View Full Version : Харесвате ли момчета или момичета с проблем (зъбите)
fiskerrrrr
02-25-2007, 16:55
;) bihte li haresali momche ili momiche koito mu e narasnal nekoi zub na krivo ... kato cqlo tova problem li e na edno momiche ili momche da ne bude haresvano !
ProstoAz
02-25-2007, 16:57
Трудно забелязвам такива подробности, стига да не е нещо фрапантно. :wink:
BaMBOocHa
02-25-2007, 16:58
Хах :) ами аз съм си с...криви зъбки :) Обаче обожатели въобще не ми липсват,а приятеля ми ги смята за чаровни :shock: Аз така не бих ги нарекла,но след като никой няма нищо против тях вече не им и обръщам внимание ;)
sladkish1991
02-25-2007, 18:49
pochti nikoi ne zabelqzva takav problem!razbira se zzavisi kolko e golqm!
Jamalska
02-25-2007, 19:09
Криви зъби са зависи конкретно от проблема ама никога не ми се е виждало проблем...някъуде дори е чар...ама проблем-липса на устна хигиена е толко противно...А разказвала ли съм ви за онзи идеален мъж/момче...всичко,което бих искала в някого ама с ужасна устна хигиена...даже не можах да му обесня защо го късам:/
[Lucifer]
02-25-2007, 21:58
zavisi ot slu4aq :)
martyivanova
02-27-2007, 21:08
na nikoi 4ovek ne sa mu na struna osven ako ne sa izkustveni razbira se:) moite ne pravqt izklu4enie,no dosega nikoi ne mi e kazal ni6to.A toi dori ne se i zabelqzva.Ne se hvalq no mislq 4e usmivkata mi e dori 4arovna
По принцип не ми прави впечатление,но съм имала и по-фрапиращи случаи. :?
sweety_91
03-01-2007, 19:26
Трудно забелязвам такива подробности, стига да не е нещо фрапантно. :wink:
miloto_girl_4e
03-01-2007, 20:01
na nikoi 4ovek ne sa mu na struna osven ako ne sa izkustveni razbira se:)
Що за глупости? Моите зъби са си прави, идеално подредени, не съм слагала нито шини, нито брекети и са си моите зъбки... Такаче това, което го каза е супер абсурдно..
По темата :arrow: на мен не ми прави никакво впечатление, смисъл забелязвам такива дефекти, но това не ми пречи да си харесам момчето.. едно гадже беше с леко криви зъбки, но това го видях след като ходих месец някъде с него :-D един друг бивш пак имаше криви зъби и кофти захапка, а дори съм си харесвала и момче с обратна захапка..мани,мани :-D :-D :-D
ThePainIsReaL
03-01-2007, 20:59
Ако не е някакъв отвращаващ случай , не би ме дразнило .
martyivanova
03-01-2007, 21:02
I vse pak nikoi 4ovek ne moje6 da me ubedi6 4e e s idealni zabi:)
teenkopele
03-02-2007, 05:21
Момче със скапани зъби съм скивал- грозна гледка, като се усмихме.
Момиче с такъв проблем не съм срещал за сега.
LoVe_Is_EvErYtHiNg
03-02-2007, 14:34
Ако не е някакъв отвращаващ случай , не би ме дразнило .
Lorraine
03-02-2007, 15:28
Ако не е някакъв отвращаващ случай , не би ме дразнило . мен също :wink:
Искам да ви питам нещо щото аз имам 1 предно зъбче което е леко криво или някак си е по напред от другия до него #-o и мн се притеснявам като се усмихвам.Според вас това ли е фрапиращ случаи.
pochti nikoi ne zabelqzva takav problem!razbira se zzavisi kolko e golqm!Tru Tru :-D .I moite ne sam ot nai dobrite.I az si imam malak defekt no toi ne si li4i vaob6te i zasega nemam problem s gadjetata i obojatelkite \:D/
Искам да ви питам нещо щото аз имам 1 предно зъбче което е леко криво или някак си е по напред от другия до него #-o и мн се притеснявам като се усмихвам.Според вас това ли е фрапиращ случаи.Pi4 i moq e malko napred spoko nema nikav problem :::
mi da haresvam i moito gadje e s malko krivi zubi ama si e sladur4e pak :oops:
vijdala sam mnogo ama mnogo krivi zabi i da vi kaja 4estno ne e mnogo priqtna gledka,vapreki 4e ima hora,koito sa s krivi zabki no sa mnogo 4arovni :smt061
positive
03-07-2007, 10:21
abe krivi zubi aide prejivqva se,no edno mom4e napravo mi razbi surceto sus svoite zubki cvqt nasitena ohra,nedokosvani ot 4etka za zubi+kafe+cigari efektut be6e prosto porazitelen ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
WindfaLL
03-08-2007, 18:37
Ми айде и аз да се включа :) Те мн мн мн мн ама мн рядко правят някфо впечатление...Моите зъби са прави,бели и никога не съм била с шини,обаче имах един приятел на който зъбите му пречеха освен да говори и да се целува :D :lol:
miloto_girl_4e
03-08-2007, 21:08
I vse pak nikoi 4ovek ne moje6 da me ubedi6 4e e s idealni zabi:)
Eми освен да се видим, да си отворя устата и да гледаш? :-D
Не искам да те убеждавам, просто ти казвам истината, ти ако искаш я приеми, ако не си живей в заблуда :wink:
:( моите са криви и имам толкова комплекси от това :(( не мога да се усмихвам...не мога да се храня пред хора на спокойствие не е хубаво за мен.Като по-малък едно момиче което ме харесваше ми каза че ми придава чар (на което доста се учудих ..същевременно се зарадвах и ми подейства успокояващо) но сега :( още по-криви ми станаха и няма никакъв чар а напротив :(. Но за мен лично това не е пречка и не го казвам само защото и аз съм с криви зъбки
KaL1StRa^^
03-21-2007, 12:57
[quote="Jamalska"]Криви зъби са зависи конкретно от проблема ама никога не ми се е виждало проблем...някъуде дори е чар...ама проблем-липса на устна хигиена е толко противно...
100% TE PODKREPQM moite sa si dobre :lol: 8) \:D/
KaL1StRa^^
03-21-2007, 12:59
:( моите са криви и имам толкова комплекси от това :(( не мога да се усмихвам...не мога да се храня пред хора на спокойствие не е хубаво за мен.Като по-малък едно момиче което ме харесваше ми каза че ми придава чар (на което доста се учудих ..същевременно се зарадвах и ми подейства успокояващо) но сега :( още по-криви ми станаха и няма никакъв чар а напротив :(. Но за мен лично това не е пречка и не го казвам само защото и аз съм с криви зъбки
TEL4ETA ZA ZUBI te 6te ti opravqt usmivkata i nqma da prili4a6 na kvazimodo kato se usmihva6 kakto se upisa :!: :wink: :smt006
KaL1StRa^^
03-21-2007, 13:06
abe krivi zubi aide prejivqva se,no edno mom4e napravo mi razbi surceto sus svoite zubki cvqt nasitena ohra,nedokosvani ot 4etka za zubi+kafe+cigari efektut be6e prosto porazitelen ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
MUAHAHAHHAHA :-D :-D :-D Moite zubki sa beli+dokosvani ot 4etka+ne piq kafe+ne pu6a efectat e uslepqva6t :-D
kPaCuHka
03-22-2007, 10:18
Строго индивидуално е това ,че ако пиеш кафе и пушиш зъбите ти ще са по-лоши от тези на непушач.Имам познати с бели,хубави зъби ,които пушат от както се помня.Имам и такива , които са твърдо против тютюнопушенето , но с не толкова привлекателни зъби (дори с шини или там както се казват апаратчетата за изправяне на зъби).
Аз лично пуша,но не пия кафе и смея да твърдя ,че имам хем здрави ,хем бели ,хем добре оформени зъби .
По - приемливо е момче с непривлекателни зъби,отколкото момиче,но от друга страна по-важна е вътрешната красота отколкото външното несъвършенство!
Az moga da vi kaja 4e zubite mi i na brat mi sa perfektno podredeni bez da sme nosili breketi ili skobi i 4esto ni pitat dali ne sme nosili dori i zubolekarqt i daje sa zdravi bez kariesi :-D ta po temata poznavam mnogo hora s krivi zubi i tova vaob6te ne mi pre4i ;-) a tova za ustnata higiena e 100 % vqrno :-D
Az puk gi zabelqzvam... :oops: :oops: :oops: kvo da napraq - az nosq breketi a predi da mi gi slojat tolkova me ubejdavaha shtoto az ne iskah v nikuf sluchai i tui mi go nabiha nashti tva za zubite che sq kato vidq nqkoi chovek i purvo zubite mu zabelqzvam..kvo da napraq.....ama inache ne bi mi poprechelo za vruzka...
mani_f4e
02-20-2008, 08:49
emi и az imam krivi zybi
За мен пък са от голямо значение,едно от най-важните неща които забелязвам в човек са зъбите му,не е приятно когато някой с криви зъби се усмихне или пък когато яде да му остава храна м/у кривите зъби (така се получава по принцип),моите са прави но единия ми преден зъб е с половин милиметър по-напред и тва ме побърка а какво остава за по-сериозен проблем...
Моите зъби са идеално,не се заглеждам,но има много зъбати коне,много зъбати цигани и разни зубари олигофрени.
Най-важно човекът да е свестен,после да има визия,чак тогава зъбите!
za men tova ne e problem :) :) :) to ako ne sa zubite problema shte e v drugo v nosa ocihe tqloto.. vse pak idealni hora nqma
nicolepcd
03-29-2008, 08:22
Ми правят ми впечатление зъбите, защото съм много запалена на тема "зъби", но не всеки човек е роден с бели, равни и хубави зъби, тъй че... няма страшно :wink:
EarthShaker
03-29-2008, 09:18
ако е симетрично и не много силно изразено е супер сладко (за момиче говоря) :) Нора от Мюзик айдъл например...
Maimunche_f
03-29-2008, 14:45
Аз съм с криви зъби. Но това никога не ми е пречело...усмихвам си се много повече от хората с прави зъби :-D Някои може би ги дразнят зъбките ми, ама пък и много хора казват, че така съм по-чаровна! Попринцип ми правят голямо впечетление зъбите и усмивката на хората (може би защото имам проблем) и когато видя някой с идеално подредени и бели зъби и се комплексирам малко, ама....съдба :D
GetNasty
03-29-2008, 16:13
офф не знам защо, ама и най-малкият дефект ме смущава..понякога особено много и не мога да спра да гледам човека в устата...