дава смисъл, и накрая точно в момента в който най-малко очакваш...всичко просто се срива...дано да има повече такива хора и момичета и момчета на които наистина им пука за човека до тях и да оценяват всичко което се прави за тях...
Peace :?
darkdevil
03-01-2007, 21:31
наистина съм съгласен с теб и даи боже това да се случи :)
Just_a_boy super rasajdeniq za vtroi pat ti go kazvam ee... ti li en si to pld vpro4em i a zmislix 4e nqm se nameri svqsten razgovor ama eto 4e stava ama mngo 4etso i vav foruma tapo reagirat ma normlano naistina i az iskam svi4ko tova i mngoo se draznq kogato s eradzvam mngoo i yj ot dyrgata strana e taka i izvednaj krai ii bez pri4ina ei taka
Diabolique
03-03-2007, 06:11
aa eto si mi ve4e moq profil nqma da se qvqvam samo kato gost :)vapreki 4e ot baq vreme pi6a ama vikam 4akai da se razoble4a ve4e
darkdevil
03-03-2007, 16:30
Браво =D>