View Full Version : KiSs за 1 път
Здравейте. Аз съм на 14 и не съм се целувала досега НИКОГА. Та... бих искала ако може да ми обясните горе-долу как стават нещата, има ли някакво трикове...незнам. Моля ви за помощ :( ПлС хЕлП мИ. 8-[
П.П.: Темата не е ебавка затова моля тези, които ще ме упрекват или нещо подобно, нека да не пишат. Благодаря Ви предварително!
malka_sladuranka
02-28-2007, 12:57
Помоли някоя приятелка да те научи. :mrgreen:
NiksaN4o
02-28-2007, 12:58
хах ем то не може да се каже целуваш се по тоя и тоя начин. То си идва отвътре. Просто като доближите устните си и като се целунете :smt008 има игра с езиците :smt016 . Но не може да се обясни. Просто ще ти дойде отвътре като почнеш да го правиш :-D
Miteto_bs
02-28-2007, 12:58
Вкарваш си езика в устата му например и въртиш по часовниковата стрелка :smt016
Помоли някоя приятелка да те научи. :mrgreen:Аз съм момиче !!!
Вкарваш си езика в устата му например и въртиш по часовниковата стрелка :smt016Само това ли е? :-s
Единственото нещо от което се страхувам е да не пускам много слюнка. Знам че се отделя някаква част, но ме е страх. 8-[ :cry:
NiksaN4o
02-28-2007, 13:02
е ти пък. няма да му плюеш в устата я [-X ](*,) като се целуваш се старай да си я държиш при тебе слюнката :mrgreen:
malka_sladuranka
Дам, това пречи ли ти? Мене една приятелка преди доста време ме помоли да и покажа как става...и го направих.
kat4enceto:*
e kakvo kato si momi4e mene priqtelka me e u4ila! a i nqma ni6to lo6o v tova da te nau4i momi4e pone spored mene!da taka si e vkarva6 si ezika v ustata mu i po4va6 da go vurti6 tova e si4ko
Suvetut mi e da pomoli6 nqkoe mnogo pe4eno mom4e,koeto znae6,4e nikoga nqma da ti se izhili v liceto i v su6toto vreme e opitno,ili nqkoq priqtelka,ama mnogo dobra,koqto nikoga ne bi te predala,da ti pokaje samo teoreti4eski!Pri purviq variant moje i na praktika :-D
NiksaN4o
02-28-2007, 13:06
Оффф ти сега като питаш и като четеш наще тъпотии и както се и притесняваш нищо няма да стане. Не му мисли изобщо. Просто се отдай на момента когато си с момчето и то ще стане. Не трябва да мислиш :"оле сега как ще го целуна" , "ще се изложа ли" и т.н. Щото това няма да ти помогне. И не е задължително да си въртиш езика. Може по друг начин да си играеш с него. Успех :mrgreen: =D>
Miteto_bs
02-28-2007, 13:08
Абе няма кфо да му мислите на тая тема безмислена е!!! значе нали ти казох вкараи си езика в устата му и по часовниковата стрелка въртиш, не стой като дръвче импровизираи от време на време че ти е хубаво например.. :smt016 :smt014
Am az sam na 15 i ot tazi y4ebna godina zapo4nah da se celyvam 8-[ . ta taka po temata naistina ti idva ot vatre i vseki si ima negov na4in moje prosto :smt008 ili ne6to po zavartqno :smt016 fani nqkoi forym kato tozi vav vsi4ki e za4eknata tazi tema :) priqtno celyvane :wink:
Ashantitu
02-28-2007, 13:32
не се шашкай :) не прибързвай и не бъди прекалено груба или поне, докато не усетиш как се целува момченцето :) а ако мн се притесняваш - пробвай номера с приятелката, нали уж се познават в нужда :-D
нали уж се познават в нужда :-D
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Оки. Мерси много за хубавите отговори. Ще видим. Няма да му мисля много и ще се постарая да "държа слюнката при себе си" :-D Мерси наистина за добрите отговори. Ще видим какво ще стане. Ако искате пишете още по темата - няма да ми е излишно в никакъв случай. O:) Ще поговоря и с някоя приятелка и ще видим. O:)
stra6no_sexy
02-28-2007, 14:24
si4ko si idva otvatre,nqma nikakvi osobeni trikove...prosto kato si doblijite ustnite i to stava
john_kaleka
02-28-2007, 14:49
puhai ezika i gotovo
HardcorE_AFA
02-28-2007, 15:04
Помоли някоя приятелка да те научи. :mrgreen:дам
Violenza
02-28-2007, 15:25
и въртиш по часовниковата стрелка :smt016
хахаха... :smt005 :-D
То си идва от самосебе си, ще видиш, че не става по план. :wink:
Miteto_bs
02-28-2007, 15:30
и въртиш по часовниковата стрелка :smt016
хахаха... :smt005 :-D
То си идва от самосебе си, ще видиш, че не става по план. :wink:
Еее така си е де какво.. с малко импровизация... :smt016 :smt016 :smt016 :smt016
Пробваи с плод например- портокал, или с раката, с кученцето, ти си реши ако имаш булонка е добре апа ако неаш кофти......
абе пробваи си с мъж. :mrgreen:
DjBaloon
02-28-2007, 16:17
Здравейте. Аз съм на 14 и не съм се целувала досега НИКОГА. Та... бих искала ако може да ми обясните горе-долу как стават нещата, има ли някакво трикове...незнам. Моля ви за помощ :( ПлС хЕлП мИ. 8-[
П.П.: Темата не е ебавка затова моля тези, които ще ме упрекват или нещо подобно, нека да не пишат. Благодаря Ви предварително!
Otvarqsh usta i toi otvarq usta i pochvate da si metate mazni hrachki,koito izdurji po dulgo vreme se celuva po-dobre!!!
Има много такива теми, вземи потърси.
Pussy_Searcher
02-28-2007, 19:03
:D немога да разбера кво се шашкаш толкова.Както всеки каза до сега то си удва отвътре.аз за първи път се целунах с момиче на 12 години и се получи според мен много добре :)Чувството е велико от първата целувка. :P .Нахъсай се и се абстрахирай от страха!!!Стискам Палци
Само гледай колко език вкарваш,да не му извадиш сливиците на момчето...Имаше някъв клип на песен,в който показваха френска целувка...ако се сетя къде е ще то го дам!!!!
mani4ka_vn
03-02-2007, 12:34
mi mila to 6te doide ot sebe si kakvo da pravi6 :wink: az se nay4ih s edna priqtelka i :lol: ne be6e lo6y... a nqkolko dni sled tova mi be6e 1 -ta celyfka s mom4e koeto be6e nqkolko godini po golqm ot men i mina dosta dyBre .... ama mai 2-q pat go yhapah :smt012 :lol: :oops: :smt019 ....aiDe kasmet ne se pritesnqvai ami otvarqi ystata i po4vai da psyvava6 na maika taka mi go obqsniha parviq pat kogato popitah \:D/ ....aiDe kasmet i mnoy cunki mila ... :D :smt008
Bleed_heart
03-02-2007, 12:53
да ти кажа 1та ми целувка с език беше на 15 и няколко месеца(няма нищо срамно)...и на мен ми беше страшно притеснено как ще се представя 1я път(поради тая причина и режех доста момчета..) и в крайна сметка тръгнах с един и той ме налегна и ме целуна( бях се вцепенила и ваобще нищо не осъзнавах..)обаче от втората вече схванах че трябва да си движа езика :lol: та да ти кажа до сега от вс гаджета само с 1но ми се получи 1та целувка така че спокс няма значение каква ще ти е 1та кисс просто гледай да е с някой,който няма да те заебе защото 1та не се е получила хубава.....доста хора се целуват различно,ако не си се вцепенила просто следвай ритъма,няма нищо сложно(ако пък толкова държиш да знаеш някое движение пробвай с въртене на езика в кръг)...
оф... и аз не съм се целувала още с момче и се притеснявам мн че първия път ще е голяма издънка....задължит.ли е да си движиш езика? :roll:
marina star
03-02-2007, 13:40
оф... и аз не съм се целувала още с момче и се притеснявам мн че първия път ще е голяма издънка....задължит.ли е да си движиш езика? :roll:
ne estestveno!!!!!!na men ponqkoga mi e po-priqtno prosto da use6tam ustnite na priqtelq si ili da gi smu4a i hapq :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
BaD_GirL ™
03-05-2007, 04:43
Пъхаш си езика и почваш да въртиш. Обаче внимавай да не го пъхнеш прекалено навътре че може да му откъснеш сливиците на момчето :lol: Просто пъхаш си езика и почваш да въртиш. А за слюнката - не се притеснявай, не се отделя толкова много слюнка че да удавиш момчето :smt005
Presaam si kfa si na vid 6tom na 14 ne si se celuvala
Ходи при някоя приятелка както казват другите. А ако искаш да се научиш как се прави секс ела ПРИ МЕНЕ :-D
И внимавай да не го ухапеш !!! :-D и както казва BaD_GirL ™ и внимаваи да не го уравиш :-D :lol:
Eм че е преебана..тъй си е..ама не знам коя пусна съвета с въртенето по часовниковата-НЕ го пробвай..мн момичета са ме целували така и е отврат..като за първа целувка наблегни повечко на устните отколкото на езика-останалото си идва от самосебе си
Следвай неговите движения и после може да пробваш някое движение на езичето.Това е хубавото в целувките да са различни, а не да правиш едно и също.
виж този линк има водове целувки :arrow: http://www.teenproblem.net/s/1044.html
ни6то трудно отпуска6 се и готово варти6 си е3ика :smt016 нљма ниии6то слојно