View Full Version : Време за свирка
та хора въпроса ми е :arrow: кога за първи път направихте свирка и когато сте с ново гадже колко време чакате докато му направите това удоволствие :roll: :-k
:mrgreen:
bulgarche
03-01-2007, 06:38
Ем да ти кажа до сега не съм правил. А почти всеки път преди секс, дори и с нова партньорка ми врътват по една 8-[
Nadelina
03-01-2007, 06:41
Syjalqvam che pisha v tazi tema ama iskam i az da pitam neshto.. Koga q pravite taq svirka.. V smisal kat trygnete da pravite sex.. predi sex... ili e chast ot lubovnata igra... ili pyk v kraq predi da svyrshi... ili koga ? Sorry ako vyprosa mi e typ :P
az na moq si mu prava po4ti vinagi predi sex,kato tova e 4ast ot liubovnata igra.
za parvi pat napravix svirka............mai bqx na 13 ili 14,no sex napravix na 15.do sega sam bila samo s edin partnior,no mislq 4e ako e nqkoi nov partnior bix mu napravila predi da po4nem da pravim sex!
При нов партньор... ?
Не и веднага. ..май..
=;
theworldleader
03-01-2007, 08:14
На мен лично по време на игричката ми правят свирка, след секс не.
Ми деда знам май бях на 15.Ми някъде на втората седмица от както тръгнахме му правих свирка ,а предната правихме и секс беше много готино и досега сме си заедно :) :) :)
krem4et0
03-01-2007, 08:34
Бях на 20 и съм правила само на 1 до сега и мисля,че дълго време ще е така. Иначе я ползвам като увертюра или вместо секс,ако той е много възбуден и просто няма да издържи дълго.
az na moq si mu prava po4ti vinagi predi sex,kato tova e 4ast ot liubovnata igra.
za parvi pat napravix svirka............mai bqx na 13 ili 14,no sex napravix na 15.do sega sam bila samo s edin partnior,no mislq 4e ako e nqkoi nov partnior bix mu napravila predi da po4nem da pravim sex!
e dobre kat mu napravi6 svirka predi sexa i svur6i i posle vednag sex ne svur6vali malko bavno? :-D
Oshte po-dobre che shte svyrshi bavny :P ako moje da izdyrji 5 chasa extra... :)
malka_sladuranka
03-01-2007, 09:03
Когато съм с нов го държа на сухо доста време преди да дойде ред да свирката. :twisted:
хухаах непомня кога съм праила за 1ви път ,а иначее по време на играта праим :-D
За първи път на 17.. Ако съм с нов зависи, може и да направя, а може и да се направя на ударена 8-[ Зависи какво ми е отношението към момчето. Пък иначе преди секса, както може и по време.., както и накрая.. :D
stra6no_sexy
03-01-2007, 14:13
за пръв път на 15 и то само на един и с него и до днес сме заедно...ина4е винаги преди секс му права свирка
BaD_GirL ™
03-01-2007, 14:29
Аз за първи път направих свирка на 13 години. И смело мога да кажа че ми беше супер гот. :-D А тва за чакането, ами аз изчаквам достатъчно и на втората седмица вече му правя тва удоволствие! :smt007 :mrgreen:
za pyrvi pyt napraih svirka na 16 ... ina4e na moq mu pravq predi seks po vreme a moje i nakraq zavisi ... :)
BeZ^BikiNi
03-01-2007, 15:35
Svirka za 1vi put napraih na 16... inache pravq po vsqko vreme v smisul predi sex,po vreme na sexa ponqkoga prekusvame i taka... i nakraq pak ... mmm oshte kogato sum nerazpolojena #-o :oops: A ako sum s nov partnior pone 2 sedmici i togava svirka minimum 2 sedmici :roll:
Whore Of Babylon
03-01-2007, 18:13
Веееднага!!!! :D
kukli4ka__
03-01-2007, 18:19
за пръв път в 7-ми клас.на непознат не бих правила или на ново гадже,когато реша че съм готова за секс тогава значи всичко е ок и правя и свирки
Scandalous_lady
03-01-2007, 18:31
За първи път на 15,тамън ги бях навършила :P осъзнах че тва ми е специалитета и свирки съм правила на моя на необичайни места :lol: На ново гадже зависи от много неща кога ще му правя свирки или кога ще правим секс.Различна продължителност :-k А на моя винаги му правя преди секс като част от любовната игра \:D/
liglata_bg
03-02-2007, 07:41
Na 13 za parvi pat.Kato imam gadje novo de iskam da kaja nqkolko dena-sedmica.Ina4e i az postoqnno pravq predi sex po vreme na sex ili sled sex
Bleed_heart
03-02-2007, 13:20
както казах и в предни теми имала съм само един интимен партньор, 1во почнахме да правим секс и чак месец след това му направих 1та свирка...попринцип преди секс...1та я направих преди няколко седмици(на почти 17 съм),а колкото до нов партньор-нямам си и на представа
marina star
03-02-2007, 13:27
както казах и в предни теми имала съм само един интимен партньор, 1во почнахме да правим секс и чак месец след това му направих 1та свирка...попринцип преди секс...1та я направих преди няколко седмици(на почти 17 съм),а колкото до нов партньор-нямам си и на представа
i az taka samo det o6te ne sam mu q napravila 1-vata :lol: :lol: :lol: :lol:
Viktoriq_
03-02-2007, 13:31
na 20 za parvi pat ... a ina4e trqbva da hodq s nqkoi 3 godini i taka ! :-k
ми още съм си с този на когото му направих....на 16 бях
Trisha1991
03-02-2007, 17:30
та хора въпроса ми е :arrow: кога за първи път направихте свирка и когато сте с ново гадже колко време чакате докато му направите това удоволствие :roll: :-k
:mrgreen:
Свирка за пръв път на 12, исках да се запазя девствена и така до 13.5 карахме с гаджето само на свирки.
С ново гадже, щом правим секс, съответно и свирка. За мен тя е неделима част от секса.
Miteto_bs
03-02-2007, 17:37
сега на колко си?
shadow4e
03-02-2007, 17:40
и аз така :) Ходехме от 1-2 месеца. След месец правя 18 :)