View Full Version : Nz dali temata e za tuk ama...
Днеска се е случи нещо ужасно с гаджето ми. Когато се прибирала с трамвай номер 7 и слезла на спирката (тва е било към осем или осем и половина вечерта) и когато е влязла в подлеза някакъв клошар я е нападнал и се е опитал да я пребие обаче тя избягала но той и взел чантата а във нея са и били всички ценни нещоа , телефона, парите ключовете... тя сега ми зване и ми каза че неможе да се прибере в тях а баща и е командировка (тя няма майка)(доколкото дияна ми е казвала те са се развели заради това че е пие много) тя сега се чуди какво да прави. Някакви идей? Ако искате мога да ви разкажа цялата ни история :cry:
SaYoNaRa
02-25-2007, 19:51
Ами у вас да дойде бе
обясни на родителите си ситуацията и предполагам, че те няма да ти откажат тя да дойде във вас!
само едно не разбрах: защо като момичето няма къде да иде, ти имаш време да пускаш теми, че и отговори да чакаш от туй нагоре :-s
защото незнам какво да правя
обясни на родителите си ситуацията и предполагам, че те няма да ти откажат тя да дойде във вас!
ей това трябва да направиш!
заведи момичито у вас! нека тя обясни... ако трябва се обадете на баща й от вас!
Би ме разчувствал достатъчно да кажа простата истина ако не беше толкова очевидно.
Ти си идиот.
Невероятно е забавно да разказваш на огромна аудитория от хора
как родителите на приятелката ти(която принципно обичаш) са се развели защото баща и пиел.Освен това е яко и да и споменаваш тактично името и.
От тук следват две възможности
Ти се гавриш по тъп начин => си идиот
Ти си просто идиот =>си идиот...
аз и за тва се сетих но те пак ми казаха че може нещо да сме намислили а няма начин да се свържем с баща й
Би ме разчувствал достатъчно да кажа простата истина ако не беше толкова очевидно.
Ти си идиот.
как родителите на приятелката ти(която принципно обичаш) са се развели защото баща и пиел.Освен това е яко и да и споменаваш тактично името.
ЗАщо смяташ че съм идиот?
И не се гавра
е той не може да няма мобилен ;) опитвайте и все ще се свържете! иначе помисли и за варианта тя да иде да преспи в някоя приятелка :-k
Ти си идиот.
как родителите на приятелката ти(която принципно обичаш) са се развели защото баща и пиел.Освен това е яко и да и споменаваш тактично името.
ЗАщо смяташ че съм идиот?
И не се гавра
Казах достатъчно ясно причините поради който те смятам за тъп.
Само един идиот не би ги разбрал
тва за приятелката не се бях сетил може да звъннем тук там :idea:
благодаря ти за идеята ще пиша какво е станало
а за онзи хихи аз сега немога да си събера мислите на едно място
carevi4noto_momi4e
02-25-2007, 20:16
mi gadje si i pomogni i sigurno nikak ne i e priqtno
немога да си събера мислите на едно място
това е нормално ... нали си идиот
Жалваи се в Форума така страшно и помагаш!
сега защо ме обиждаш?
anito.sl благодаря ти за това че ми помогна
сега защо ме обиждаш?
anito.sl благодаря ти за това че ми помогна
спорт...
това не те прави по малко идиот
тва за приятелката не се бях сетил може да звъннем тук там :idea:
благодаря ти за идеята ще пиша какво е станало
а за онзи хихи аз сега немога да си събера мислите на едно място
пак заповядай ;)
{Sweety_f}
02-26-2007, 08:23
направи всичко възможно родителите ти да се съгласят момичето да дойде у вас ако няма каде да отиде..;)