PDA

View Full Version : Пъпки и петна!Help me

GalleNo_MoMi4eNce
02-25-2007, 15:28
Znachi problema mi e sledniq: Po liceto imam nqkakvi mnogo gadni pypki i mnogo me draznqt a prez lqtoto mi se poqvqvat i nqkakvi petanca i lunichki Pls kajete mi kak da predotvratq oqvata im?mnogo e gadno taka :( davaite ideiki kak da gi maham ot liceto mi.Shte chakam otgovori i Blagodarq predvaritelno!

sladkish1991
02-25-2007, 18:46
mn pomaga zinerit mn e dobro!!struva kam 15 leva no e mn efikasno!shte ostanesh dovolna!

Imaginar4e
02-25-2007, 20:13
Аз ще препоръчам "Акнерин".В аптеката човека ми каза, че има същото действие като Зинерит, но е по-евтино и за разлика от другото е само едно шишенце.А онова доколкото знам са две там различни нещица.Аз съм много доволна от Акнерина....след първата седмица се вижда разликата....пъпките си изчезват, лицето ми се изчисти.За петната...от слънцето е, мажи си лицето със слънцезащитен лосион дори ако само излизаш навън...явно слънцето действа зле на кожата ти

sexa_na_kompleksa
02-26-2007, 16:16
Е не можа ли малко да се поразровиш,има толкова много такива теми ;)
Аз препоръчвам паста за зъби,серията на Орифлейм за пъпки и лосион за почистване със спирт :)

cherinka
02-27-2007, 03:33
Znachi problema mi e sledniq: Po liceto imam nqkakvi mnogo gadni pypki i mnogo me draznqt a prez lqtoto mi se poqvqvat i nqkakvi petanca i lunichki Pls kajete mi kak da predotvratq oqvata im?mnogo e gadno taka :( davaite ideiki kak da gi maham ot liceto mi.Shte chakam otgovori i Blagodarq predvaritelno!

Ми според мен петната ти се появяват от слънчевата ветлина когато е по-силна. Освен да се пазиш повече.. нз кво друго да ти кажа. Иначе за какви петна говориш? Тъмни или светли?