View Full Version : Приятелката ми е много тясна...
Така искам да ви кажа че съм на 18 години, на толкова години е и приятелката ми. И на двамата ще ни бъде за пръв път... Днес опитахме да направим сефтето, обаче тя е наистина мноооого тясна... :-$ И въобще не мога да го вкарам... знам че ви звучи абсурдно, но ако бъдете на мое място ще ме разберете... :| Така предложете някаква поза чрез която ще мога да "проникна" в нея... плс моля не се ебавайте... :(
MiRaCuLiXbb
02-26-2007, 20:13
Мисионерска. Еми по-силно братле, ко да праиш.
Ама нека да се възбудия яко и да се овлажни силно и тогава...
Тя си беше достатъчно влажна... :?
HardcorE_AFA
02-26-2007, 20:35
и аз съм тясна ама се свиква...хахах приятеля ми в началото му беше тегаво ама са вече си свикна :Д
Тя си беше достатъчно влажна... :?
Е па не се дърви до краен предел... :lol:
Дай аз да я яида ако ти е толко тясна, мож да измислиме нещо :-D
и аз съм тясна ама се свиква...хахах приятеля ми в началото му беше тегаво ама са вече си свикна :Д
Мое и не си тесна а на приятеля ти да му е огромен.
HardcorE_AFA
02-26-2007, 20:49
Мое и не си тесна а на приятеля ти да му е огромен.хехе размера му е повече от доволно
davai na suu da ne dreme...natiskai sus si4ka sila v guza!
Овлажни я колкото се може повече.Даже, ако може да свърши преди секс ще добре, за да може да влезеш по-лесно.Все някога, ако искате да правите секс, трябва да стане.
Miteto_bs
02-27-2007, 09:50
Бате исползваи някакъв ЛУБРИКАТ
Сетих се за едно филмче лансиращо идеите за алтернативни начини на проникване така да се каже озаглавено "С повече олио всичко става".
Та там е истината, мажеш и тогава. Ако може да не позлваш олиото от кухнята де, има свестни лубриканти.
labrikanti bro ina4e edno mengeme i razshirqvash :D ebava se ema e brat natisni pove4ko i ne go dyrvi na max
`Death`Whore`
02-27-2007, 13:40
Интересно ми е как да не го надърви на макс, след като ще я лигави 1/2 час, за да се навлажни максимално...
DjBaloon
02-27-2007, 14:02
Така искам да ви кажа че съм на 18 години, на толкова години е и приятелката ми. И на двамата ще ни бъде за пръв път... Днес опитахме да направим сефтето, обаче тя е наистина мноооого тясна... :-$ И въобще не мога да го вкарам... знам че ви звучи абсурдно, но ако бъдете на мое място ще ме разберете... :| Така предложете някаква поза чрез която ще мога да "проникна" в нея... плс моля не се ебавайте... :(
Probvai purvo s prusti..1 prust..posle 2.. i taka.. :wink:
Интересно ми е как да не го надърви на макс, след като ще я лигави 1/2 час, за да се навлажни максимално...
Въпрос на самоконтрол.
Аз съм свършвал без да се изцъкам и после съм праил сичко бяло като се отпусна ама не е гот така. Друго си е сичко на куп... :-D
BloodSoul
02-27-2007, 16:31
Познавам много приятели, които също така от първия път не е станало при тях. Продължавайте да опитвате! Опитай се да я вужбудиш максимално с по-продължителен петинг, да я отшуснеш. ако трябва използва допълнително любрикант.
Bate LUBRIKANT mu e maikata!!Az imah takuv problem no sled nqkolko puti i se opravq..preporu4vam ti da si vzeme6 SPORTEX prezervativi i vutre ima lubrikant...aide kusmet ;)
Аз що ги отварам без проблеми? :-D
ух познат проблем...в началото и аз бях така...ми верно мисионерска е наи-лесно и преди тва пръстчета...в крайна сметка чакаш да се овлажни на макс и ръгаш колко сила имаш ;)
кажи и и тя да подпомага с вкарването,сми не само ти да вършиш раотата,шот женката най-добре си знае къде тряя влезне...нема се сдухвате ми продължавайте усилено.в крайна сметка знай,че няма,ама наистина няма момиче с праилно действаща путка,което да не може да го поеме,просто тряя малко упрайнения ;)
`Death`Whore`
02-27-2007, 18:52
Препоръчвам ти да го вкараш наведнъж, а не 20 минути да го вкарваш по малко...естествено, в началото по малко...и остани няколко секунди неподвижен...и после давай с движенията.
Зна4и купува6 от аптеката Глайтгелен( 6лв.) няма смисъл да я мъ4и6 да се овлажнява сама 6тото като и е за първи път 6те е притесненаи т.н. А и ти няма да може6 да задържи6 ерекцията си 100 4аса докато тя се овлажнява и 6е се мъ4ите маса време. И я намазва6 доволно и след това леки4ко с пръст4ета 1,2,3 . Според мене не трябва да я насилва6 наведнъж - за моми4ето и без тва е мн гадно. По- добре бъди мн търпелив. Може даже няколко дена само с пръст4ета да я раз6ирява6 докато посвикне. Ако напъва6 и много я боли после няма да иска да го прави сумати време.А ако си внимателен 6те си спе4ели6 към, 4акай да го сметна 1,000,000,000,000,000,000,000 4ервени то4ки пред нея.Повярвай- няма да съжалява6 4е не си бързал и си я отворил с търпение... мн 6те го оцени... Успех!
Препоръчвам ти да го вкараш наведнъж, а не 20 минути да го вкарваш по малко...естествено, в началото по малко...и остани няколко секунди неподвижен...и после давай с движенията.
Podkrepqm napulno!
Men pri purviqt mi put mnogo me bole6e i kolkoto i puti priqtelqt mi dA probva6e bavno i nejno, za6toto ne iska6e da me boli, spirahme, za6toto az ne izdurjah....i taka nqkolko puti ni6to, do edno i su6to polojenie stigahme i ne moje6e da vleze i me bole6e... I nakraq gadjeto mi prosto napravi edno rqzko dvijenie i izvednuj, az ne go o4akvah, zabolq me silno, no posle sprq. Okaza se, 4e e bilo po-dobre da ne e bavno, a rqzko i vednuj. Tova spored men e nai-dobriqt variant. Pozata -misionerska!
liglata_bg
02-28-2007, 13:56
Barzo i silno ne znam moje da i izsko4at o4ite.Vie ste ludi ako parvia pat go napravite barzo i izvendaj.Vse pak mom4eta ako ste na ne6e mqsto nqma da mislite taka.Trqbva da e vnimatelen i da bade tarpeliv.Parvo leko vkravane i izkaravene i taka dokato se pootpusne.
Абе сичко си идва от самосебе си.
krem4et0
03-01-2007, 06:23
Тя не е супер тясна-нормално тясна е за девствено момиче. Работата е смес от възбуда от нейна страна, силно овлажняване, удобна поза-чувала съм,че с възглавничка под кръста става по-добре. И мъъъъничко тя да потърпи-болката не е чак толкова непоносима. А твоята задача е да си сигурен,че тя е възбудена-тогава ще е лесно.
gangbang
03-01-2007, 06:24
Колкото по-тясна, по-хубаво е. Да ви имам проблемите :-D
AzureDiamond
03-01-2007, 17:51
S prustche brat :)
I cum blood
03-01-2007, 22:46
takam razbiram kuf e problema na4i zima6 malko vazelin namazva6 e opitai se da go vkara6 pone malko posle i kaji da bude tq otgore da se otpusni i taka 6te stane(pone az taka napravih)seki f na4aloto e tesen :roll:
alkobalko
03-02-2007, 04:02
И аз съм за мисионерската. Опитай се да я възбудиш максимално и ако пак не стане опитайте с лубриканти.
Charlotte_the_Harlot
03-02-2007, 04:21
А ако искате, може и да отложите секса. Тя сигурна ли е, че вече иска да се въргаля? А на колко е годинки?
На кой му пука бе ПЛЕШИВ :smt026
:-s
:lol: Е такива въпроси ше ме скъсат!!! Няма такова нещо 'тясна вагина' има 'некадърен партниор'. Това е мускол, ако0 момичето се отпусне (за което трябва ти да се погрижиш) може целия да влезеш вътре. преди година и нещо бях с едно момиче, което беше бившо гадже на мой познат и той ми се оплакваше, че много пъти опитвали и се неставало шото била тясна. И затва шото беше тясна когато го направих с нея успях да си вкарам 4 пруста в нея. такаче се стреми да я възбудиш максимално. буди леко груп и перверзен, не разчитай изцяло на нежност и ще стане.. няма каде да ходи
ще извинявате за грешките ама кво да правиш... студент станах не се научих да пиша...
ам разширия бе,кютюк шопски :smt005
Trisha1991
03-02-2007, 17:48
Съгласна с бате Кульо :P
malka_sladuranka
03-02-2007, 17:58
Съгласна с бате Кульо :P И аз съм съгласна с вас
mi zemi si labrikant 100% 6e vlize samo4e go namaji obilno i go puhni vednaha
Нормално,момичето е тясно + девствено,ситуацията става още по кофти.Проблема обаче е никакъв,малко пръстчета,малко езичета и е готова :)
ShtrudeL
03-01-2012, 20:25
Темата е стара.