View Full Version : nz kakvo da pravq
snejinkata
02-26-2007, 13:24
mislq 4e ima6e takava tema ama ni6to iskam da vi pitam 4atih si s edno mn gotino mom4e i az go popitah za nego i se setih 4e e tozi koito haresvam ama problema e 4e toi ne me popita koq sum,kak da mu namekna???
mislq 4e ima6e takava tema ama ni6to iskam da vi pitam 4atih si s edno mn gotino mom4e i az go popitah za nego i se setih 4e e tozi koito haresvam ama problema e 4e toi ne me popita koq sum,kak da mu namekna???
Никакви намеци не вършат работа. Казвай си всичко направо, мразя да ми намекват. Като мъж аз не разбирам абсолютно нищо от НАМЕЦИ. Забрави за намеци - карай направо !
cherinka
02-26-2007, 13:59
Наистина не овъртай. Кажи му направо "Аз съм еди си коя.."
ABSOLUTme
02-26-2007, 14:05
a za kvo trqbva da mu namekvash?smisul ti iskash ili ne iskash da znae koq si :-s
a inache horata se predstavqt s 'az sum..' ili 'kazvam se..' ](*,)
za men namecite sa detska mu rabota (ne te znam na kolko si godini ... no vse pak) ako ima6 da kazva6 ne6to kazva6 go napravo ... taka vinagi e nai dobre ... :) :D
TreeHill
02-26-2007, 14:38
Никакви намеци не вършат работа. Казвай си всичко направо, мразя да ми намекват. Като мъж аз не разбирам абсолютно нищо от НАМЕЦИ. Забрави за намеци - карай направо !
6e se setim
Направо му го кажи! :wink:
sorceress
02-26-2007, 20:09
Kazvai si kvoto misli6 napravo. Moite vpe4atlenq sa 4e ne trqa mn da uvarta6 s mom4etata - ima vamojnost da ostane6 pogre6no razbrana :)
подобни намеци са ми супер противни особено що се отнася за подобно нещо. просто казваш коя си и точка! от увъртания няма смисъл!
{Sweety_f}
02-27-2007, 08:41
ми няма какво да му намекваш...кажи му на право коя си...;)може и той да има някакви чувства към теб;)