View Full Version : Момиче каза че ме обича - реагирах глупаво
Здравейте, на 16 съм от София, в класа ми преобладават момичета (хубави, прилични, не чак до там хубави), момичето, за което говоря, с нея сме много близки, много добри приятели, никога обаче не съм предполагал, че има такива мисли, никога не съм и давал повод, и един ден просто го каза, не знаех какво да кажа, нищо и не казах, как може човек да обясни на най-добрия си приятел че не го обича по този начин.
Въпроса - случвало ли ви се е такова нещо, какво става след това, нещата ще се променят, нали?
нямаш какво да й кажеш, освен че за теб тя е само приятелка, но тва не се приема добре по принцип...нещата са се променили мн по-отдавна, отколкото мислиш и никога няма да са същите...ако не изпитваш абсолютно нищо към нея се откажи да я имаш за приятелка поне в следващите 7-8 месеца...
как може човек да се откаже от приятелство, това не мога да си го наложа, още повече никога няма да го допусна, не знам какво точно ще стане, не мога да я обикна, не мога и да не съм и приятел
Толкова бях шокиран от думите и, че не мога дори да се сетя как реагира когато не отговорих на чувствата и по начин, по който тя искаше, дори не знам какво е очаквала
Очаквала е да и се метнеш на врата като на сериалите, ти кво мислиш? И тва го е мислила сигурно 6 месеца какво ли ще кажеш и тн и тя как да ти го каже... Са тъпото е че нито ще сте същите приятели нито ще сте гаджета. Айде честито. :smt006
Голям филм, заеби, утре ще се гледам на живо
darkdevil
03-01-2007, 10:19
живота наистина маи си е едно сериалче но за момента не съм обеден наистина :lol:
Аз съм се убедил многократно,че живота е много по-голям сериал от всички сериали... Еби му майката...
и поразително прилича на "женени с деца" :lol:
Еми не си очаквал, но все пак вие сте си били доста близки приятели и при единия е съвсем нормално да възникват чувства, доста често се случва.Но на мен не ми се е.
наистина сме много близки, но аз съм много близък и с други момичета около мен, но не давам напразни надежди на никоя
не става въпрос за това, че и даваш надежди, ти си бил човекът, който е бил до нея, и в един момент, тя е осъзнала, че я привличаш, или просто те познава толкова добре, че в един момент е осъзнала, че те иска за мъж, а не за приятел
не, отношенията ви не могат да са същите, представи си как ще се почувства ако си намериш приятелка, може да имате добри отношения, тя привидно да не показва следа от случилото се, но така ще те забрави още по-трудно
последните 3 месеца съм била и в двете положения - на такава, която има чувства и на такава, към която има чувства приятел....в първия случай бях хлътнала яко, или така си мислех, ама ми мина сравнително бързо, като ми каза не, аз не можех да направя нищо....очаквам развръзката на втория....
случвало ми се е на два пъти! и на двете момчета държах ужасно много особено на едното, който и сега ми е най-добър приятел. и макар тогава да му казах, че предпочитам приятелството му, знам и сега и сега, че чувствата му никак не са се променили от онова признание преди 2 години...
а другото момче... прекрасен приятел, страхотен човек... каза ми го преди месец и половина и аз... не знам защо но тръгнах с него... и се съжявам изобщо сега :D
S_L_A_D_U_R_K_A
03-02-2007, 08:03
На нея и е било много пъти по-гадно отколкото на теб, защото тя е събирала смелост много време и накрая е решила да ти го каже и може би е очаквала или да и отвърнеш на чувствата, да се целувате, да тръгнете или просто да и кажеш какво изпитваш към нея, ако е само приятелство! Но така и на двама ви ще ви е много неудобно като се видите, виж ти ако имаш чувства към нея и го кажи и тръгнете, ако не нз дано да си запазите приятелството (което ме съмнява) :? :-s
Така стана и в моя клас..Едно момиче каза на едно момче,че го харесва и той почнал да и обяснява,че я харесва само като фр и т.н.,ама пак са същите приятели,всичко е ок...Проблема беше,че при тях той и даваше напразно надежди... :smt012