View Full Version : opasno li e
anonimka123
02-25-2007, 15:32
opasno li e ako se otvori6 predi da ti e do6lo
pinky_94
02-25-2007, 16:01
Mislq 4e ne, no po dobre da ti doide. A i ne vijdam smisal da se otvarq6 sama, samo da te boli. Ina4e na kolko si?
Не би трябвало.
Иначе ако имаш желание ще отворим. Няма си 1-вата дето я... :wink:
mini_bebe
02-25-2007, 16:14
олеле...мило дете вземи се наспи едно хубаво и после пак пусни някоя темичка,но не в този раздел :wink:
олеле...мило дете вземи се наспи едно хубаво и после пак пусни някоя темичка,но не в този раздел :wink:
Чеки ся следващата тема ще е можели да съм забременяла след като съм се отворила сама
mini_bebe
02-25-2007, 16:36
Чеки ся следващата тема ще е можели да съм забременяла след като съм се отворила сама хаха да се надяваме че няма да е :D
Чеки ся следващата тема ще е можели да съм забременяла след като съм се отворила сама хаха да се надяваме че няма да е :D
И аз така викам :D
BloodSoul
02-25-2007, 16:49
До колкото знам не е опасно, но не е препоръчително! За какво ти е да се отваряш? Защо ли мисля, че си малка...?
Имам една позната дет се отвори и тя не знае шо, просто да била отворена... :shock:
Не мисля, че е опасно, но определено не е нормално, ако си на 12-13.
Adski tupo e da se otwarq6 sama spored mene - za kwo ti e , da ne se sramuwa6 kato trugne6 da go prai6 li? Puk i moje ne6to da se narani6(to ne 4e ina4e ne moje de, ama) drugo si e snqkoi hubaw momuk!
Ама аз тва и разпраам да я отпичим ма нишо не казва.
oelellele predi da ti e do6lo !?!??!?!! omg ... na kade otiva t`va pokolenie .. spored men ne smao ot moralna gledna to4ka e protivno , a i moje da ti stane ne6to .