View Full Version : Охх..помогнете :(
Здравейте,преди 3 месеца се запознах с едно момче по "skypa".И с него се сближихме мн нали тои започна да идва до нас да си правим мохабет,но не се случваше нищо особенно.Така дойде и Нова Година и той ми предложи да дойде и да ме забере от там дето аз празнувам и да сме заедно.И така стана после след няколко седмици ходихме на дискотеки танцувахме гушкахме се но пак не стана нищо.И така минаха 2 месеца прес които той идваше до нас на дискотеки в чата.Той мн добре се държеше с мене даже мн мило.Но преди една седмица той дойде пред нас и нещо му беше гадно и се държеше мн смотано но според него както той каза му бил дошъл "палара" .И аз вече не издържах и му казах "Айде де кво са кажи за нещо да си говорим или..." и млъкнах и той започна да ме пита какво сам искала да кажа и аз неможах да измисля др и казах 4е "барзам" но от моя страна мисля 4е беше мн гадно.И той си запали колата и си трагна и на мене ми стана мн гадно затова после му се вклиучих и го питах за какво направи така и той каза че се ядисал и некви такива и така от тогава не ми е писал дори и едно ЗДР не ми е казвал докато сме се виждали :cry:
Е това ако не е ебавка ще се гръмна...
мисля, че колкото имаш вина ти, толкова има и той. не може да ти се сърди за нещо толкова елементарно като поведението ти онази вечер. според мен за да се отдръпне по този начни би трябвало да има друга причина :-k опитай да си уговориш среща с него и да поговорите за отношенията си
BUBU_to4ka_TO
02-27-2007, 18:53
ne razbrah s kakvo da pomognem...kakvo vsy6tnost iska6? pak da te svalq li? ili...?
haresva6 li go vyob6te i kakvo iska6 ot nego?
мисля, че колкото имаш вина ти, толкова има и той. не може да ти се сърди за нещо толкова елементарно като поведението ти онази вечер. според мен за да се отдръпне по този начни би трябвало да има друга причина :-k опитай да си уговориш среща с него и да поговорите за отношенията си
Продължавам да смятам че темата е ебавка, в противен случай автора й наистина е хипер малоумен...
Нещо не схванах много тия изрази от поста ти :roll:
Ам..бих искала да ме посаветвате какво да правя както направи "anito.sl" а не да ме критикувате и обиждате.Нали затова е този форум.
Ам..бих искала да ме посаветвате какво да правя както направи "anito.sl" а не да ме критикувате и обиждате.Нали затова е този форум.
Хай.Аз съм хихи и се грижа този форум да не прилича на форум.Сички ме мразат и знаят че съм идеотче,само аз си мисля че сички ми се кефат.А и си вервам че не ми пука.А поста ти е мн объркан и дори аз не мога да го осмисла.Ти рул,аз не.
Разговора тук е най-добрия вариант. :wink:
Може би ти се сърди за вечерта ,когато му казала ,че бързаш . Трябва да си оправите отношенията . Обади му се и му кажи да отидете на дискотека или на кафе или да се поразходите да си поприказвате . Малко ми е чудно защо може да ти се сърди за такова дребно нещо .. може и да е за друго .. ти най добре си знаеш :wink:
подкрепям мнението на хихи .. аз рулз той не аз рулз ти не аз рулз всички не ..
подкрепям мнението на хихи .. аз рулз той не аз рулз ти не аз рулз всички не ..
Виж кво,тук сме да се ебаваме с оригинала не да му копираме тъпия стил ок?Или може да го копираме но с цел ирония.Той е гейче ние не сме.
трай па ти ве говедо противно
Благодаря ще се опитам да си оговоря среща с него и ще видим какво ще стане.
prosto go nameri toq chovek izvini mu se ako trqbva i mu kaji che nemoge da si razbalite otnosheniqta zaradi takava glupost tova e moqt savet :P
TreeHill
02-28-2007, 17:53
трай па ти ве говедо противно
eii ne adski ste zabavni xxx :-D
Здравейте,преди 3 месеца се запознах с едно момче по "skypa".И с него се сближихме мн нали тои започна да идва до нас да си правим мохабет,но не се случваше нищо особенно.Така дойде и Нова Година и той ми предложи да дойде и да ме забере от там дето аз празнувам и да сме заедно.И така стана после след няколко седмици ходихме на дискотеки танцувахме гушкахме се но пак не стана нищо.И така минаха 2 месеца прес които той идваше до нас на дискотеки в чата.Той мн добре се държеше с мене даже мн мило.Но преди една седмица той дойде пред нас и нещо му беше гадно и се държеше мн смотано но според него както той каза му бил дошъл "палара" .И аз вече не издържах и му казах "Айде де кво са кажи за нещо да си говорим или..." и млъкнах и той започна да ме пита какво сам искала да кажа и аз неможах да измисля др и казах 4е "барзам" но от моя страна мисля 4е беше мн гадно.И той си запали колата и си трагна и на мене ми стана мн гадно затова после му се вклиучих и го питах за какво направи така и той каза че се ядисал и некви такива и така от тогава не ми е писал дори и едно ЗДР не ми е казвал докато сме се виждали :cry:
Брей на момчето веднъж да му стане кофти и ти започна веднага да го пришпорваш, така ли? Вместо да го успокоиш и да го накараш да се чувства добре, примерно можеше да го прегърнеш или нещо такова, ти само си го ядосала повече, отколкото е бил. Еми сама си си виновна да ти кажа и аз така щях да направя....