View Full Version : za6to,zaradi men li?
viva_love
02-27-2007, 14:34
taka,doide red i az da vi razkaja moita istoriika!na4i az sym momi4e,na koeto nikoga ne sa mu lipsvali mom4eta ili ne6to takova :wink: daje naprotiv po4ti e nqmalo slu4ai,v koito da ne se zaribqvat po mene pone 2 3 mom4eta :wink: !!!a puk i az sym mn vlub4iva i postoqnno sym vlubena ili pone xaresvam 1 2,a ponqkoga i ove4e mom4eta :smt007 !NO :smt018 nz 6to oba4e vinagi stava taka,4e tykmo s nqkoe mom4e potrygne,razbere se ,4e toi me xaresval,az nego ve4e po4nem da izlizame i dotam ](*,) nz 6to stava taka?!v men li e problema!!!pls pi6ete ](*,) :(
Дам така стаат курвите...
Заложено си е в тебе не можеш да се промениш.
Освен някой батку да те омагиоса лошо и да разбереш че не си N1!
Има нещо вярно...
Не може толква малко момиче да е курва!
Просто си е малко по влюбчивичка :wink: Не е заради теб просто още не си попаднала на свестен тип,поне аз така мисля.
`Death`Whore`
02-27-2007, 14:50
Аз пък мисля, че изобщо не искаш да имаш истинска връзка, а се оплакваш, че не се получава. И аз съм била малка, харесвала съм по 2-ма, обаче ти прекаляваш. Харесай един истински и може и да се получи нещо. И спри да флиртуваш с всеки, защото не можеш да ме убедиш, че не го правиш.
Не може толква малко момиче да е курва!
Просто си е малко по влюбчивичка :wink: Не е заради теб просто още не си попаднала на свестен тип,поне аз така мисля.
То така е в началото ма после кат поотрасне...
Abrashev
02-27-2007, 15:21
напълно съм съгласен със Shmatko
TreeHill
02-27-2007, 15:22
Има нещо вярно...
Violenza
02-27-2007, 16:11
postoqnno sym vlubena ili pone xaresvam 1 2,a ponqkoga i ove4e mom4eta
То така ако се влюбваше...
Ти така искаш! Харесваш по няколко и ги искаш за единия флирт...
Няма да се повтарям, `Death`Whore` го каза.
Явно момичето изгубва интерес или иска да излезе с теб само веднъж.Даста несериозна работа.
BUBU_to4ka_TO
02-27-2007, 18:35
Аз пък мисля, че изобщо не искаш да имаш истинска връзка, а се оплакваш, че не се получава. И аз съм била малка, харесвала съм по 2-ма, обаче ти прекаляваш. Харесай един истински и може и да се получи нещо. И спри да флиртуваш с всеки, защото не можеш да ме убедиш, че не го правиш.
mda, tuk sym absoliutno syglasna
prosto v nikoi ne si se vliubila ami samo si flirtuva6 kogato naistina si haresa6 nqkoi i poloji6 usiliq 6te se polu4i ne6to
много ясно, че проблема е в теб :-s няма да е в момчето дето ти ходи след фустата, а след първата среща вече ти е омръзнал я :-s !!! преклено си несериозна и непостоянна относно чувствата си! но има време... ще пораснеш и ще разбереш, че не е важно да имаш много, а е важно да имаш един, но най-желания от теб ;)
Има нещо вярно...
=D>