View Full Version : В много кофти ситуация се намирам... :(
Fanatichka
02-25-2007, 21:38
Ситуацията е следната.Имам сериозен приятел от около година.Уж всичко вървеше добре, ама УЖ.Имахме криза,критичен период или както там се казва за около месец/т'ва беше скоро/постоянно се карахме,ежедневно,всекидне вно.Той нараняваше мен, а аз него..тъпа работа.Както и да е сега нещата утихната, но проблема е че се появи друго момче.Та с това момче от доста време си чатя с приятелски чувства.Той ме сваляше/ и продължава/ ама аз се правех на приятно разсеяна.Незнам какво стана, как се обърнаха нещата, но усещам че започвам да изпитвам по-силни чувства към него.Все по-често започвам да мисля за него.Той често ходи в един клуб с компанията си.В петък бях там и знаех че ще дойде..казвам ви постоянно гледах към вратата и очаквах да се появи :smt009 Странното е че много пъти ме е канел да излезнем,в тях да гледаме филм, да се разкараме в парка, но аз все му отказвам и си измислям тъпи причини.От друга страна съм адски превързана към гаджето си и не искам да го наранявам, но като че ли чувствата охладняват :smt009 .Оф толкова е сложно всичко...Какво бихте ме посъветватвали да направя.Грешка ли ще е ако излезна с него,една обикновенна разходка и нищо повече? :( Какво бихте направили на мое място?
Пп.plS не се ебавайте с темата!
EvilBrunette
02-25-2007, 21:47
Ами аз мисля, че определено трябва да излезеш с него. Естествено първо само като приятели. така ще го опознаеш и ще разбереш кой си струва повече - гаджето ти или "новият". Освен това не е никак странно да излезнете. Все пак сме съвременни хора. Дори да не ти допадне особено, винаги можете да си останете в приятелски отношения. А що се отнася до гаджето ти - може би трябва да поговориш с него, за да не разбере от друго място, че се срещаш едновремено с двама. Така нещата могат да се объркат още повече. Желая ти успех! O:)
Бахти курвите.
Мислих да го преведа тва дет го казах с толко думички много по-просто ма тоя път ше си затраям.
Миличка според мен трябва да излезеш с това момче, но да ти кажа май ще е добре да предупредиш гаджето си, че ще излизате като приятели, защото аз така направих преди време - излязох с едно момче, но не му казах и моя разбра от други хора и скъсахме..мн кофти стана..така че прецени добре какво да направиш, за да не съжаляваш после :wink:
разбирам, че си привързана съм приятеля си, но това и сама осъзнаваш, че не е любов! а има ли смисъл да бъдеш с човек, който не обичаш?! ако искаш да градиш с него стабилна връзка трябва на първо място да ги има чувствата!
няма нищо лошо да се срещнеш с другото момче. щом и от двете страни има симпатии може би можете да поставите началото на нещо ново и истинско! приеми поканата да се видите и от там нататък ще прецениш дали наистина искаш нещо с него, но сегашния ти приятел... просто се разделете!
Nadelina
02-26-2007, 06:21
Az na tfoe mqsto bih izlqzla s nego... Za da se izqsnish sys sebe si.. za da vidish kakvo iskash.. kakvo ochakvash.. kakvi chuvstva imash i kym edinia i kym drugia... Izlez s tova momche.. no predupredi priqtelq si shtoto moje da stane problem.. Predi sedmica az izlqzoh s edin priatel (samo priatel!) i gadjeto mi me napravi marmalad.. Jelaq ti uspeh!
Аз на твое място бих излязла с него, но само като приятели. Все пак за да можеш да избереш един от двамата, трябва да ги познаваш добре. Та излезте, поговорете си, виж дали се разбирате, дали имате някакви сходни интереси, абе изобщо дали би излязло нещо от евентуална ваша бъдеща връзка. И ако наистина се окаже, 4е си пасвате и 4е всъщност 4увствата към сегашното ти гадже са охладнели - по-добре се разделете.
{Sweety_f}
02-26-2007, 08:01
Според мен трябва да излезеш с него,за да видиш дали може да се получи нещо м/у вас защото ако мислиш за него а в същото време си с приятеля си ще се получи мн гадно а и ти едва ли ще се чувстваш добре.
HopeLesss
02-26-2007, 11:23
Би било адски нечестно и тъпо от твоя страна, ако излезеш с това момче, при положение, че още ходиш с гаджето си. Изясни си чувствата и това кой от двамата искаш. Или единия, или другия. Средно положение няма. А докато не си наясно със себе си, недей да правиш грешки, за които после ще съжаляваш.
П.П. И такава 'приятелкса' разходка, без нищо повече... просто не съществува. Не се заблуждавай :wink:
Това към гаджето ти не е любов, както и ти знаеш и няма смисъл да продължавате една такава връзка, в която няма радости и хубави моменти, в която ти мислиш за друг и май започваш да се влюбваш в него.По-добре говори с приятеля си и приключете тази връзка.Излез с момчето, което харесваш и остави нещата да се развият както трябва.Най-важното е в една връзка и двамата да се чувствате добре.А това за разходката-добра идея е, но освен още повече да хлътнеш друго не знам какво може да стане :)
PoisoNGirL
02-26-2007, 11:37
Sled ednogodisha vruzka ne moje da ne si pruvurzana kum momcheto,s koeto si.no ne burkai chuvstvata.Vuv vsqka ima spadove i vuzhodi.No ako samo se karate i ne si nosite radost nqma smisul da produljavate.A i pri polojenie,che si haresala drug tova trqbva da te navejda na misulta,che neshto ti lipsva.Izlez s momcheto.Predupredi priqtelq si da e naqsno,che e samo priqtelsko izlizane.Kogato vidish vuprosnoto momche surceto shte ti podskaje dali go iskash ilitrqbva da se vunesh pri gadjeto si.Uspeh i dano da vzemesh pravilnoto reshenie \:D/ :)
На твое място бих излязла с тва момче :wink: И 1 моя фр е привързана към приятеля си и не се разделят ве4е сума ти време и тои си я върти на малкия пръст,но тва е щото вече ходят от мн време и просто немогат да се разделят ,ама иначе си погаждат секви номера и се лъжат.Абе смотана работа.Та излез с тва момче. :)
Честно казано направи си сметката какво може да стане и какво не, първо излез с него разбери някои неща за него и горе долу какъв е по характер, ако вече съвсем луднеш по него тогас предприемай нещатата по свое му :) Смисал разясняването на сегашния ти приятел, че не желаеш повече да си с него и т.н...разбирасе и причините. Живей диво, обичай лудо!:) Живота е твой можеш да правиш избори колкото си искаш, но само гледай да са правилни:)
ПП:после да се похвалиш ако сте излезнали дали ти е допаднал и как вървят нещатата 8)
Fanatichka
02-26-2007, 12:17
Мерси на всички за отговорите ;-) Най-вероятно ще излезна с това момче,ще изясня чувствата си и от там нататък ще реша какво да правя.А относно любовта и привързаността към приятеля си съм адски объркана.Имам чувството че е на приливи и отливи.Скоро той ме нарани адски много и се чувствах ужасно и си мислех, че вече е краят.Осъзнах, че го обичам и не мога без него, но след 2-3 седмици някак си поохладняха чувствата ми :? и всичко се обърка ...
Всичко вече зависи от вас самите, немога да помогна в този случай понеже най-дългата ми връзка е била 7-8 месеца и завърши що годе добре, но относно нараняванията мисля, че всичко опира до компромиси и пренареждане на картите :wink:
Вие сте ебати гадните гнусни курветини :!: Да такива сте :!: :smt018
Ако излезеш с това момче те признавам за супертъпа пача и съм 200% сигурен че проблема ти до голяма степен се дължи на теб самата :!:
Единственото момиче което ми спечели уважението в тая тема е: *Thug_AngeL*
Другите сте си курви до гроб :!: Аре ако не ви харесва да го дух@те :!:
Живи и здрави да сте много пишки да изядете и квот ида пишете нищо не ви оправдава :!: Ако искайте ме обиждайте се ми е тая, за ващо скапано мнение дори няма си го преместя от единия крачол в другия :!: :!: :!:
Moderated by koalka
т.2 от правилника!
Fanatichka
02-26-2007, 18:08
Вие сте ебати гадните гнусни курветини :!: Да такива сте :!: :smt018
Ако излезеш с това момче те признавам за супер тъпа пача и съм 200% сигурен че проблема ти до голяма степен се дължи на теб самата :!:
Единственото момиче което ми спечели уважението в тая тема е: *Thug_AngeL*
Другите сте си курви до гроб :!: Аре ако не ви харесва да го дух@те :!:
Живи и здрави да сте много пишки да изядете и квот ида пишете нищо не ви оправдава :!: Ако искайте ме обиждайте се ми е тая, за ващо скапано мнение дори няма си го преместя от единия крачол в другия :!: :!: :!:
По-спокойно.Всеки си има мнение :wink:
Аз бях в същата ситуация преди време само че разликата беше че аз си харесвах онова момче с което си пишехме преди това.Но после го приемах само като добър приятел.И аз също като тебе си измислях причини да не изляза с него и така и не го направих,но пък още си пиша с онова момче.Избрах да съм си с гаджето защото си го обичах и знаех че ако излезна с др момче мн ще го нараня.
Но пък ти ако мислиш че вече есичко между вас не е както преди.....излез с др........
TreeHill
02-27-2007, 11:21
разбирам, че си привързана съм приятеля си, но това и сама осъзнаваш, че не е любов! а има ли смисъл да бъдеш с човек, който не обичаш?! ако искаш да градиш с него стабилна връзка трябва на първо място да ги има чувствата!
няма нищо лошо да се срещнеш с другото момче. щом и от двете страни има симпатии може би можете да поставите началото на нещо ново и истинско! приеми поканата да се видите и от там нататък ще прецениш дали наистина искаш нещо с него, но сегашния ти приятел... просто се разделете!
nz..