02-28-2007, 10:19
Здравейте,имам нужда от малко помощ...супер объркано ми е и вече нз какво да мисля :cry: преди около половин година се запознах с едно момче...първоначално не изпитвах нищо към него,но със времето зех да хлътвам...един ден не издържах и му признах чувствата си.той разбира се беше много изненадан,но се оказа че и той имал някакви чувства към мен.решихме на другия ден да се видим.до тук добре..отидахме на кафе и сичко беше ок докато той реши че трябва да ме изпрати...стигнахме почти до нас,полафихме 4-5 мин и той ме целуна...за сега сичко уж е перфектно,но вечерта след срещата той ме намери в irc и ми каза че нищо нямало да се получи защото съм била по малка (а разликата в годините ни е 3 г и 1-2 месеца...) аз дълго време го умолявах да ми даде шанс но той не пожела и сега сме уж само приятели...но напоследък го забелязвам как отново почва да се зарибява по мен...да ме кани по кафета,да ми говори мило и т.н наскоро рещих да го попитам какво изпитва към и ми каза че ме харесвал а кагато го попитах дали може да сме заедно той ми заяви че сме говорили по тази тема... :cry: моля ви кажете ми какво да правя :(