View Full Version : Романтика
Дали романтиката подтиква човека да обича ближния все повече и повече?
Дали всичко в една връзка се крепи и поне до капчица романтика?
Дали без романтика е възможна една връзка?
Дали за една жена романтиката е нейзменна капчица от нейното сърце без, което то неможе да тупти така лудо и лудо :)?
Дали романтиката съществува изобщо между хората още? :)
Разкажете, ако имате желание и се сетите за някоя ваша романтична случка :)
Дали за една жена романтиката е нейзменна капчица от нейното сърце без, което то неможе да тупти така лудо и лудо :)?
Дали е нормално наистина да си толкова тъп?
Дали ти е в генетичния код от начало или си следствие на експеримент.
Дали ми се струваш тъп защото съм умен или просто си феномен.
Дали е възможно да си смесица между маиймуна и пекинес?
Дали не мога да ти еба майката проста ?
Дали не можеш да си седнеш на пръстите на ръцете и да ги въртиш докат ти е кеф?
Дали майка ти не е мъж?
не мисля, че една връзка се крепи основно но романтиката във нея. различно е, защото и хората са различни. някой показват доста по-трудно чувствата си от останалите, тоест те не са романтични, но това не значи, че не изпитват чувства или че връзките им не продължават дълго.
Gravity^of^love
02-27-2007, 07:21
Е..една връзка не се крепи изцяло на романтиката..но тя играе немалка роля според мен. Естествено не всички хора са романтични (особено момчетата..повечето) но..такъв е живота..а за романтична случка..това не е лесна задача тъй като всичките са толкова..романтични хехе :D :oops: \:D/ ..просто романтиката е навсякъде..примерно аз лично получавам смс-и с мн мил текст (не от приятелка смс-и) и в тях се усеща романтиката и е..яко.. :)
Дали.....
Чакайте сега да разясним кой какво разбира под Романтика.
Аз съм на зад с материяла вие сте на ход.
Za men li4no lubovta bez romantika e podobie na sandvi4 bez filiq :lol: :lol: ..I kakto nqkoi be6e kazal pyrvo trqbva da si zadadem vyprosa kakvo razbirame pod romantika :!: ?:!: ...No pyk i sam se obedila 4e za da prisystva romantikata v edna vryzka,to tq trqbva da e istinska...a ne da se izrazqva v ne6ta kato tva 4e nqkoi si pi4 kupil na mackata si edi si kvo za nz si kolko lv :!: ...Znam 4e na vs momi4e mu e priqtno da mu podarqt ne6ti4ko i da ide da se izfuka pred priqtelkite si s dumite:"OoOhh kolko be6e romanti4nooo!"Tva e pylna parodiq na romantikata..no za syjelenie moje bi nqkoi predpo4itat tova pred naprimer ve4erna razhodka po plaja..i t.n. ..Ae vsi4ko e otnositelno..zavisi ot otno6eniqta..,4uvstvata...
TreeHill
02-27-2007, 11:44
Дали не мога да ти е** майката проста ?
Дали майка ти не е мъж?
:mrgreen:
lLady_MooN_RaiN
03-21-2007, 17:35
Първо поздравления за темата.Мисля че зависи от човека, но според мен тайничко всяка една жена, колкото и недостъпна да изглежда се нуждае от романтика.А колкото до мен аз съм безнадеждна романтичка!
Спомням си как веднъж приятеля ми ме изпрати до нас, аз се прибрах и се разстроих ужасно, за отминали глупости общо взето.Но той миличкия без да му казвам нищо, дойде при мен както тъкмо се беше прибрал.Изведе ме на нпщна разходка и до 3 часа ми разказваше как ме обича, как съм единствената жена в живота му и как не може без мен... :smt007
Спомням си и когато ми написа стихотворение...Беше върховно...
alkobalko
03-21-2007, 17:42
Много зависи отхарактера на хората. За някои тя е много важна, а за други не съществува. Лично за мен тя е част от любовта, не чак толкова основна и важна, но все пак част. Просто имам моменти, в които ромнтиката те кара да се чувстваш още по-специален.
Да, наистина много хубава тема, която заслужава внимание.Сега ще отговоря по ред на въпросите ти. :wink:
На първия въпрос-може би е така, защото те кара да изживяваш много прекрасни моменти.На мен поне романтиката ме кара да го обичам все повече и повече.Не, чак всичко не, но все пак една капчица може. :) Да, възможна е, има много такива връзки, но те обикновено не са основани на любов, защото, когато двама души са влюбени, то почти винаги има романтика и романтични моменти.Определено жените сапо-романтични, както и аз не правя изключение.ДА, романтиката съществува все още и ще продължи да съществува.
Ми може желание...искам една прекрасна нощ с всички глезотиийки с любимия човек, приглушена светлина, голямо легло и много рози и сметана, а и ягоди също... :wink:
Романтиката съществува. И тя се заражда в процеса на сближаване. Учи се един вид. Аз преди бях голям сухар. Е, вижте ме сега. И мога да кажа, че романтиката понякога спасява връзката ми.
alkobalko
03-21-2007, 17:47
Ми може желание...искам една прекрасна нощ с всички глезотиийки с любимия човек, приглушена светлина, голямо легло и много рози и сметана, а и ягоди също... :wink:
Мммм, това ми припомни за едно прекрасно изживяване, което ме кара отново да твърдя, че романтиката е хубаво нещо.
Романтиката....хубаво нещо, което присъстваше всеки път, когато се видя с моята любов. Но не всичко в една връзка се крепи на романтиката.
Дали е възможна една връзка без романтика? Незнам, всяка връзка е различна. Например едно момиче обича едно момче, а то я пребива ужасно понякога, а тя продължава да го обича на пук на себе си и на всички останали, тва пак е връзка, смахната ама връзка.
Много ясно че жените са луди (по-голямата част) по романтичните неща. Вечери , свещи, гушкане под едно одеалце когато навън вали сняг....моа ти говоря до утре ама е мнооооого късно тука, при вас още по-късно, така че по-нататък може още нещо да добавя :wink:
съгласен съм с BAYO =D> давай, сега е момента да добавиш :roll:
kobrichka
04-01-2007, 13:20
Не смятам че една връзка се крепи на романтиката.мн зависи от хората,не всички си падат по романтиката.Зависи от хората,от нищо друго.
Ми добре сега се сещам за нещо друго. Значи беше в деня, в който направихме една година. Купих стотина рози, стотина малки ароматизирани свещи и очертах с тях и с розите пътека от входната врата до нашата стая. Тя естест. не знаеше нищо и като отвори няма да и забравя физиономията :-D ... Нещо от сорта наа.. :shock: :oops: заедно. Пита ме кво е тва и аз я подканих да мине. Имаше бележки на всеки сантиметър , тя се навеждаше и четеше. Стигнахме до стаята, имаше маса с храни,които бях купил, десерти и вино. Хапнахме, слушахме музика, после си легнахме, правихме нек'ва невероятна любов, след което повторихме. Тя беше отново гладна, аз станах и и направих нещо на бързо. Занесох и в леглото а тя беше очарована. Всичко беше тип-топ, само дето на сутринта най-якото изпълнение беше, че тряяше да чистим сичко :smt005 големи майтапи паднаха тогава. :lol:
bqsna_teenagerka
04-01-2007, 13:48
ЛЮБОВ БЕЗ РОМАНТИКА? :-s [-X КАКВА ЩЕ Е ТОГАВА ТАЗИ ЛЮБОВ? вярно,аз не разбирам много...но не съм и 4ак толкова зле!
според мен...за да има любов трябва да има и романтика...дали се крепи любовта върху романтиката?до известна степен да...със сигорност в една връзка трябва да има романтика
Хаха малко си още, не разбираш. Романтиката може и да съществува дори ако любовта не се е зародила още. Дори когато САМО си харесваш един човек, можеш да му правиш романтични изненади и т.н. като например романтични смси, няк'ви стихчета на майл-а и други такиа.
SwEeT_tEmTeSiOn
04-01-2007, 14:09
Ми добре сега се сещам за нещо друго. Значи беше в деня, в който направихме една година. Купих стотина рози, стотина малки ароматизирани свещи и очертах с тях и с розите пътека от входната врата до нашата стая. Тя естест. не знаеше нищо и като отвори няма да и забравя физиономията :-D ... Нещо от сорта наа.. :shock: :oops: заедно. Пита ме кво е тва и аз я подканих да мине. Имаше бележки на всеки сантиметър , тя се навеждаше и четеше. Стигнахме до стаята, имаше маса с храни,които бях купил, десерти и вино. Хапнахме, слушахме музика, после си легнахме, правихме нек'ва невероятна любов, след което повторихме. Тя беше отново гладна, аз станах и и направих нещо на бързо. Занесох и в леглото а тя беше очарована. Всичко беше тип-топ, само дето на сутринта най-якото изпълнение беше, че тряяше да чистим сичко :smt005 големи майтапи паднаха тогава. :lol:
Омъжи се за мен :smt005 :smt005 :smt005
Хаха къде V stranata na mechtite ли ? :smt005
SwEeT_tEmTeSiOn
04-01-2007, 14:17
Хаха къде V stranata na mechtite ли ? :smt005
Ми засега съм там,ама приемам гости :smt005
Дали не мога да ти е** майката проста ?
Дали майка ти не е мъж?
xaxaXAxAxXAx kefi6 brat