View Full Version : Объркана съм. Дайте ми съвет
Confused_
02-28-2007, 11:48
Здравейте
От има-няма месец излизам с едно момче. Но, официално станахме гаджета преди броени дни
Харесвам го... но напоследък взе да ме плаши с действията си
Твърди, че ме обича... че не може да живее без мен, че искал да сподели живота си с мен. Объкрах се от тези негови думи.
Пише ми поезия, праща ми цветя... и това само за една седмица.
Не казвам, че не го харесвам но нещата се развиват със страшни темпове и вече започвам да се съмнявам, че скоро може и да ми поиска ръката. :-s Какво да направя? Не искам да го нараня, ама той страшно много насилва нещата. :-s
radiante
02-28-2007, 11:52
Кажи му, че си по-бавна, затова да не ги насилва нещата. Ако толкова те обича, би трябвало да те послуша. :D
feshankaa
02-28-2007, 11:55
Ааааа чакай,чакай...Както казваш минали са има-няма 1 месец от как излизате (може би познавате) ,та преди поискването на ръката има много етапи. Първият от които според мен е да заживеете заедно..
Спокойно,има време :wink:
PoisoNGirL
02-28-2007, 14:27
xa ima hora,koito strashno burzo se vlubvai i znaqt s koi iskat da prekarat jivota si na vtoriq den.Ediniq variant e naistina da e vluben v teb,a drugiq e da e tolkova vlubchiv,che vseki put da si kazva taka.povqrvai mi sreshtala sum i ot dvata tipa i ponqkoga e hubavo da imash takova momche do sebe si,zashtoto shte dade jivota si za teb.Kaji mu da zabavi malko neshtata i tolkova.Shte te razbere.Nqma kvo drugo a ako i ti go haresvash mnogo..emi kefi se sred tolkova istorii za nespodelena lubov.. ti se oplakvash che nqkoi te obicha!digni kupon po sluchaq!! :wink: :lol: :-D
qvno e sp barz toq chovek spored men trq sednete i da pogovorite da mu kajesh che netrq barza tolkova da zabavi malko
sweet_DENI_f
02-28-2007, 14:34
мии мацко кажи му, че любовта му те задушава и да го кара малко по-бавно или ако не можш да му го кажеш директно помоли някой твой приятел да му го каже акто съвет ...
Insatiable
02-28-2007, 17:17
Най-добре поговорете двамата относно това. Кажи му твоето мнение :)
TreeHill
02-28-2007, 17:25
Най-добре поговорете двамата относно това. Кажи му твоето мнение :)
Това момче според мен не е наясно със силата на чувствата си.Не може за един месец да ти каже всички тези неща, толкова отговорни и сериозни и в същото време да сте ходите от няколко дни!Та той по тази логика може да каже на всяко следващо гадже така. [-X
поговере си кажи му че тва което прави за теб много ти харесва но да я кара по спокойно
baby_angel
03-10-2007, 14:02
qvno toi te obi4a prekaleno mn 6om e napravil tolkova re6itekni stapki napred kaji mu 4e mn izbarzva i da kara malko po bavno no vsi4ko tova koeto pravi e s-r milo taka 4e moje6 samo da se radva6 4e si namerila mom4e koeto da te pbo4e tolkova mn
dinosaur
03-10-2007, 14:09
yee ;DDDD kvo qko 4e i cvetq ti pra6ta... em to4no kaji mu da dava po leko ama e mn qko taka be kvo se oplakva6 :]]
CrazyWitch
03-10-2007, 14:10
От какво се плашиш? Ще кажеш те е удрял.
Това може само да те радва.
Не е нито смешно, нито страшно. Ще минат години та ще се чудиш кой ще ти обърне такова внимание. Радвай му се на момчето до като можеш!
Явни си пада романтик. Има ги и такива! :)
Просто е такъв тип човек. Лошо няма според мен стига да не прекалява, защото иначе момичето ще му се качи на главата.
Barbaronka
03-10-2007, 14:24
От какво се плашиш? Ще кажеш те е удрял.
Това може само да те радва.
Не е нито смешно, нито страшно. Ще минат години та ще се чудиш кой ще ти обърне такова внимание. Радвай му се на момчето до като можеш!
Явни си пада романтик. Има ги и такива! :)
Просто е такъв тип човек. Лошо няма според мен стига да не прекалява, защото иначе момичето ще му се качи на главата.
=;
alkobalko
03-10-2007, 14:33
Спокоино, щом с такава лекота ти ги казва може да го направи и с друго момиче. Не ми се вярва чак да ти поиска ръката, има много време до тогава.
BeBcHeTo
03-10-2007, 14:44
Поговорете