View Full Version : Ей помагайте...
Здравейте!Много бих искала да ми дадете някъв съвет!Значи от много време си пиша с едно момче...но се нямаме време да излезем на по едно кафе да се запознаем...и преди няколко минути ме покани на рождения му ден във вторник...аз незнаех направо какво да му кажа.Но след като поговорихме,решихме утре да излезем и да се видим.Исках да ви попитам...дали наистина да ходя на РД-то му или не?ии ако ходя какво да му подаря?
Благодаря предварително!
Insatiable
02-25-2007, 13:34
Ми като излезете първия път само двамата на среща ти сама ще прецениш дали да ходиш на РД-то му или не... според мен е така :) А пък за подарък.. хмм.. за човек който все още не си опознала добре може да купиш нещо символично, някакъв сувенир нещо такова :)
Щом досега не се сте виждали а само сте си писали мисла че ще ти е малко тъпо на Р.Д-то му кат не познаваш никои от приятелите му :roll:
Мии ние с него си пишем от много време...може вече да има година....
А и той каза да дойда таман така 6те се запозная с приятелите му :) Утре 6те ида на кафе с него и после 6те ре6авам...пък каквото дойде тва :P
cherinka
02-25-2007, 14:08
Мии ние с него си пишем от много време...може вече да има година....
А и той каза да дойда таман така 6те се запозная с приятелите му :) Утре 6те ида на кафе с него и после 6те ре6авам...пък каквото дойде тва :P
А така. Излезте, вижте се, виж го къв е, що е, що за стока е, и си прецени дали ще ходиш на рождения му ден.
Еее ако не го познаваш лично задължително 1-во излесте :)
зависи! ако утре той наистина ти доподне като се видите ще прецениш сама дали трябва и дали искаш да отидеш! но помни, че там надали ще познаваш някой и ще ти е кофти когато той започне да обръща повече внимание на останалите!
а! и имай едно на ум, че ако идеш и се понапиете трябва да се използват презервативи :lol:
BebeTooOoo
02-25-2007, 15:12
Еми зависи сега.Ако утре като се видите ти допадне сама прецени дали да ходиш или не.Но виж сега---на рождения му ден едва ли ще познаваш някой от присъстващите.А и както каза anito.sl ще ти стане кофти ако той започне да обръща повече внимание на другите.Помисли си добре преди да действаш защото това че си пишете от много време не значи че веднага трябва да ходиш на Р.Д-то му.Е сега ти си решаваш.
Ако ти допадне, отиди му на рожденния ден.Пиши ако има развитие, как са минали нещата.
{Sweety_f}
02-25-2007, 16:33
ми според мен първо излезте само двамата а ако нещата потръгнат отиди и на рд...:)
ми според мен първо излезте само двамата а ако нещата потръгнат отиди и на рд...:)
dam
TreeHill
02-25-2007, 18:02
Щом досега не се сте виждали а само сте си писали мисла че ще ти е малко тъпо на Р.Д-то му кат не познаваш никои от приятелите му :roll:
6 se setim
sladkish1991
02-25-2007, 18:15
Според мен отиди,така или иначе си пишете от много време и ако му имаш доверие.......но ако не си сигурна по добре не деи да рискуваш!
pr0blemnata
02-25-2007, 19:23
ахахах многу си просто как може да си уреждаш такива виртуални срещи ми престависи да те изнасили земи си пак за секи случеи durex ... ахахаха щот кат тъ гледам кфа си курва кой знай ...
И кво кат не ги познаа таман ше се запознае