Влез

View Full Version : gliss kur

02-25-2007, 16:33
Охх, някой да знае какво всъщност има в миниатюрната опаковчица на GLISS KUR ... не разбирам нищо от немски и не мога да разбера какво въщност е това ... - балсам, маска ...? :( GLISS KUR hair repair Erkent die haarstruktur Repair komplex tiefenrepair mit 19 wirkstoffen SOFORTHILFE INTENSIVKUR sehr trockenes, strapaziertes haar ... а от зад пише Anwendung : 1 minute einwirken lassen, dann ausspulen ?!?!?! Дано някой успее да ми помогне... много ще сам благодарна O:)

02-25-2007, 16:36
не не не !!! какво само излезна след като написах " глисс " съжалявам!!! не съм виновна! O:)

ProstoAz
02-25-2007, 16:43
Хаха, това е от цензурата на сайта. :lol:

Иначе не се сещам за каква "миниатюрна опаковчица" говориш, но пък мога да ти кажа, че порпинцип балсамите на тази марка (пък и не само) са обърнати надолу (т.е. капачката им е отдолу и се слагат така, приличат малко на тубички с паста за зъби по формата), докато шампоаните са си в нормални шишеца (седят прави и капчаката им е нагоре). Уффф, ама и аз как го описах... #-o

02-25-2007, 16:46
aaa :) merci много за отговора!!! Да, опаковчицата е тубичка ... но малка и с отдолу капачка както ти казваш ... значи е балсам ... и аз така предположих, но все пак да се уверя :)

ProstoAz
02-25-2007, 16:54
Моля. :D

ninsy
02-26-2007, 09:06
ama moje i da e maska nqkfaaaa ;]

AliceSw
02-26-2007, 09:38
http://cards.funnystories.ru/288100 ;)))))))))))) "hair repair Erkent die haarstruktur Repair komplex tiefenrepair mit 19 wirkstoffen SOFORTHILFE INTENSIVKUR sehr trockenes, strapaziertes haar ... а от зад пише Anwendung : 1 minute einwirken lassen, dann ausspulen ?!?!?!" - тва е на егати езика английско-немски, но в основни линии - поправя структурата на косъма в съчетание с основно заздравяване, 19 действащи вещества, ПОМАГА ВЕДНАГА, ПОДРАНВА ИНТЕНЗИВНО, за мн суха и изтощена коса, Употреба - оставя се да действа 1 минута и се изплакваhttp://www.lovepostcards.net/288100 ;))))))))))))))))