View Full Version : Какво мислите?
Начи правих секс без преверзатив с приятеля ми. Той свъши в мен ама на мен още не ми е дошло. При това положение може ли да забременея? Май не може? Кажете плс много ме е страх. :roll: И моля ви без ебавки и обиди. [-o<
malka_sladuranka
02-26-2007, 09:55
:shock: Не си спокойно.
Nadelina
02-26-2007, 10:01
Porednata tema ebavka... Na 10 li si ?
Ice_Queen
02-26-2007, 10:10
Начи правих секс без преверзатив с приятеля ми. Той свъши в мен ама на мен още не ми е дошло. При това положение може ли да забременея? Май не може? Кажете плс много ме е страх. :roll: И моля ви без ебавки и обиди. [-o<
е тва не мога да го разбера........честно! :shock:
Аз знам че винаги можеш можеш да забременееш. :|
mislq,4e si nedoraslo laino deto iska da privle4e vnimamnie.
to Ruslan Mainov go e kazal TAPA OVCA :lol:
mislq,4e si nedoraslo laino deto iska da privle4e vnimamnie.
:-D :-D :-D :-D
праили сте секс без презерватих и той свършил в теб и ти ни питаш дали мможе да забременееш..
Абе деебиш и пиклите има вече... Малко да се беше заинтересовала преди оня да ти го набута в п...
Miteto_bs
02-26-2007, 15:17
Porednata tema ebavka... Na 10 li si ?
ХАхахаха Даа ДДааа Дааа каза и го само лапета тук.. които неса виждали и пишка на живо ама мноо отворени навсякаде... :-k
john_kaleka
02-26-2007, 17:46
to Ruslan Mainov go e kazal TAPA OVCA :lol:
И аз усещам, че е ебавка, но....Естествено, че е възможно да си бременна.
eeee,ama kak 6te e bremenna??? :shock: !te decata ni6to lo6o ne sa napravili,samo deto onq e svar6il vatre-NQMA NIKAKVA OPSTNOST DA E BREMENNA! :smt081 :smt082 :smt043
A_Loving_Girl
02-26-2007, 19:55
Поредната ебавка със нас само пишем едни и същи неща щот ги мързи да погледнат ко има писано в форума!Ще се оправят децата се някога
sexy_anji_
02-26-2007, 19:57
да и ще родиш 12 деца :shock:
A_Loving_Girl
02-26-2007, 20:07
да и ще родиш 12 деца :shock:
хаХаХа.....т'ва беше жесток удар за нея :-D
MiRaCuLiXbb
02-26-2007, 20:08
При това положение ще се роди идиотче.